Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #225 on: July 21, 2014, 04:02:50 PM »
V mislih sem postavila vprašanje. Gre za vprašanje z možnostmi odgovora "da" ali "ne".
Hvala!  :-*

4 palice.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #226 on: July 21, 2014, 04:24:44 PM »
V mislih sem postavila vprašanje. Gre za vprašanje z možnostmi odgovora "da" ali "ne".
Hvala!  :-*

4 palice.

Odgovor si razlagam kot "da".
Hvala, Maja.  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #227 on: July 22, 2014, 10:28:30 AM »
Maja, če se ti bo dalo bi te prosil za vpogled. :P

Zanima me ena punca, ki je v času šole bila zaljubljena v mene, jaz pa v njo. Bila so to močna čustva iz obeh strani. Govorimo o čustvih, ki so iz njene strani trajala od dve do tri leti. Veza se nikoli ni začela, ker meni razmere tega iz enih razlogov pač niso dopuščale.

Vmes si je našla tipa. Pozneje že drugega. Do mene je še vedno čutila zaljubljenost, to je bilo videti. Potreben je bil moj korak, katerega pa nisem mogel storiti. Potem je šole bilo konec, na hitro smo šli vsak po svoje in nismo ostali v stikih.

Kje je sedaj ona, kaj počne, je v vezi, ima otroke... Teh stvari ne vem. Vprašanje, ki ga želim zastaviti se bo slišalo čudno.

Zanima me, če bom s to punco v roku osmih let imel vezo?

Moj pogled je sledeč... V kolikor je punca v srečni vezi ali celo poročena, potem od tega seveda ne bi bilo nič. V nasprotnem primeru pa bi se morda lahko enkrat v prihodnosti kaj izcimilo. Osebno do nje še vedno gojim čustva...

Maja, hvala! :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #228 on: July 22, 2014, 11:01:41 AM »
Kratko, a me firbec: sluzbo dobim pred dopustom ali ne? Me grize, praska, mori notri v meni in bi rada tega volka pomirila, da ne komplicira, s kakrsnim koli odgovorom ze.  :-\

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #229 on: July 22, 2014, 11:01:57 AM »
Maja, če se ti bo dalo bi te prosil za vpogled. :P

Zanima me ena punca, ki je v času šole bila zaljubljena v mene, jaz pa v njo. Bila so to močna čustva iz obeh strani. Govorimo o čustvih, ki so iz njene strani trajala od dve do tri leti. Veza se nikoli ni začela, ker meni razmere tega iz enih razlogov pač niso dopuščale.

Vmes si je našla tipa. Pozneje že drugega. Do mene je še vedno čutila zaljubljenost, to je bilo videti. Potreben je bil moj korak, katerega pa nisem mogel storiti. Potem je šole bilo konec, na hitro smo šli vsak po svoje in nismo ostali v stikih.

Kje je sedaj ona, kaj počne, je v vezi, ima otroke... Teh stvari ne vem. Vprašanje, ki ga želim zastaviti se bo slišalo čudno.

Zanima me, če bom s to punco v roku osmih let imel vezo?

Moj pogled je sledeč... V kolikor je punca v srečni vezi ali celo poročena, potem od tega seveda ne bi bilo nič. V nasprotnem primeru pa bi se morda lahko enkrat v prihodnosti kaj izcimilo. Osebno do nje še vedno gojim čustva...

Maja, hvala! :)

Haha, ista zgodba, kot pri meni in mojemu možu! Ljubezen iz OŠ. Jaz sem bila takrat takoooooo nesrečna! Si sploh ne bi mogel mislit, da cca. 11 let staro dekle lahko tako trpi zaradi ljubezni ... No, itak sem bila vedno mentalno zrelejša in sem očitno to jemala bolj resno kot vrstniki ... On se mi je začel izogibat, ker mu pačni bilo za ljubezni takrat, pa mu je bilo težko. Jaz sem mislila, da me noče, ker sem bila debela in piflarka itd. No, potem, ko sva govorila o tem v tem obdobju, je rekel, da se sploh ne bi spomnil, da bi bila debela ...  :laugh:

Jaz sem tudi potem bila 3 leta z nekom v zvezi. Me je videval, je bil baje celo malo ljubosumen ... Parkrat sva se srečala na avtobusu in nikoli nisem bila ravnodušna ... No, potem je bilo zatiiiiiiišjeeeee, dolgo.
In ko sva po letih navezala stik, me jevprašal, če sem srečno poročena in mati treh otrok ... Pa sem odgovorila, da sem(ne)srečno samska ...  :laugh:

Vem, zakaj sprašuješ za obdobje osmih let - ker so karmične karte rekle, da te v tem času čaka tista prava ljubezen.  ;)

Takole je. Vsak sta šla svojo pot, v tem času se je marsikaj spremenilo. Veliko se sprašuješ in poskušaš dobit odgovore na svoja vprašanja preko občutkov, ki te prevevajo v zvezi z njo. To ti ni dovolj, želel bi vedeti več, in ne boš izvedel več, če se ne boš pozanimal. Tarot kaže tavanje v temi, spraševanje ... Hkrati pa bi lahko imel vse te odgovore na dlani. Naveži stik. Se da?
Iz misli te ne gre ravno zaradi tega, ker stvar ni nikoli dobila epiloga, ampak se je samo razblinila ... Takrat si moral oditi, zdaj ti ne bi bilo treba, zato bi rad nekako čas zavrtel nazaj oz. ponovil situacijo in jo razvil svoji volji.

Točnega odgovora ne dobim. Včasih se nepokaže, ker to ni tisti končni smoter. Izpostavlja se mi tematika odločanja, samoiniciative, akcije. Poskusi jo poiskat, prekinit zatišje in najt odgovore. Saj je dobro, da jih iščeš sebi (Puščavnik), ampak včasih jih je pa treba poiskat tudi v svetu.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #230 on: July 22, 2014, 11:04:47 AM »
Kratko, a me firbec: sluzbo dobim pred dopustom ali ne? Me grize, praska, mori notri v meni in bi rada tega volka pomirila, da ne komplicira, s kakrsnim koli odgovorom ze.  :-\

Bom potegnila eno karto.
Vitez mečev. Klinc, to mi samo potrdi, da ti stvar trena živce ...

Pomiri se, kar bo, bo.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #231 on: July 22, 2014, 11:15:34 AM »
Super, Maja, hvala ti za to prelepo interpretacijo!

Tako je, sprašujem točno zato! Sicer pa kako vzpostaviti stik z njo sem že iskal nekaj krat... Tudi malo prej... In ta opcija je mogoča. Prvo se moram zbrati, pa da vidim kako in kaj. :) V bistvu se je ta ljubezen začela tam nekje pet, šest let nazaj, ene tri leta je zdaj zatišje, ker nismo v kontaktu. Čutim pa, da iz njene strani še nisem pozabljen.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #232 on: July 22, 2014, 11:15:49 AM »
Trening potrpezljivosti.  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #233 on: July 22, 2014, 11:17:52 AM »
Super, Maja, hvala ti za to prelepo interpretacijo!

Tako je, sprašujem točno zato! Sicer pa kako vzpostaviti stik z njo sem že iskal nekaj krat... Tudi malo prej... In ta opcija je mogoča. Prvo se moram zbrati, pa da vidim kako in kaj. :) V bistvu se je ta ljubezen začela tam nekje pet, šest let nazaj, ene tri leta je zdaj zatišje, ker nismo v kontaktu. Čutim pa, da iz njene strani še nisem pozabljen.

Žarek, želim ti vso srečo!

Pa glej, da boš obveščal.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #234 on: July 22, 2014, 11:18:19 AM »

Juhej, a?  :-X :-\ ::) ???    :laugh:
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #235 on: July 22, 2014, 01:22:18 PM »

Definitivno ne ena mojih "najljubsih" lekcij.  ;)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #236 on: July 22, 2014, 03:46:58 PM »
Žarek, želim ti vso srečo!

Hvala! :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #237 on: July 23, 2014, 07:20:55 PM »

Definitivno ne ena mojih "najljubsih" lekcij.  ;)

Dobla enga izmed odgovorov, za kerga sm res upala, da bo ja. Pa je blo ne. Grem po Nutello, tole je k ena dolga nočna mora.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #238 on: July 23, 2014, 09:57:50 PM »
Oki odločitev, da grem je v bistvu že 100%. Izpite končam, prodamo, pokam mulca, žvad in gremo. Se pa cincam med lokacijami, iščem podatke itd, pa bom kar tarot vprašala kam bi se bilo za usmerit, ker se grem loto s temle. Sem kot brezglava muha, malo to malo ono čekiram ... :-X

- Berlin: + služb za izvoz, poznam nekaj ljudi, ki gre/je šlo, gospodarska situacija fajn. - jezik, klima.
- Anglija:+ edina, ki ima očitno pomanjkanje veterinarskega kadra, jezik obvladamo vsi, država kot taka - klima in konstantno deževje
- Kanarski : + klima, nepremičnine ki si jih lahko privoščim, halooo Kanari dream land - jezik in stopnja brezposelnosti

Čekiram še Sejšele in Maldive, ker so mi sanjske destinacije, nimam pa še izdelanega mnenja.

Se globoko zavedam svoje cincavosti in vagaste lune  :D

Hvala za odgovor  :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #239 on: July 24, 2014, 08:26:05 AM »
Oki odločitev, da grem je v bistvu že 100%. Izpite končam, prodamo, pokam mulca, žvad in gremo. Se pa cincam med lokacijami, iščem podatke itd, pa bom kar tarot vprašala kam bi se bilo za usmerit, ker se grem loto s temle. Sem kot brezglava muha, malo to malo ono čekiram ... :-X

- Berlin: + služb za izvoz, poznam nekaj ljudi, ki gre/je šlo, gospodarska situacija fajn. - jezik, klima.
- Anglija:+ edina, ki ima očitno pomanjkanje veterinarskega kadra, jezik obvladamo vsi, država kot taka - klima in konstantno deževje
- Kanarski : + klima, nepremičnine ki si jih lahko privoščim, halooo Kanari dream land - jezik in stopnja brezposelnosti

Čekiram še Sejšele in Maldive, ker so mi sanjske destinacije, nimam pa še izdelanega mnenja.

Se globoko zavedam svoje cincavosti in vagaste lune  :D

Hvala za odgovor  :-*

Anglija ;)
Zelo dobro je početi stvar, ki te veselijo, kjer si notri s srcem in dušo in mislim, da je pri tebi to veterinarstvo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.