Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #165 on: July 14, 2014, 04:37:43 PM »
Smotki  :P Še pa še smeški :laugh: :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #166 on: July 14, 2014, 04:40:18 PM »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #167 on: July 14, 2014, 04:43:20 PM »
Danes mi ven seka AC  :de.

1. Imam multiplo sklerozo?
2. Imam postherpetično nevralgijo?

Aja... simptomi: pekoči zbodljaji v telesu in občutljivost na dotik.

Hvala za odgovor!  :-*

Sprememba okolja je lahko naredila svoje. Hujšega ne bo.
Opozorilo oz. nasvet: Delaj nekaj, kar ti paše!

Hvala, Maja!  :-*
Že delam. Zgago na forumu.  :D
Paše.
Zdajle grem pospravljat. Manj paše.
Potem bom risala svoje lesenke. Paše.
Potem pride "pa še" mož.  :blank:
Potem pride pa-še hči.  :)

Mislim, da sem razvila protimoževski sindrom.
Samo omenil je masažo, pa sem dobila občutek, da sem dobila podpludbe po hrbtu.  :blank:

Mogoče mi pa bodice rastejo.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #168 on: July 14, 2014, 04:48:23 PM »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #169 on: July 14, 2014, 04:55:47 PM »
Aja ne, jaz sem mislila dizajnerski shop  :laugh: :
http://www.muji.eu/

Bila v Londonu noter. Genialci Japonci.

Imaš belo tableto premera 1,5cm. Na koncu ugotoviš, da je papirnata maska za obraz. Carsko.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #170 on: July 14, 2014, 08:23:55 PM »
Brez te Muje se pa res še čevelj ne obuje, sezuje in shranjuje.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #171 on: July 14, 2014, 08:41:47 PM »
.. in ga ne sodi kopitar.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #172 on: July 15, 2014, 12:44:25 PM »
Shit rabim en nujni vpogled v karte, ena oseba ki je že bila pri nama pred čaaaaasom na ogledu stanovanja je sedaj končno prišla do denarja in bi prišla spet na ogled. Kar pomeni, da se lahko zgodi, da ga bo hotla kupit. Midva sva trenutno v finančni situaciji ko sploh ni možno, da dobiva kakršen koli kredit. Mož sp, jaz polovični delovnik. Ni šanse.

Kaj narest? Ga vseeno prodat in se probat nekako zdilat za kredit? Oziroma je selitev sploh dobra ideja sedaj. In ali raje nekako preurediti stanovanje v katerem smo sedaj in počakati še par let in v tem času malo našparati za drugo stanovanje?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #173 on: July 15, 2014, 12:56:32 PM »
Shit, rabim en nujni vpogled v karte, ena oseba, ki je že bila pri nama pred čaaaaasom na ogledu stanovanja, je sedaj končno prišla do denarja in bi prišla spet na ogled. Kar pomeni, da se lahko zgodi, da ga bo hotla kupit. Midva sva trenutno v finančni situaciji, ko sploh ni možno, da dobiva kakršen koli kredit. Mož sp, jaz polovični delovnik. Ni šanse.

Kaj narest? Ga vseeno prodat in se probat nekako zdilat za kredit? Oziroma je selitev sploh dobra ideja sedaj. In ali raje nekako preurediti stanovanje v katerem smo sedaj in počakati še par let in v tem času malo našparati za drugo stanovanje?

Ja, situacija, ki se je na hitro pojavila, ki zahteva hitro reakcijo in seveda, na žalost, tudi finance.
Selitev, uh, ne vem ... Kar tako na hitro ne bo šlo. Ja, vsekakor bi bilo bolje počakat na boljše čase. Če se ne bi pojavilo tole, ne bi tako intenzivno razmišljala o selitvi.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #174 on: July 15, 2014, 01:01:11 PM »
Shit, rabim en nujni vpogled v karte, ena oseba, ki je že bila pri nama pred čaaaaasom na ogledu stanovanja, je sedaj končno prišla do denarja in bi prišla spet na ogled. Kar pomeni, da se lahko zgodi, da ga bo hotla kupit. Midva sva trenutno v finančni situaciji, ko sploh ni možno, da dobiva kakršen koli kredit. Mož sp, jaz polovični delovnik. Ni šanse.

Ja, situacija, ki se je na hitro pojavila, ki zahteva hitro reakcijo in seveda, na žalost, tudi finance.
Selitev, uh, ne vem ... Kar tako na hitro ne bo šlo. Ja, vsekakor bi bilo bolje počakat na boljše čase. Če se ne bi pojavilo tole, ne bi tako intenzivno razmišljala o selitvi.

Ne trenutno res sploh ne bi premišljevala o selitvi, ker pač nimam financ za to. Oziroma možnosti da dobim kredit. Sej kredit bi že odplačevala, saj tega tudi, samo dal mi ga ne bo noben :D lastnega keša pa nimam, drugih pa ne mislim buzerirat. Imava 5000 €, ki so bila sicer namenjena ari, ampak sem razmišljala da bi zdaj malo prenovila stanovanje, nardila obema sobo, midva pa pač v dnevni. Čez 10 let bova stanovanje odplačala in če ne prej bi se lohk takrat selila, otroci bodo 16 in 11...glih prav. Ne vem, sej zato....moj bi šel jutri, jaz pa gledam malo bolj racionalno, a se trenutno sploh splača?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #175 on: July 15, 2014, 05:19:04 PM »
Pika kje boš pa iskala nov prostor? Ljubljana ali drugje? Kako veliko pa potrebuješ?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #176 on: July 15, 2014, 05:27:54 PM »
Pika kje boš pa iskala nov prostor? Ljubljana ali drugje? Kako veliko pa potrebuješ?

Privat...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #177 on: July 16, 2014, 08:51:11 AM »
Prosim par modrih glede nastajajočega projekta, preden obupam.  :qu
Datum prijave bom očitno zamudila. No ne vem. A ga bom?
Kako bo pa s tem projektom na splošno? Bo sploh ugledal luč sveta?

Hvala.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #178 on: July 16, 2014, 10:06:28 AM »

Resno si zastavila, zdaj izgleda, kot da je šlo vse v K., ampak še lahko izpelješ, če boš pridna.
Datum prijave ni v najbolj oddaljeni prihodnosti, ampak spet pokaže, da gre še vse lahko skozi. Ker tudi pod pritiskom in v naglici funkciniraš dobro.
Sicer sem splošno gledala že, ko sem pisala prvi odgovor, ampak sem še enkrat obrnila. Vedno pokaže dober začetek, zdaj krizo, in potem uspešno nadaljevanje. Izpostavljajo se tvoje sposobnosti. Samo še voljo moraš dobit, pa bo. Kolo sreče kot zaključek.  ;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #179 on: July 16, 2014, 10:22:11 AM »

Resno si zastavila, zdaj izgleda, kot da je šlo vse v K., ampak še lahko izpelješ, če boš pridna.
Datum prijave ni v najbolj oddaljeni prihodnosti, ampak spet pokaže, da gre še vse lahko skozi. Ker tudi pod pritiskom in v naglici funkciniraš dobro.
Sicer sem splošno gledala že, ko sem pisala prvi odgovor, ampak sem še enkrat obrnila. Vedno pokaže dober začetek, zdaj krizo, in potem uspešno nadaljevanje. Izpostavljajo se tvoje sposobnosti. Samo še voljo moraš dobit, pa bo. Kolo sreče kot zaključek.  ;)

Hvala, Maja!  :-*
Ja, je veliko vprašanje volje in energije v tem trenutku. Ker z močmi sem... kako bi se kulturno izrazila... v k****.
No vpogled je obetaven. Rok prijave je 1.8. Jaz moram pa še vse do konca zrisat, dat rezat, potem še ročna obdelava, profi fotke, obdelava fotk, prezentacija.
Veliko dela za tako kratek čas in piškavo psihično stanje.
Pa še selit se moram iz ateljeja.
Ma če sem včasih lahko delala po 16 ur na dan in sem imela ob tem vedno več energije, ni vrag da bom zdaj... hm... vsaj štiri.  :blank:
Tista trmasta zagnanost mi je popustila, ko se v nekaj vržem in je ni noči, ki bi me premagala, preden izpeljem do konca.