IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Rena on October 08, 2014, 01:00:44 PMMe trka današnja luna v obliki velikega nemira...ma bi neki...ma bi drugače...samo kaj, kam... Prosim za sporočilo Pa poskusi s petjem, plesom, umetnostjo .... pa poskusi dat malo barve na očke in ustnice, pa poskusi uživat v kakšni masaži ............. lahko pa tudi v kakšni tortici ali pa babjem klepetu .... V glavnem sprosti se in daj si dan za gurmanski užitek
Me trka današnja luna v obliki velikega nemira...ma bi neki...ma bi drugače...samo kaj, kam... Prosim za sporočilo
Quote from: Tea on October 08, 2014, 02:35:43 PMQuote from: Rena on October 08, 2014, 01:00:44 PMMe trka današnja luna v obliki velikega nemira...ma bi neki...ma bi drugače...samo kaj, kam... Prosim za sporočilo Pa poskusi s petjem, plesom, umetnostjo .... pa poskusi dat malo barve na očke in ustnice, pa poskusi uživat v kakšni masaži ............. lahko pa tudi v kakšni tortici ali pa babjem klepetu .... V glavnem sprosti se in daj si dan za gurmanski užitekIiii, kako lepo sporočilo. Grem kar skakat...mislim plesat in na tortico Hvalaaaaa
no, samo da ste zadovoljne, vesele in srečne
Nisem plesala. Še . Sem pa kolesarla in potem čokolada
Quote from: cvetka on October 08, 2014, 10:46:13 AMQuote from: Tea on October 08, 2014, 09:15:26 AMNa lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?Seveda, prosim: zdravje - v ožji bližini, a bo služilo?Bo bo - ob določenih pogojih Izklopit um in spremenit okolje, da se lakše diše
Quote from: Tea on October 08, 2014, 09:15:26 AMNa lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?Seveda, prosim: zdravje - v ožji bližini, a bo služilo?
Na lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?
Quote from: Tea on October 08, 2014, 02:32:13 PMQuote from: cvetka on October 08, 2014, 10:46:13 AMQuote from: Tea on October 08, 2014, 09:15:26 AMNa lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?Seveda, prosim: zdravje - v ožji bližini, a bo služilo?Bo bo - ob določenih pogojih Izklopit um in spremenit okolje, da se lakše dišeJa, lakše se diše potrebujem, hvala ti.
Quote from: Pika on October 08, 2014, 10:34:45 AMProsim lepo še jaz.Razčiščujem situacijo s tujino na veliko, šibajo maili levo desno, tudi pretresljivi pogovori po telefonu, sesuva me, ampak tega bremena ne mislim več nositi. Toplo hladni tuši. Olajšati se moram, zmetati stran, odgovoriti si na vsa vprašanja, kar jih lahko, in iti dalje.Prosim za karto. Hvala! Skrbi te preživetjeČas je, da ovrednotiš svoja prepričanja o svojem življenju in oceniš svoje vrednosti in vrednote. Začni se ceniti, spoštovati in poišči v življenju kar potrebuješ, da se boš počutila dobroVse kar ceniš je pred tebojPoišči globoko v sebi svoje vire, čisto mirno pa se boš kmalu lahko zanesla tudi še na koga drugega. Ampak vrstni red je zdaj pomemben. Bodi potrpežljiva sama s sabo, pa bo vse OK
Prosim lepo še jaz.Razčiščujem situacijo s tujino na veliko, šibajo maili levo desno, tudi pretresljivi pogovori po telefonu, sesuva me, ampak tega bremena ne mislim več nositi. Toplo hladni tuši. Olajšati se moram, zmetati stran, odgovoriti si na vsa vprašanja, kar jih lahko, in iti dalje.Prosim za karto. Hvala!
Quote from: Opal on October 08, 2014, 10:01:08 AMQuote from: Tea on October 08, 2014, 09:15:26 AMNa lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?Ja, lepo prosim Torej kaj prinaša?Vizijo v prihodnost. Nekaj kar bo precej nenavadnega, še celo zate
Quote from: Tea on October 08, 2014, 09:15:26 AMNa lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?Ja, lepo prosim Torej kaj prinaša?
Quote from: Tea on October 08, 2014, 02:27:57 PMQuote from: Jane on October 08, 2014, 10:32:23 AMSeveda Ali mi Bo tole izobrazevanje prineselo nove stranke?da, samo na nekoliko drugačen način, kot pa si zdaj to predstavljašAHa, hvala
Quote from: Jane on October 08, 2014, 10:32:23 AMSeveda Ali mi Bo tole izobrazevanje prineselo nove stranke?da, samo na nekoliko drugačen način, kot pa si zdaj to predstavljaš
Seveda Ali mi Bo tole izobrazevanje prineselo nove stranke?
Evo dons se mi ze malo bolj svita. Predavatelj me je cisto stimuliral, sem malo zaspala, dobila nov zagon, pogled in mogoce tudi sodelovanje
Quote from: Jane on October 09, 2014, 01:42:24 PMEvo dons se mi ze malo bolj svita. Predavatelj me je cisto stimuliral, sem malo zaspala, dobila nov zagon, pogled in mogoce tudi sodelovanje Ker predavatelj, a?
Ima kdo karmične karte pri roki?Bi prosila, kaj mi sončni mrk prinaša?
Quote from: Opal on October 23, 2014, 01:21:54 PMIma kdo karmične karte pri roki?Bi prosila, kaj mi sončni mrk prinaša?a ne bi raje astro karto pogledala?