Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #135 on: July 11, 2014, 12:10:45 PM »
Težko je pa reči, kaj je prav. Podpiram trud in prizadevanje, ne podpiram pa nobene od oblik nasilja!
Vztrajanje samo zaradi otrok ponavadi ni dobra rešitev za nikogar od vpletenih ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #136 on: July 11, 2014, 12:32:08 PM »
Eno vprašanje ali bo možu uspelo realizirat neko poslovno idejo in ali je to sploh dobra ideja? V smislu ali bo finančno uspešna za vse nas?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #137 on: July 11, 2014, 12:50:58 PM »
Eno vprašanje ali bo možu uspelo realizirat neko poslovno idejo in ali je to sploh dobra ideja? V smislu ali bo finančno uspešna za vse nas?

Čisto individualno bo, kot se mi kaže, težko. Možno je, da je nekaj spregledal ali česa noče sprejet, zavrača. Mislim, da bo potreboval nekaj pomoči ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #138 on: July 11, 2014, 01:07:50 PM »

Čisto individualno bo, kot se mi kaže, težko. Možno je, da je nekaj spregledal ali česa noče sprejet, zavrača. Mislim, da bo potreboval nekaj pomoči ...

Ne sej to bila itak "španovija". Kolega mu posodi keš za nabavo materiala in strojev v zameno za nek dobiček potem ;) Ker stane čist preveč, da bi midva lahko to speljala. Rabiš 100 jurjev da imaš VSE na zalogi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #139 on: July 11, 2014, 01:17:27 PM »
Aha, vse jasno sedaj.
Naj še enkrat konkretno razmisli.

Trdnjava, 4 čaše in 9 mečev ...  :blank:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #140 on: July 11, 2014, 01:20:57 PM »
Aha, vse jasno sedaj.
Naj še enkrat konkretno razmisli.

Trdnjava, 4 čaše in 9 mečev ...  :blank:

OK hvala. Sam tolk razmisli ali bi šel v španovijo ali sploh v ta posel? Oziroma mora malo bolj dodelat plan kako delat?

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #141 on: July 11, 2014, 01:22:19 PM »
Ja. Če ne bo vse dorečeno, pa najbolje tudi napisano in podpisano, se lahko zgodi, da bo celo oškodovan.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #142 on: July 11, 2014, 01:23:28 PM »
Ja. Če ne bo vse dorečeno, pa najbolje tudi napisano in podpisano, se lahko zgodi, da bo celo oškodovan.

Aha :) No ja to mu skoz govorim, pa on pač zaupa kolegom. Tko ne da se mu dopovedat. Bom probala jaz kaj pripravit :)

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #143 on: July 11, 2014, 01:27:22 PM »
K**c pa zaupanje ... Nobenemu. Ne kolegu ne sorodniku ne moreš zaupat, ko je denar tema dogovora.
Takole zdaj mojega kliče eden, ki je izvajal dela v njihovi ustanovi preko enega podjetnika. Podjetniku so plačali, on naprej ni plačal. Hja, kaj so pa tako nespametni, da kar privolijo, ko eden reče: "Ej, t bom jest deu zrihtou." Ja, delo že, a denar tudi?
Tudi, če se že dogovarjajo za delo, ki je bilo najbrž na črno, bi morali NUJNO napisat en papir, v katerem piše, da mora oseba X osebi Y do tega in tega datuma izplačat toliko in toliko €.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #144 on: July 11, 2014, 01:36:28 PM »
Jap se zelo strinjam.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #145 on: July 11, 2014, 01:42:44 PM »
Help plis!!  :-\

1. Kraja idej ali moja paranoja? Sem varna v tistem okolišu? Ali naj se raje spokam s svojo robo?
Ma sem naivčina za popi****.  :blank: Mogoče je v meni problem. Tudi s takim odgovorom bom zadovoljna, bom vsaj nehala paničarit.

2. Zdravje?? Kaj se dogaja z mano? Posledica stresa? Je resno ali samo prehodno?

3. Mož. Ne morem več. Nočem več. Bojim se posledic zame in za otroka.
    Kako kaže v primeru, da naslednji teden spokam in grem k staršem?

Hvala!  :blank: :-X :-*

1. idejice so na varnem. Veliko ti pomenijo, ker si v njihov razvoj vložila ogromno časa in energije in želiš od tega tudi neke sadove. Verjameš v svoje ideje, živiš zanje, zato se bojiš zanje kot za lastno dete. Slabe izkušnje iz preteklosti, strah ... Takol je ... Ni se treba pobirat od nikoder, ampak vseeno pazi nanje. Deli jih le s tistimi, ki so tvoji zvesti partnerji.

2. Stres, trah, borbe ... Prizadeta in dotočlena si od vsega. Počitek in družba sorodnih duš, podobno mislečih, bi ti zelo dobro dela. Mogla se boš gibat v okolju, ki ti paše. Bo minilo, As čaš že trkana vrata.

3. OK, nisem brala tega vprašanja preden sem odgovarjala na drugo, ampak zazdelo se mi je, da na dopustu ne uživaš najbolj zaradi družbe.  :blank: Ne najdeš se, ne moreš, kot praviš.
Ti si že dolgo obrnjena stran ... Ampak vežejo te določene stvari, zaradi katerih se trudiš zdržat in držat pokonci, čeprav si izmučena. Pa vedno nekje najdeš moč, se pobereš in greš še en krog ... In še en krog ... In še en krog ...
Odideš lahko, ne bodo te pustili pred vrati. Zavedaš se podpore družine, četudi zmoreš marsikaj sama in tudi želiš sama. Posledice za otroka - ne bom rekla, da jih ne bo ali da bodo zanemarljive - bil bi kar pretres in del sveta bi se sesul ...
Nasvet: Ne se čisto prenaglit, malo še prespi. Na hitro se ti nebo obrestovalo. Premisli še enkrat. Zdaj bi bilo preveč zate, da bi v zelo kratkem roku naredila še ta korak. Vzemi si kakšen dan in se spravi k sebi.

Hja, družba.  :D Trije zapriseženi ekonomisti in umetnica s predmenstrualnim sindromom.  :-\
Ne vem, za koliko krogov bom še imela moči in volje. Je pa najbrž zdravo, da prej temeljito prebolim zadnji dogodek in potem naredim naslednji korak. "Idealno" bi bilo v tem smislu, da me do septembra ne čakajo obveznosti in so počitnice ugoden čas za okrevanje. Projekt "loverkick" je bil izveden v primernem času, kar se tega tiče, nisem pa računala na stranske učinke deprima, zaradi katerih mi škodi sonce.  :blank:
Ideje bom skrivala, imela sem občutek, da mi brskajo po predalih. Pač škatla je bila drugače obrnjena kot ob mojem odhodu. Zato vprašanje o paranoji.
Hvala, Maja!  :-* :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #146 on: July 11, 2014, 01:43:56 PM »
Draga Maja, me again. Ne vem, kje naj zacnem, a najbolje kar na zacetku. Podjetje, pri katerem trenutno opravljam pripravnistvo, nima prostora za se enega pravnika, in je s tem eden od nacrtov padel v vodo..ni tragicno, je pa vse skupaj sedaj bolj zapleteno, odlocitev moram pa sprejet ta tedn (glede doktorata). Kar nekaj scenarijev in vprasanj visi v zraku, nimam pa niti racionalno razdelano, kaj je najbolje, niti ne cutim najboljse poti.
1. Glede doktorata je tu zahteva, da je obvezno 6-mesecno bivanje na Skotskem v roku 3 let, ko pises doktorat. Financ (trenutno) nimam za taksne podvige, prav tako pa me skrbi, kako bo s sluzbo v tem primeru: kdo mi bo dal 2 meseca studijskega dopusta na leto, da potujem za brezveze gor?  :o Kako kaze, so zmozni scasoma "pozabiti" na to zahtevo?

2. Se vedno nimam sluzbe, odgovore se caka kot neumen, me pa zanima, kako kaze za sodisce? Bom dobila? In v tem primeru, so mozni ti "dvomesecni izleti" sluzbi navkljub?

3. Kar koli ze bo glede sluzbe in katera koli ze bo: bom ostala tu ali se selim? (trenutno mislim da imam prijave v vsaj 7 popolnoma razlicnih drzavah in ta negotovost mi dela cir na zelodcu).

Ok, neham najedat. Me drzi da bi sla kr kilsko Nutello kupt pa jo z zlico zmazat pred TV. Ce ne od depresije pa usaj kt proslavo, k sm uceri magistrirala. Ah.  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #147 on: July 11, 2014, 01:56:14 PM »
Draga Maja, me again. Ne vem, kje naj zacnem, a najbolje kar na zacetku. Podjetje, pri katerem trenutno opravljam pripravnistvo, nima prostora za se enega pravnika, in je s tem eden od nacrtov padel v vodo..ni tragicno, je pa vse skupaj sedaj bolj zapleteno, odlocitev moram pa sprejet ta tedn (glede doktorata). Kar nekaj scenarijev in vprasanj visi v zraku, nimam pa niti racionalno razdelano, kaj je najbolje, niti ne cutim najboljse poti.
1. Glede doktorata je tu zahteva, da je obvezno 6-mesecno bivanje na Skotskem v roku 3 let, ko pises doktorat. Financ (trenutno) nimam za taksne podvige, prav tako pa me skrbi, kako bo s sluzbo v tem primeru: kdo mi bo dal 2 meseca studijskega dopusta na leto, da potujem za brezveze gor?  :o Kako kaze, so zmozni scasoma "pozabiti" na to zahtevo?

2. Se vedno nimam sluzbe, odgovore se caka kot neumen, me pa zanima, kako kaze za sodisce? Bom dobila? In v tem primeru, so mozni ti "dvomesecni izleti" sluzbi navkljub?

3. Kar koli ze bo glede sluzbe in katera koli ze bo: bom ostala tu ali se selim? (trenutno mislim da imam prijave v vsaj 7 popolnoma razlicnih drzavah in ta negotovost mi dela cir na zelodcu).

Ok, neham najedat. Me drzi da bi sla kr kilsko Nutello kupt pa jo z zlico zmazat pred TV. Ce ne od depresije pa usaj kt proslavo, k sm uceri magistrirala. Ah.  ;D

Takole je moja zadnja diploma kar utonila nekam med slabimi dogodki.  :blank:
Zanima me, če se bom sploh znala še razveselit, ko bo kaj pozitivnega prišlo ...
Pa še Nutelle je zmanjkalo včeraj, mojemu govorim, da jo mora(va) kupit ...  :laugh:

1. Ma, ne bodo pozabili, samo moraš pa res pojasnit, ne kar čakat in si mislit, da si to že povedala. Povej še enkrat.

2. Tu ni vse 100%. Mislim, da bi se bilo težje dogovorit za dvomesečne odsotnosti.  :-X

3. Izbire ... Saj je lepo, da imaš veliko opcij, ampak ko je pa preveč, bi si pa zaželel samo eno (dobro, seveda). Uh, zdi se mi, da se boš še vnaprej odločala. Lahko se pojavi za tu in za drugje. Razplet je odličen.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #148 on: July 11, 2014, 01:57:42 PM »
Hja, družba.  :D Trije zapriseženi ekonomisti in umetnica s predmenstrualnim sindromom.  :-\
Ne vem, za koliko krogov bom še imela moči in volje. Je pa najbrž zdravo, da prej temeljito prebolim zadnji dogodek in potem naredim naslednji korak. "Idealno" bi bilo v tem smislu, da me do septembra ne čakajo obveznosti in so počitnice ugoden čas za okrevanje. Projekt "loverkick" je bil izveden v primernem času, kar se tega tiče, nisem pa računala na stranske učinke deprima, zaradi katerih mi škodi sonce.  :blank:
Ideje bom skrivala, imela sem občutek, da mi brskajo po predalih. Pač škatla je bila drugače obrnjena kot ob mojem odhodu. Zato vprašanje o paranoji.
Hvala, Maja!  :-* :-*

Jaz ne vidim, da bi šlo za kakšno krajo ... Kje pa so to brskali?  :o
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #149 on: July 11, 2014, 02:01:35 PM »

Takole je moja zadnja diploma kar utonila nekam med slabimi dogodki.  :blank:
Zanima me, če se bom sploh znala še razveselit, ko bo kaj pozitivnega prišlo ...
Pa še Nutelle je zmanjkalo včeraj, mojemu govorim, da jo mora(va) kupit ...  :laugh:

1. Ma, ne bodo pozabili, samo moraš pa res pojasnit, ne kar čakat in si mislit, da si to že povedala. Povej še enkrat.

2. Tu ni vse 100%. Mislim, da bi se bilo težje dogovorit za dvomesečne odsotnosti.  :-X

3. Izbire ... Saj je lepo, da imaš veliko opcij, ampak ko je pa preveč, bi si pa zaželel samo eno (dobro, seveda). Uh, zdi se mi, da se boš še vnaprej odločala. Lahko se pojavi za tu in za drugje. Razplet je odličen.

Ah Maja, moje tri diplome so sle tko. Prsezem. Use tri. Mogoce sm se zato malenkost bl zalostna, k kr ni trenutka da bi si rekla "Bravo" pa si uzela tist dan zase..

K je prevec odprtga zuni, je prevec odprtga v men. In po treh letih konstantne negotovosti in moje  :B potrebe po stabilnosti mi je dost in bi rada sam neko stimulativno delo, kjer dejansko delam in ne bulm v zrak, plus nek kancek osebnga zivljenja. Kar se zadnje case zdi nemogoce.  :laugh:

Se bom potrudla razvit potrpljenje in ubogljivo cakat na vse mozne odgovore, pa ceprou mam obcutek, da bom usak cajt pocla po sivih. :)

P.s. le rec dragiju za Nutello. To mors met doma. Zasilni izhod. :)