Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #45 on: June 20, 2014, 11:41:59 AM »
Sanjalka, hvala za lepe zelje..nikoli se nisem nikomur dala gledati karte, pa me firbec matra, zato dodajam izracunano, pa da vidimo, kaj poleg tarota povejo zvezde zakaj je tako, kot je. :)

http://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/page?name=Missy&firstname=&birthplace=Trbovlje&lang=en&sex=f&dformat=0&date=5/16/1985&time=18:15&country=386&state=0&adjust=-2.00&long=-15.02&lat=46.08

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #46 on: June 23, 2014, 02:33:51 PM »
Jaz in službe... Spet. Sem že sama sebi tečna s tem v bistvu...

Več opcij imam. Nadaljujem na trženju portala, delam za provizijo, ki jo dobim ko je račun plačan (lahko isti mesec, lahko nikoli). Zraven še na Ninamedi ji (torej urnik 8-15, 16-21+)

Grem delat za turistično agencijo ankete, kjer je plačilo na narejeno anketo (itak odvisno koga dobiš na telefon...) na podlagi katerih potem tržijo aranžmaje. Verjetno bi bilo treba tudi v tem primeru še Ninamedijo držati popoldne.

Prijavila sem se na delo v centru za pomoč uporabnikom, pa menda se še slišimo...

Utrujena sem že totalno
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #47 on: June 23, 2014, 06:12:16 PM »
Jaz in službe... Spet. Sem že sama sebi tečna s tem v bistvu...

Več opcij imam. Nadaljujem na trženju portala, delam za provizijo, ki jo dobim ko je račun plačan (lahko isti mesec, lahko nikoli). Zraven še na Ninamedi ji (torej urnik 8-15, 16-21+)

Grem delat za turistično agencijo ankete, kjer je plačilo na narejeno anketo (itak odvisno koga dobiš na telefon...) na podlagi katerih potem tržijo aranžmaje. Verjetno bi bilo treba tudi v tem primeru še Ninamedijo držati popoldne.

Prijavila sem se na delo v centru za pomoč uporabnikom, pa menda se še slišimo...

Utrujena sem že totalno

Pa dajmo ...

Ja, si utrujena, napeta kot struna, rabila bi mir ... V bistvu je tako napeto, da se bodo kmlau zgodile spremembe.
Prva opcija ni slaba. Mogoče se ti na prvi pogled zdi, da je malo bolj tako tako, ampak dejansko bi lahko dosegla kar OK rezultat. Bo pa potrebno precej trdega dela, akcije in flexibilnosti.
Tudi drugo s prvim bi šlo čisto fino skozi. Bi bila pa precej na tesnem s časom v primeru, da bi delala vzporedno ...
Hihi, za tretjo opcijo se pa tudi znate kaj zmenit ...

9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #48 on: June 23, 2014, 07:46:48 PM »
Hvala Maja... Ma že zdaj me tale urnik sesuva. Delam cel dan, v uri vmes grem toliko domov, da kužo peljem lulat... Zvečer padem dol. Dobesedno koma.
Upam da bo nekaj pametnega iz vsega tega.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #49 on: June 26, 2014, 11:18:36 AM »
Hej dekleta, predvsem Maja, javljam kot obljubljeno. Vceraj je padla vesela vesela novica, da sem bila sprejeta na doktorat na Skotskem, in nekaj minut kasneje novica, da sem koncno magistrirala.  ;D Hkrati sem imela razgovor za sluzbo in sestanek za potencialno bodoce zasebno podjetje.

Res je v zivljenju tako, da ali vlada popolno zatisje ali pa je vse na kupu. Neizmerno hvalezna za priloznosti a iskreno nimam pojma, kaj bom z njimi naredila. Vceraj je bil dan potresnih novosti in res se kaze, kot je Maja videla: veliko opcij, med seboj popolnoma razlicnih, med katerimi bo treba pametno izbrati.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #50 on: June 26, 2014, 11:23:38 AM »
Tooooooooooo!  8)

Ti privoščim.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #51 on: June 26, 2014, 12:18:04 PM »
Čestitke Missy!!!

Meni se tudi počasi in ziher odpira  :) Upam samo da bom izbrala pravo smer
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: June 26, 2014, 12:48:13 PM »
Super, Missy! čestitke tudi od mene!  8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #53 on: June 26, 2014, 12:57:07 PM »
Ne morem verjet, da v temle delu nisem zastavila še nobenega vprašanja.  :blank:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #54 on: June 26, 2014, 02:20:49 PM »
Missy čestitke, zaslužiš si!
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #55 on: June 27, 2014, 10:11:57 AM »
Kako lepo prebrat vase zelje in cestitke; hvala iz srcka!  :-* Bomo vidl kaj in kako, zdej sem pocas sprejela dejstvo, da je ta teden pac nor, in vceri prezivela vecer na konferenci direktorjev v Luxembourgu, kjer sem nadomescala sefa.  :o Last minute call, glavno da je blo tm na koncu 50 chubby priletnih bogatasev in jaz. :) Lep lep lep petek usem!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #56 on: June 28, 2014, 07:14:33 AM »
Vau Missy, vesela zate  :-*

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #57 on: June 28, 2014, 11:58:03 AM »
Pozdravljeni!

Maja, prosila bi te za vpogled glede nekoga iz službe, ki mi je všeč. Imava noro kemijo že od samega začetka, ampak težava je v tem, da se ne druživa v zasebnem življenju in se zadeve ne premaknejo nikamor. Poleg tega so okoliščine malo nenaklonjene. Zanima me, kaj ta fant čuti do mene in kako ravnati z njim (naj kažem več iniciative?).

Hvala in čim več sonca vsem  8)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #58 on: June 28, 2014, 12:30:42 PM »
Pozdravljeni!

Maja, prosila bi te za vpogled glede nekoga iz službe, ki mi je všeč. Imava noro kemijo že od samega začetka, ampak težava je v tem, da se ne druživa v zasebnem življenju in se zadeve ne premaknejo nikamor. Poleg tega so okoliščine malo nenaklonjene. Zanima me, kaj ta fant čuti do mene in kako ravnati z njim (naj kažem več iniciative?).

Hvala in čim več sonca vsem  8)

Čustveno je vse precej razburljivo. Gledaš naprej, želiš si, da bi se kaj razvilo, sanjariš o prihodnosti in vse to tvojo željo še dodatno stopnjuje.
Res se nekaj ne premakne. Mogoče veš, zakaj?
Zakaj so okoliščine nenaklonjene? Nekaj zavira tisti pravi začetek. Strah pred korakom naprej, zavračanje.
Če gledam njegova čustva ... Ali si jih ne upa spustit ven ali pa jih zavrača. Mogoče ni pripravljen, jih potiska stran ali kaj podobnega.

Brez konkretnega dejanja ne boš vedela, kam pes taco moli - tu ciljam na iniciativo, po kateri sprašuješ. Če se ne bo nič premaknilo, bo še naprej tako nedefinirano.

Sporoči, kako in kaj bo.

9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #59 on: June 28, 2014, 12:36:33 PM »
Imam v planu "projekt" z naslovom moj prvi brez mulcev dopust po 17 letih... Bo misija uspela?

Res se mi že trga od vsega in misel na tole je edina, ki me drži pokonci
Tranziti in progresije
Solarna