Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #30 on: June 18, 2014, 10:46:22 AM »
Take stvari me pa kar pogrejejo ...  >:D
  >:D kako sele mene >:D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #31 on: June 18, 2014, 10:46:48 AM »
Kakorkoli se boš odločila Sanjalka..te podpiram...kot sem rekla, povej svoje, vendar brez čustev...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #32 on: June 18, 2014, 10:48:35 AM »
Jaz sem s tabo!
Hvala Majci za podporo, mi veliko pomeni :-*
Bom porocala o odzivu, moja prognoza je, da ne bo nic odgovoril, bo pac ignoriral, tako kot vedno do zdaj....

Meni ne pokaže, da bi bila popolna ignoranca ... Kažejo se mi tretje osebe ... Svetovalci ... Mogoče kdo drug, ki bi lahko pomagal premaknit vse skupaj?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: June 18, 2014, 10:51:04 AM »
Kakorkoli se boš odločila Sanjalka..te podpiram...kot sem rekla, povej svoje, vendar brez čustev...
Hvala Nena :-*
Sicer je prisotna jeza ampak bolj v smislu odlocnosti in le ta je vcasih potrebna, da se kaj premakne...ne gre za jezo, ki bi trajala in bi me zastrupljala, gre bolj za poriv, da se koncno postavim zase!
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: June 18, 2014, 10:56:00 AM »
Kako bi ga jaz poslala nekam.  >:D

Ko te pogreje do amena.  >:D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #35 on: June 18, 2014, 10:57:23 AM »
Jaz sem s tabo!
Bom porocala o odzivu, moja prognoza je, da ne bo nic odgovoril, bo pac ignoriral, tako kot vedno do zdaj....

Meni ne pokaže, da bi bila popolna ignoranca ... Kažejo se mi tretje osebe ... Svetovalci ... Mogoče kdo drug, ki bi lahko pomagal premaknit vse skupaj?
Vedno sem upala, da mu bo kdo odprl oci in mu povedal svoje... Nihce si ni upal, ker se vsem smili, ker jih je strah, da bi se njih odrezal... Enkrat me je klical najin skupni prijatelj, njegov poslovni partner (dobavitelj) in mi rekel, da ga je klical moj bivsi in mu rekel, da ne bo vec delal zanj poslovno, ce bo se imel stike z mano :o

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #36 on: June 18, 2014, 11:30:01 AM »
Jaz sem s tabo!

Vedno sem upala, da mu bo kdo odprl oci in mu povedal svoje... Nihce si ni upal, ker se vsem smili, ker jih je strah, da bi se njih odrezal... Enkrat me je klical najin skupni prijatelj, njegov poslovni partner (dobavitelj) in mi rekel, da ga je klical moj bivsi in mu rekel, da ne bo vec delal zanj poslovno, ce bo se imel stike z mano :o

Ojej ...  :blank:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: June 18, 2014, 12:44:51 PM »
Ma, človek ostane brez besed, resno.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: June 18, 2014, 02:38:26 PM »
Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(

Kaj pa bi prodajala?

Tole mi izgleda kot, da ti sicer res ustreza, samo tvoje mnenje spodkopavajo res močni dvomi. Če ti + pretehtajo -, imaš lahko nekaj od tega. Ni nemogoče, sama pa veš, koliko zmoreš in kako daleč lahko greš.

Mi je danes tudi šef rekel, da mi gre preslabo in da verjetno ne bodo podaljšali pogodbe, ko se mesec izteče. Sicer imam namen ta mesec vztrajati. Gre za trženje portala+oglaševanje na radiju. Sem upala, da mi bo zalaufalo.
 :(

Po enem mesecu je sicer vprašanje, kako dobro lahko ocenijo ... Najbrž ne pričakujejo, da jim bo nov zaposleni že prvi dan prinesel enormno kolčino €?

Takole je bilo tam, kjer sem odpovedala pogodbo. Na razgovoru, da je itak toliko stvari, da en mesec ni nič, kar se učenja tiče, naslednji dan ti pa že težijo, koliko je bruto in neto teža v enem izmed preko 1000 izdelkih.  ::)

Očitno ravno to pričakujejo. Bom do konca meseca, potem pa ne vem...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #39 on: June 19, 2014, 08:28:21 PM »
Draga Maja, evo mene nazaj. :) Dobila novo ponudbo za službo, ne morem verjet, v sredo imam končni intervju. Kako kaže s tem? Je boljše zame od službe v instituciji ali bom pred težko odločitvijo?

Lep še vedno sončen pozdrav s severa!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #40 on: June 20, 2014, 09:53:46 AM »
Draga Maja, evo mene nazaj. :) Dobila novo ponudbo za službo, ne morem verjet, v sredo imam končni intervju. Kako kaže s tem? Je boljše zame od službe v instituciji ali bom pred težko odločitvijo?

Karkoli boš na koncu dobila oz. za karkoli se boš odločila, bo OK. Zato ne zavračaj nobene možnosti, odloči se po občutku, nimaš kaj zgubit.
« Last Edit: June 20, 2014, 09:55:19 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #41 on: June 20, 2014, 09:58:15 AM »

Karkoli boš na koncu dobila oz. za karkoli se boš odločila, bo OK. Zato ne zavračaj nobene možnosti, odloči se po občutku, nimaš kaj zgubit.

Draga Maja, tak odgovor je redek a ga je vedno veselje prebrat. Ponavadi je labirint, ki se ustvari z vecimi moznostmi, zapleten in nevaren. Ko so stvari ciste in odprte je tako lep obcutek..hvala ti za vpogled! Se vedno drzim pestke tudi zate.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #42 on: June 20, 2014, 10:04:00 AM »
Hvala!

Me pa res zanima, kaj se dogaja na tvojem astrološkem nebu, da ti takole priložnosti kapljajo ...
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #43 on: June 20, 2014, 10:17:08 AM »
Hvala!

Me pa res zanima, kaj se dogaja na tvojem astrološkem nebu, da ti takole priložnosti kapljajo ...

Po resnici: mene tudi! Zadnje tri leta sem sla cez pekel in nazaj; zamenjat tri drzave, dva jezika, tri fakultete, na koncu preden se vse konca pa se izgubila mami..da ne govorim o tem, da vmes itak vse prjatle zgubis: tut ce stik ostane, nikol vec ni isto. In tik preden sem use poslala nekam, se je vse tole zacel dogajat.. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #44 on: June 20, 2014, 11:21:47 AM »
Hvala!

Po resnici: mene tudi! Zadnje tri leta sem sla cez pekel in nazaj; zamenjat tri drzave, dva jezika, tri fakultete, na koncu preden se vse konca pa se izgubila mami..da ne govorim o tem, da vmes itak vse prjatle zgubis: tut ce stik ostane, nikol vec ni isto. In tik preden sem use poslala nekam, se je vse tole zacel dogajat.. :)

Bravo Missy, cestitke in res zelo vesela zate... :-* vsakic, ko preberem ali slisim za kaksno taksno zgodbo, mi je zelo toplo pri srcu, da se stvari na koncu le obrnejo v pravo smer... Ocitno si dala veliko skozi in res si zasluzis sedaj nekaj lepega in dobrega!
Ce zelis, pripni svojo natalno karto s tranziti in progresijami, da malo pogledamo kaj se je dogajalo oz. kaj ti je sedaj prineslo olajsanje in nagrado.

Majci, zate pa drzim velike pesti in verjamem, da tudi tebi kmalu kapne nagrada za vso to potrpezljivost, vztrajnost in pridnost  :-*