Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Žarek on August 16, 2014, 08:15:14 PMQuote from: Gloria82 on August 16, 2014, 06:01:01 PMJaz bi pa eno karto prosila....rabim potrditev Moj odgovor je da. Nekaj se bo spremenilo na dobro.Sicer pa kolo sreče.Maja, daj še ti.Gloria, tole se mi zdi precej čustveno zaznamovana stvar. Ali pa si precej obremenjena z izidom. Nekaj imaš še za premislit okrog tega, ne glede na razplet. Mogoče, od kod izhaja motiv, kaj te bremeni, kaj te skrbi. Nekaj iz podzavesti ima tu vlogo zraven.
Quote from: Gloria82 on August 16, 2014, 06:01:01 PMJaz bi pa eno karto prosila....rabim potrditev Moj odgovor je da. Nekaj se bo spremenilo na dobro.Sicer pa kolo sreče.Maja, daj še ti.
Jaz bi pa eno karto prosila....rabim potrditev
Quote from: Maja on August 18, 2014, 09:17:07 AMQuote from: Žarek on August 16, 2014, 08:15:14 PMQuote from: Gloria82 on August 16, 2014, 06:01:01 PMJaz bi pa eno karto prosila....rabim potrditev Moj odgovor je da. Nekaj se bo spremenilo na dobro.Sicer pa kolo sreče.Maja, daj še ti.Gloria, tole se mi zdi precej čustveno zaznamovana stvar. Ali pa si precej obremenjena z izidom. Nekaj imaš še za premislit okrog tega, ne glede na razplet. Mogoče, od kod izhaja motiv, kaj te bremeni, kaj te skrbi. Nekaj iz podzavesti ima tu vlogo zraven.O jaaaaa pa saj ne morem verjet Maja...od kot ti vse to?Neverjetna si....
Quote from: Gloria82 on August 18, 2014, 06:13:30 PMQuote from: Maja on August 18, 2014, 09:17:07 AMQuote from: Žarek on August 16, 2014, 08:15:14 PMQuote from: Gloria82 on August 16, 2014, 06:01:01 PMJaz bi pa eno karto prosila....rabim potrditev Moj odgovor je da. Nekaj se bo spremenilo na dobro.Sicer pa kolo sreče.Maja, daj še ti.Gloria, tole se mi zdi precej čustveno zaznamovana stvar. Ali pa si precej obremenjena z izidom. Nekaj imaš še za premislit okrog tega, ne glede na razplet. Mogoče, od kod izhaja motiv, kaj te bremeni, kaj te skrbi. Nekaj iz podzavesti ima tu vlogo zraven.O jaaaaa pa saj ne morem verjet Maja...od kot ti vse to?Neverjetna si....Je morda kaj v zvezi s tem, da ti hoče nekdo kaj prevzeti/odvzeti?
Ne Žerek...gre za "energetsko pijavko" (kot reče Pika ) in ali je bomo res rešeni