Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #390 on: August 19, 2014, 03:10:53 PM »
Dodal bi pa še eno stvar. Odločitve vaših dejanj so vedno vaša in od nikogar drugega. Tarot vam naj bo kot popestritev, ampak odločitve izbirajte sami. Če tarot reče A, pa ste vi mislili, da bo B, naj bo B. Vedno sledite srcu in tisto, kar mislite, da je za vas prav.

Vse dobro želim vsem. :)

Žarek, če luč ne bo svetila, boš ti kriv.  :laugh:  ;) :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #391 on: August 19, 2014, 03:17:10 PM »
Evo bom pa še jaz... Služba. Kje, kdaj in kako jo  bom dobila  ;)

Razplet pa seveda sporočim.

Tejka, zaposlitev bo najkasneje v dveh mesecih, v tujini, dobro plačano.

Vse bo potekalo hitro in brez težav.

Super, sicer sem računala s tujino bolj za 2015, vendar čimprej, tem bolje...

Mogoče je pa cifra "2015" pomenila povprečno mesečno plačo v prvem trimesečju.  8)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #392 on: August 19, 2014, 03:17:31 PM »
Sploh se je pa pri vedeževanju sugestijam najbolje izognit. Stranke so ljudje vseh vrst in si s tem lahko nakoplješ čuda!
Sama s praxo sploh opažam, da karte že tako ne dajejo odgovorov, kako naj se kdo odloči, vidim samo možnosti in razvojni potencial za posamezno stvar, rezultat se pa marsikdaj ne pokaže.

Tarot spraševalcu daje vpogled v ozadje in globino problema - in nemalokrat so največji problem spraševalčeva prepričanja, čustva in pričakovanja. Osebno gledam na tarot v veliki meri kot meditacijski pripomoček, saj pokaže notranje doživljanje in problematiko, ki jo moram v danem trenutku ozavestit in predelat.

Ko človek zori in duhovno raste, mu velikokrat končni rezultat sploh ni pomemben, in po njem ne sprašuje več tako zelo. Kdor se sploh še ni srečal s tovrstnimi orodji, pričakuje točen razlet, datum, pa najbolje še uro razpleta. Nekateri nikoli ne dojamejo in potem vedeževalcu očitajo, težijo in ga obtožujejo nesposobnosti, nekateri celo želijo, da jim ti rešuješ probleme.
Želje in potrebe se spreminjajo, življenje se spreminja, vse se spreminja, in ni nujno, da bo, ko bo čas za izpolnitev, želja še ista oz. primerna. Važno je zadovoljstvo in notranji mir, potem pa ni važno, kjer smo, kaj delamo, koliko imamo, s kom smo ali pa nismo ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #393 on: August 19, 2014, 03:23:15 PM »
Sploh se je pa pri vedeževanju sugestijam najbolje izognit. Stranke so ljudje vseh vrst in si s tem lahko nakoplješ čuda!
Sama s praxo sploh opažam, da karte že tako ne dajejo odgovorov, kako naj se kdo odloči, vidim samo možnosti in razvojni potencial za posamezno stvar, rezultat se pa marsikdaj ne pokaže.

Tarot spraševalcu daje vpogled v ozadje in globino problema - in nemalokrat so največji problem spraševalčeva prepričanja, čustva in pričakovanja. Osebno gledam na tarot v veliki meri kot meditacijski pripomoček, saj pokaže notranje doživljanje in problematiko, ki jo moram v danem trenutku ozavestit in predelat.

Ko človek zori in duhovno raste, mu velikokrat končni rezultat sploh ni pomemben, in po njem ne sprašuje več tako zelo. Kdor se sploh še ni srečal s tovrstnimi orodji, pričakuje točen razlet, datum, pa najbolje še uro razpleta. Nekateri nikoli ne dojamejo in potem vedeževalcu očitajo, težijo in ga obtožujejo nesposobnosti, nekateri celo želijo, da jim ti rešuješ probleme.
Želje in potrebe se spreminjajo, življenje se spreminja, vse se spreminja, in ni nujno, da bo, ko bo čas za izpolnitev, želja še ista oz. primerna. Važno je zadovoljstvo in notranji mir, potem pa ni važno, kjer smo, kaj delamo, koliko imamo, s kom smo ali pa nismo ...

:)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #394 on: August 19, 2014, 03:41:06 PM »
Se popolnoma strinjam, Maja.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #395 on: August 19, 2014, 03:48:34 PM »
Maja je zelo lepo to napisala.

Jaz bom vseeno še enkrat poudaril, da se naj moje napovedi jemljejo kot neka sprostitev. Nikakor ne trdim, da so zgrešena. To bo pokazal čas. Vsem želim le dobro in ko sem prej pisal napovedi sem se počutil malo nelagodno, predvsem zaradi tega, kaj pa če bo kdo razočaran, če ne bo tako kot je bilo napisano.

Nobenemu ne želim prikazati karkoli blesavega ali izmišljenega. Napišem tisto kar so karte pokazale. Stvari se da interpretirati na nešteto načinov. In iz tega lahko nastane svašta. Sploh, če nekdo nima izkušenj.

Pika, vem, da si se šalila.  :) Ampak hitro bi se našel kdo, ki pa bi napovedi vzel zelo resno in se ne bi šalil in bi očital, saj si ti rekel, da bo tako. A razumete kaj želim povedati.

Kar se mojih napovedi tiče so zaželjeni feedbacki predvsem zaradi tega, ker sem začetnik in samo iz feedbackov bom vedel kaj je bilo in kaj ne. Saj ne pravim, da morate vedno poročati o tem, če je bilo tako ali ne. Je pa kritika sigurno zaželjena.

In če bi kdo želel vedeti kakšen razplet, na plan s vprašanjem! :D :D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #396 on: August 19, 2014, 03:52:30 PM »
Pa bi se jaz.... :)

kdaj lahko pricakujem, da se bodo pojavile kaksne informacije o sluzbi. Zdaj naj bi tistile direktor ze prisel z dopusta... sem malo nestrpna :)

vidka, meni izgleda, da si glede te zadeve pod pritiskom in pod obremenitvijo. Možno je tudi, da gre za težko delo, ki zelo bremeni.

Seznani se z informacijami, kaj in koliko bi morala delati pri tej firmi.

Informacije pričakuj najkasneje v desetih dneh.

EVOOOOO.... ravnokar dobila po mailu odgovor:

"Ja, to je nekako to. Zaenkrat še čakam na končni dogovor glede nekega izdelka. Takoj ko bo kaj novega, se oglasim."

Torej sem ocigledno izbrana, potrjena,... zdaj pa bi se bilo dobro vsesti in pogovoriti o šoldih  ;D

kako pa tukaj kaj kaze? Bodo stiskači?

PS: o delu v tej firmi sem se ze vse pozanimala, informacije so bile zelo vspodbudne.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #397 on: August 19, 2014, 03:59:47 PM »

kdaj lahko pricakujem, da se bodo pojavile kaksne informacije o sluzbi. Zdaj naj bi tistile direktor ze prisel z dopusta... sem malo nestrpna :)

vidka, meni izgleda, da si glede te zadeve pod pritiskom in pod obremenitvijo. Možno je tudi, da gre za težko delo, ki zelo bremeni.

"Ja, to je nekako to. Zaenkrat še čakam na končni dogovor glede nekega izdelka. Takoj ko bo kaj novega, se oglasim."

Torej sem ocigledno izbrana, potrjena,... zdaj pa bi se bilo dobro vsesti in pogovoriti o šoldih  ;D

PS: o delu v tej firmi sem se ze vse pozanimala, informacije so bile zelo vspodbudne.

Za denar izgleda obetavno.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #398 on: August 19, 2014, 04:03:15 PM »

Za denar izgleda obetavno.

Kr naj izgleda dobro, bi bil cas, da spet lahko kaj nasparam ...  ;D

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #399 on: August 19, 2014, 04:25:02 PM »
Žarek, lepo prosim za vpogled  :)

Kakšni so obeti za novo službo?
Sem še vedno v iskanju.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #400 on: August 19, 2014, 04:56:50 PM »

Sem še vedno v iskanju.

Po eni strani je videti, da nekaj aktivno že počneš/delaš in da imaš situacijo pod kontrolo. Po drugi strani pa lahko gre tudi za aktivne priprave/iskanje na zaposlitev.

Zaposlitev najkasneje v osmih mesecih. Kaže se še ena opcija, in sicer, da boš čez dva meseca imela zaposlitev. Videti je neke dobre ideje iz tvoje strani, situacijo boš imela pod kontrolo.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #401 on: August 19, 2014, 09:12:19 PM »

Sem še vedno v iskanju.

Po eni strani je videti, da nekaj aktivno že počneš/delaš in da imaš situacijo pod kontrolo. Po drugi strani pa lahko gre tudi za aktivne priprave/iskanje na zaposlitev.

Zaposlitev najkasneje v osmih mesecih. Kaže se še ena opcija, in sicer, da boš čez dva meseca imela zaposlitev. Videti je neke dobre ideje iz tvoje strani, situacijo boš imela pod kontrolo.

Hvala  :-*
Bom poročala.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #402 on: August 19, 2014, 10:22:56 PM »
Ena opcija... Je je dejansko priložnost za kaj več ali izguba časa, energije, resorsev,... ?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #403 on: August 19, 2014, 10:29:21 PM »
Ena opcija... Je je dejansko priložnost za kaj več ali izguba časa, energije, resorsev,... ?

To si postavila vprašanje za vpogled?
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #404 on: August 19, 2014, 10:59:35 PM »

Maja, če boš kaj pri kartah bi lahko ti odgovorila. Ali pa kdo drugi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆