Hihi, sem se nasmejala obema odgovoroma.
Hvala Rena in Tea

Nasmejala pa sem se, ker se moram spet sama odločiti, to pa je pri meni z mojo luno v tehtnici na j. vozlu presneto težko...
Ja, uran kvadrat venera...
Čutim, da je prav, da jima pomagam, meni so tudi pomagali moji starši (mama) in mojim staršem moja babica (mamina mama), se pravi gre ta pomoč pri nakupu nepremičnin iz roda v rod po naši ženski liniji...
Mogoče govori o tem tudi moja luna v tehtnici na j. vozlu v 2. hiši, mogoče je potrebno del karme še odplačati...ne vem...
skratka veselim se tega nakupa, veselim se, da lahko pomagam, sem pa malo razočarana, ker je bilo na začetku govora, da bodo pomagali tudi starši sinove punce (govorilo se je o polovičnem znesku za stanovanje), sedaj pa je ta znesek zelo minimalen in tako pade večji del (glavnina) name...Ne vem ali so me malo okrog prinesli, ker so začutili, da me lahko, da bom itak vse naredila (vzela tudi kredit), da bom pomagala pri tem projektu. To mi ne bi bilo všeč. Ali pač resnično nimajo oz. ne morejo pomagati več kot toliko. To bi razumela.
Iz preteklega zakona imam izkušnje, da so nama z mojim bivšim vedno pomagali zgolj moji starši, na koncu ob ločitvi, je bivši hotel več kot je kadarkoli prispeval, otrokoma daje zgolj preživnino in je pozabil na vse, kar mu je bilo dano (finančno in čustveno in psihološko) s strani moje primarne družine. Ne bi želela ponoviti napake, saj na koncu tega nihče ne ceni oz. ob razhodu nihče več ne ve, da ti je nekdo kaj dal (veliko dal, ne malo)....
Od teh izkušenj moram res biti previdna pri sestavi pogodbe, da zašitimo pač svoje imetje...Nikoli mi takšno razmišljanje ni bilo všeč (preveč poslovno), ampak izkušnje so me žal pripeljale do tega...
Sinovo punco imam zeloooo rada, je kopija mene (karakterno, fizično), da je včasih kar srhljivo, kje je našel tako identično kopijo...Se čudijo vsi, ko jo vidijo.
Malo sem zašla.....