Ja, moj partner pravi, da sem mal smotana, ker se obremenjujem z leti.
Jaz mu pa pravim, da lahko se je njemu oglašat, ker je star komi 25.
Skoraj 26.
Bom se še mal pogovorila z njim, se mi zdi pametno, da še dam malo ven vse skupaj.
Hvala ti.
saj tole dajenje ven bo trajalo kar celo leto /Saturn Venera Luna/ pa Saturnov povratek - gre za to, da če v prvem ciklu delamo po pričakovanjih drugih, se v drugem ciklu sproži potreba po prepoznavanju svojih vrednot v odnosu. Ta čas bo začinjen /venera in luna/ z močnim delom na odnosu /najprej do sebe/ potem pa tistem in tistih ki jih pač imaš. Ob tem se seveda gradi ne samo tvoja vrednost in to, s kom se deliš, pač pa tudi kje ob tem čutiš varnost in kakšno si želiš.
Se pravi, da dokler proces ne bo zaključen itak ne boš čisto pri sebi
Zato se tud ni potrebno kaj dost obremenjevat .... Saturn je pač Bog časa - za odraščanje je potreben čas.
Se mi pa zdi, da si v to zvezo stopila iz potrebe po ljubezni in družini..... zdaj boš pa delala test, če je to res tisto, kar v življenju želiš oz. na kakšen samosvoj način si želiš
Pa vso srečo
Ja, greš v pravo smer, ker tukaj dobivam notri vse tisto, kar pri sebi nisem imela. Pa dejansko sva se zavohala takoj, takoj postala par, šele potem se je vse ostalo izoblikovalo.
Odnosi s sestrami so tukaj porihtani - pri nas ni. Odnosi s starši so ok - pri meni pač niso. Kot neko nasprotje. In ja, sedaj se pa res kaže tisto, kako sem sposobna to preživet, ocenit, naredit. Ljubezen dobivam, je pa res, da moram sedaj ugotovit, ali je to res tisto, kar želim in na kakšen način sedaj to prebavit, ker je res popolna razlika tistega, kar sem bila prej navajena in kar sem hotela. Tehta se, ali je dovolj ljubeznen, ali je še potrebno poleg. Sem ravno zadnjič tuhtala.
Važno je res, da sem samo prepustila, da sedaj se to pokaže navzven, da dozori in odpade tisto, kar mora ter se okrepi tisto, kar mora ostat.
Hvala ti.