Bi se priskledila. 
V mislih imam tri "podvige". Seveda bom izvedla samo enega. Tistega, ki se mi bo pač izšel finančno in organizacijsko.
Zanima me, katerega se mi najbolj izplača naskakovat in ali mi katerega lahko uspe realizirat.
So pa v različnih državah.
1. Januar 2015
2. Februar 2015
3. April 2015
Hvala!! 
Pika, za april v 2015 se kaže zelo dobro oziroma najboljše med temi tremi. Tu mora iti vse brez problema in tudi vidim uspešno zaključen podvig.
Na drugem mestu je januar, kjer se mi cilj zdi obetaven in v dosegu. Znajo biti predtem kakšne splošne težavice (nič resnega). Torej tudi januar ni slab, vendar ga april zmaga na polni črti.
Na tretjem je februar, kjer štart izgleda obetaven, vendar pa vidim predvsem obremenitev proti cilju tvojega podviga.
Hvala, Žarek.

Ja, bi znalo držat.
Aprilska varianta bi dala tudi dovolj časa, da se dobro pripravim.
Najbolj naskakujem januarsko varianto, je pa zelo draga in ne bo šlo brez sponzorja. To znajo biti splošne težavice, poleg tega pa mogoče tudi uvrstitev v halo, kamor želim priti, ampak tudi v kaki drugi bi bilo čisto sprejemljivo.
Februarska varianta je preizkušena in sem na nek način naredila čez to križ pred enim letom. Sem pa razmišljala, da bi v primeru, če vseeno ne uspem drugi dve skoz spravit (zelo drago), izbrala to, vendar se mi najbrž poslovno ne bi obrestovalo. Bi pač samo nabirala "točke".