Help plis!! 
1. Kraja idej ali moja paranoja? Sem varna v tistem okolišu? Ali naj se raje spokam s svojo robo?
Ma sem naivčina za popi****.
Mogoče je v meni problem. Tudi s takim odgovorom bom zadovoljna, bom vsaj nehala paničarit.
2. Zdravje?? Kaj se dogaja z mano? Posledica stresa? Je resno ali samo prehodno?
3. Mož. Ne morem več. Nočem več. Bojim se posledic zame in za otroka.
Kako kaže v primeru, da naslednji teden spokam in grem k staršem?
Hvala!

1. idejice so na varnem. Veliko ti pomenijo, ker si v njihov razvoj vložila ogromno časa in energije in želiš od tega tudi neke sadove. Verjameš v svoje ideje, živiš zanje, zato se bojiš zanje kot za lastno dete. Slabe izkušnje iz preteklosti, strah ... Takol je ... Ni se treba pobirat od nikoder, ampak vseeno pazi nanje. Deli jih le s tistimi, ki so tvoji zvesti partnerji.
2. Stres, trah, borbe ... Prizadeta in dotočlena si od vsega. Počitek in družba sorodnih duš, podobno mislečih, bi ti zelo dobro dela. Mogla se boš gibat v okolju, ki ti paše. Bo minilo, As čaš že trkana vrata.
3. OK, nisem brala tega vprašanja preden sem odgovarjala na drugo, ampak zazdelo se mi je, da na dopustu ne uživaš najbolj zaradi družbe.

Ne najdeš se, ne moreš, kot praviš.
Ti si že dolgo obrnjena stran ... Ampak vežejo te določene stvari, zaradi katerih se trudiš zdržat in držat pokonci, čeprav si izmučena. Pa vedno nekje najdeš moč, se pobereš in greš še en krog ... In še en krog ... In še en krog ...
Odideš lahko, ne bodo te pustili pred vrati. Zavedaš se podpore družine, četudi zmoreš marsikaj sama in tudi želiš sama. Posledice za otroka - ne bom rekla, da jih ne bo ali da bodo zanemarljive - bil bi kar pretres in del sveta bi se sesul ...
Nasvet: Ne se čisto prenaglit, malo še prespi. Na hitro se ti nebo obrestovalo. Premisli še enkrat. Zdaj bi bilo preveč zate, da bi v zelo kratkem roku naredila še ta korak. Vzemi si kakšen dan in se spravi k sebi.