Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #270 on: July 29, 2014, 10:05:26 AM »
Je res, Rena. Moja samozavest ni bila še nikoli tako na psu.  :'(
Grem se stresat.  ;)

Draga Pika! Pusti vse skrbi za seboj, ne oziraj se več nazaj, temveč pozitivno naprej. Objem zate.  :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #271 on: July 29, 2014, 10:17:25 AM »
Grem se stresat.  ;)

Draga Pika! Pusti vse skrbi za seboj, ne oziraj se več nazaj, temveč pozitivno naprej. Objem zate.  :-*

Hvala, Žarek!  :-*
Zame je kar težko ne gledat nazaj, ker sem taka po naravi.
Še vedno se sprašujem, kam je lepega dne izginila moja duda...  :laugh:

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #272 on: July 29, 2014, 10:29:06 AM »
danes sem zelela tudi jaz kaj vprasati... tako notranjo mocno zeljo cutim po tem. Ampak nimam kaj vprasat  :D

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #273 on: July 29, 2014, 10:35:29 AM »
Pozdravljeni!

Ali se mi v kratkem času kaže nova služba?

Kaže, da bi se moglo v kratkem nekaj premaknit. Upam, da bo res tako!

Super, naj se premakne to stopicanje na mestu.

Maja, lahko karte nakažejo kakšno naj bi to delo bilo??

Hvala  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #274 on: July 29, 2014, 10:36:34 AM »
Grem se stresat.  ;)

Verjamem ti. Ampak poskusi ne gledati nazaj, prepusti se toku življenja, ki ti prihaja nasproti.

Enkrat sem poznal en pregovor in se ga zdaj že malo manj spomnim. Šel je pa nekako tako.

Bila sta dva meniha, ki sta šla v neki samostan. Njuna pot je bila dolga in tiha. Po nekem pravilu se meniha nista smela dotakniti ženske. Med potjo sta prišla do reke z močnim tokom, ki je bila prehodna le tako, da si šel skozi njo (ni bilo mosta). In pred to reko je stala ženica, želela je na drugo stran, vendar sama tega ne bi zmogla. Starejši menih jo odnese skozi reko. Meniha potem svojo pot nadaljujeta še vsaj eno uro. Mlajši menih med potjo več krat pogleda starejšega. Ta mlajši je že ves živčen, potem pa le vpraša starejšega.
Ja, kako to, da si odnesel žensko skozi reko, če mi tega ja ne smemo?
Starejši mu mirno odgovori, da jo je preko rekel nesel pred eno uro, ti jo pa še sedaj nosiš.

Ampak to kar ti želim povedati je, da če te iz preteklosti ovira kakšna stvar jo pač z dobrimi misli pusti za seboj. Zadihaj, dekle, zadihaj. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #275 on: July 29, 2014, 10:42:13 AM »
Upam, da mi Tejka nisi zamerila, ko sem se pošalila. Vem, da je težko razumet humor, ko si na podnu. Ampak vedi, kljub mojemu, ironičnemu humorju pogosto, vseeno v srcu mislim dobro  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #276 on: July 29, 2014, 11:13:48 AM »
Sem tik pred eksplozijo... Vse me j**e. Od financ do joba, mulca, živcev, dediščina, stanovanje, tudi odhod kamorkoli se dodatno kompicira,... A se grem kar pod vlak vržt al raje iz nebotičnika  :-X

Odvisno, če si zemeljsko al zračno znamenje?  ;)

Sem mal pokuknila tvojo situacijo, zdaj, ne vem, al je tvoj post bil samo "irc", ali pa med vrsticami vprašanje, kdaj bo bolje  :). Če te ne zanima, pa ne beri  :P Zate keltski križ  ;)

Hja...rada bi mir, zadovoljstvo, uravnovešenost (ane, kdo pa ne...), pa nekam ne moreš it naprej. Morala bi prešaltat v novo čustveno stanje, ovira te pa, ne vem, preveč čustvenosti trenutno, preveč emocij, strasti, morda tudi ljubezen zravn povrh vsega...skratka nujno bi se morala nekako umirit. (mislim, kot da ne veš že tega, sam kaj, ko so to rekle še karte...)
Za preteklost kaže prehod od "srečne družine" do hudička...na delu negativne, hinavske energije, občutka ujetosti, nemoči...
Ampak kaže, da boš kmalu šla na bolje...kaže ti pomoč, poštenje, vizijo, čast...dobro počutje, uravnovešenje...Počutiš se utrujeno od tega, da se moraš neprestano borit za svoj obstanek, okolica pa te poziva, da bodi stvarna, pa presekat čustva. Nč te ne pustijo dihat, sam gremo naprej naši, odločitev, kao v skladu z zakonom, pa naredi, kar moraš. Tvoje strahove, da ti nič ne gre, moraš presekat. Mogoče pa tudo to pomeni Kraljica mečev (meči, s katerimi presekaš, pa še simbolika zraka oz. uma so),  na poziciji kako te vidi okolica oz. vpliva nate. Imaš kolo sreče in to se obrača, v obe smeri. Če je v slabem, se obrača tudi na dobro. In tudi pomeni, da si odrajžala prvi del poti, da si dosegla nek vmesni cilj. Izid: Pravica - poštenost, zakon, pravičnost, red. 

Pa še moj dodatek....vsako jutro (po knjigi Čarobnost) napiši 10 stvari, za katere si hvaležna...Napiši vsak stavek in se zahvali: Hvaležna sem za lep dan...za dišeče jutro...za to, da sem zdrava...da sta otroka zdrava....da živimo v miru....da je listje zeleno in lahko diham kisik...vedno se najde  ;) Probaj  :-*

Hvala ti Rena. Ma je klic v sili. Enostavno sem res na točki, ko se mi nič ne izide.

Težko ostanem mirna pri vsej štali. Iščem meč za presekat vseskup, pa se skriva... Menda ga bom našla torej.

Sicer sem pa ogenj/voda kombinacija. Torej grmada ali utopitev ;)  :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #277 on: July 29, 2014, 11:18:21 AM »
Tejka, tudi tebi vse dobro.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #278 on: July 29, 2014, 11:20:21 AM »
Grem se stresat.  ;)

Verjamem ti. Ampak poskusi ne gledati nazaj, prepusti se toku življenja, ki ti prihaja nasproti.

Enkrat sem poznal en pregovor in se ga zdaj že malo manj spomnim. Šel je pa nekako tako.

Bila sta dva meniha, ki sta šla v neki samostan. Njuna pot je bila dolga in tiha. Po nekem pravilu se meniha nista smela dotakniti ženske. Med potjo sta prišla do reke z močnim tokom, ki je bila prehodna le tako, da si šel skozi njo (ni bilo mosta). In pred to reko je stala ženica, želela je na drugo stran, vendar sama tega ne bi zmogla. Starejši menih jo odnese skozi reko. Meniha potem svojo pot nadaljujeta še vsaj eno uro. Mlajši menih med potjo več krat pogleda starejšega. Ta mlajši je že ves živčen, potem pa le vpraša starejšega.
Ja, kako to, da si odnesel žensko skozi reko, če mi tega ja ne smemo?
Starejši mu mirno odgovori, da jo je preko rekel nesel pred eno uro, ti jo pa še sedaj nosiš.

Ampak to kar ti želim povedati je, da če te iz preteklosti ovira kakšna stvar jo pač z dobrimi misli pusti za seboj. Zadihaj, dekle, zadihaj. :-*

Močan pregovor, Žarek. Hvala ti.  :-* :-*
Ja, zelo na mestu zame.
Jaz svojo dudo iščem po smeteh že 42 let.  :laugh:
Ogromno navlake nosim s sabo, ki mi ne služi več in mi samo jemlje energijo.
Pa tako visoko bi lahko letela, če bi znala navlako pustit za sabo.
Bi si morala omislit nek simbolični obred. Enkrat je deloval, pred leti. Ker se mi je naenkrat začela nabirat obloga okrog pasu. Sem abortirala moža in njegove starše. Z namenom, da ne bom "skrbela" še za njih, ampak samo za svojo hčer, kot je bilo namenjeno. :blank:
Kupila sem dva plišasta medveda v ta namen (njegovi starši) in plišastega psa (mož). Tri dni zapored sem jih držala pod majico in bila z njimi noseča, po desetih minutah pa sem jih splavila in pospravila v vrečo.
S tem sem jih nehala hraniti kot otroke in posledično se mi je pas v nekaj pičlih dneh nazaj zožal na originalen obseg (65cm).

Pa sem vam izdala učinkovito metodo hujšanja.  ;)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #279 on: July 29, 2014, 12:40:04 PM »
:) ko sem bila še mlajša in malce bolj naivna, sem mislila, da je to oseba, s katero bom preživela preostanek življenja  :laugh: Potem pa življenje ubere svojo pot. :) Verjetno bo malce nostalgije, nekaj spominov in vprašanje "kaj če". Pobeg iz realnosti za kratek čas, nazaj v čas in prostor, kjer je bila pravljica realnost.  ;D Sporočim!  :-*

Mhm...mhm...  :) No ja, takšne pomembne osebe iz preteklosti pa že zaslužijo nov pogled nanje  ;). Velja  :D

Kaj pa to, k se se vedno tresem kadar pomislm, da bi ga vidla?  :o Rabm kukat u tarot, da dojamem, da sm tok delc od tega, da bi zadevo prebolela, da ni besed.  ::) Drezala bom u ogenj, morm bit pametno previdna. Lazje rect kt storit.  :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #280 on: July 29, 2014, 12:55:09 PM »
Kaj pa to, k se se vedno tresem kadar pomislm, da bi ga vidla?  :o Rabm kukat u tarot, da dojamem, da sm tok delc od tega, da bi zadevo prebolela, da ni besed.  ::) Drezala bom u ogenj, morm bit pametno previdna. Lazje rect kt storit.  :laugh:

Vidiš, kako lupimo čebulo...in še kakšno plast...in še... A zato tiste 3 čaše pred tabo niso dovolj...ti bi pa uno, ki se ti iz oblakov ponuja  ;)... Soočanje...rezanje vezi...saj ti veš  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #281 on: July 29, 2014, 12:57:45 PM »

Vidiš, kako lupimo čebulo...in še kakšno plast...in še... A zato tiste 3 čaše pred tabo niso dovolj...ti bi pa uno, ki se ti iz oblakov ponuja  ;)... Soočanje...rezanje vezi...saj ti veš  :-*

Oh draga Rena, ko bi to res slo tako, kot si opisala, bi bla tko vesela!!! Da se resm vezi, k me matrajo ze tok let..sam zarad sebe, k sm zaslepljena. Trajno.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #282 on: July 29, 2014, 01:07:10 PM »

Oh draga Rena, ko bi to res slo tako, kot si opisala, bi bla tko vesela!!! Da se resm vezi, k me matrajo ze tok let..sam zarad sebe, k sm zaslepljena. Trajno.  :D

Razumem...tudi iz svojih izkušenj. V podzavesti je nekaj, kar je treba pozdravit. Kako? Veliko je načinov, a katerega boš našla. Mogoče ni slabo poiskat kakšne pomoči. A upanje ti še ni zamrlo? Ker ko upanje res odmre, takrat ponavadi lahko zaključimo.

Prosi nadangela Mihaela za rezanje vezi in nadangela Rafaela za celitev odrezanih ran. Pa tole ni slabo: http://www.ndu.si/rezanje-etericnih-vezi/

(torej je boljši odgovor, zaradi katerega ne dobiš položene odločitve v naročje? Ampak moraš brskat, čistit.... ? )

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #283 on: July 29, 2014, 01:12:13 PM »

Razumem...tudi iz svojih izkušenj. V podzavesti je nekaj, kar je treba pozdravit. Kako? Veliko je načinov, a katerega boš našla. Mogoče ni slabo poiskat kakšne pomoči. A upanje ti še ni zamrlo? Ker ko upanje res odmre, takrat ponavadi lahko zaključimo.

Prosi nadangela Mihaela za rezanje vezi in nadangela Rafaela za celitev odrezanih ran. Pa tole ni slabo: http://www.ndu.si/rezanje-etericnih-vezi/

(torej je boljši odgovor, zaradi katerega ne dobiš položene odločitve v naročje? Ampak moraš brskat, čistit.... ? )

Niti ni, in se mi zdi, da z razlogom: tut on se vraca nazaj kt bumerang, po dolgem casu, brez vidnega vzroka in iskreno, ne razumem, ker ni na cem gradit.

In hvala za nasvet, grem raziskovat!  8)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #284 on: July 30, 2014, 01:29:19 PM »
Pozdravljeni!

Ali se mi v kratkem času kaže nova služba?

Kaže, da bi se moglo v kratkem nekaj premaknit. Upam, da bo res tako!

Super, naj se premakne to stopicanje na mestu.

Maja, lahko karte nakažejo kakšno naj bi to delo bilo??