Prosim par modrih glede nastajajočega projekta, preden obupam. 
Datum prijave bom očitno zamudila. No ne vem. A ga bom?
Kako bo pa s tem projektom na splošno? Bo sploh ugledal luč sveta?
Hvala. 
Resno si zastavila, zdaj izgleda, kot da je šlo vse v K., ampak še lahko izpelješ, če boš pridna.
Datum prijave ni v najbolj oddaljeni prihodnosti, ampak spet pokaže, da gre še vse lahko skozi. Ker tudi pod pritiskom in v naglici funkciniraš dobro.
Sicer sem splošno gledala že, ko sem pisala prvi odgovor, ampak sem še enkrat obrnila. Vedno pokaže dober začetek, zdaj krizo, in potem uspešno nadaljevanje. Izpostavljajo se tvoje sposobnosti. Samo še voljo moraš dobit, pa bo. Kolo sreče kot zaključek. 
Hvala, Maja!

Ja, je veliko vprašanje volje in energije v tem trenutku. Ker z močmi sem... kako bi se kulturno izrazila... v k****.
No vpogled je obetaven. Rok prijave je 1.8. Jaz moram pa še vse do konca zrisat, dat rezat, potem še ročna obdelava, profi fotke, obdelava fotk, prezentacija.
Veliko dela za tako kratek čas in piškavo psihično stanje.
Pa še selit se moram iz ateljeja.
Ma če sem včasih lahko delala po 16 ur na dan in sem imela ob tem vedno več energije, ni vrag da bom zdaj... hm... vsaj štiri.

Tista trmasta zagnanost mi je popustila, ko se v nekaj vržem in je ni noči, ki bi me premagala, preden izpeljem do konca.