Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #615 on: September 02, 2014, 01:25:30 PM »
Tejka, Avstralija za Slovence ne daje ravno veliko viz, lahko dobiš samo turistično. Morala bi dobit delodajalca, ki bi ti bil pripravljen garantirat plačo in zdravstveno zavarovanje, da bi lahko bila tam dlje časa.

Sem že imela to foro.

Ni res, ti Nevo vpraši ona je šla skozi to. Pa pomaga slovencem, tako da ti bo vse povedala.

Jaz se spomnim, ko je moj bivši to iskal takrat 5 let nazaj al neki takega, da je bila samo ta opcija oz če si plačal nekemu tipu, ki je pomagal s temi vizami, ti je potem on rihtal dalje, ni bilo pa nič zagotovljeno (služba, stanovanje itd).

Saj pravim, to je bilo takrat kakor je meni moj bivši razlagal, pa je po pol leta prišel nazaj v Slo, ker ni dol našel nič.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #616 on: September 02, 2014, 01:40:50 PM »
Itak da ni zagotovljeno, ampak fora je da če želiš v AU rabiš permanent viza, to pomeni da ko tja prideš da tud če nimaš službe lahko tam živiš in si iščeš službo, si v bistvu sprejet član skupnosti, imaš vse pravice itd. Torej si lahko tam za nedoločen čas. Če imaš turistično vizo, greš itak domov, če imaš vizo za delat, si tam lahko toliko časa dokler tam delaš, nimaš nobenih pravic,če ostaneš brez joba mrš domov, ni socialne, zavoda itd. Zato je njej point da dobi PRAVO vizo.
To pa res lahko dobi preko agenta, ki pozna vse luknje in fore, ker ima Avstralija baje 52 različnih viz. Neva-Tejka itak ve kdo je, je čez to vse že šla in zato ji lahko da kak nasvet.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #617 on: September 02, 2014, 01:42:02 PM »
Žarek, ko pa berem tvoje odgovore, te moram prav pohvalit! Super ti gre!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #618 on: September 02, 2014, 01:56:38 PM »
Da malo poročam...
Tipa ni.
Vroča je pizza.
Sejem povprečen..
Občutki srednji.
Počutje dobro.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #619 on: September 02, 2014, 06:00:07 PM »
Da malo poročam...
Tipa ni.
Vroča je pizza.
Sejem povprečen..
Občutki srednji.
Počutje dobro.

:-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #620 on: September 02, 2014, 06:03:50 PM »
K da bi zacutla. :) Vlece me nazaj v Barcelono, borim se kt lev najt neki, kar ni placan manj kokr stanovanje stane. Je opcija, da se najde kej, da mi uspe normalno zivet, ce bi sla u to smer? Vsakic k pomislm, da bi sla nazaj, se mojmu srcku kr zmesa in kri zavre; tisto pristno prvinsko otrosko veselje u men..

Ja, v Barceloni bi se tudi zate našlo nekaj solidnega.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #621 on: September 02, 2014, 09:30:50 PM »
Sem itak na vezi z Nevo...  ;) No worries mate ;) :laugh:

Nekaj se nakazuje na možnost dela s tujino. Je to tisto kar naj bi prišlo ali bo kaj drugega? Ker tole, ne vem no... Je prišlo iz nepričakovanega konca.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #622 on: September 02, 2014, 10:00:13 PM »
Nekaj se nakazuje na možnost dela s tujino. Je to tisto kar naj bi prišlo ali bo kaj drugega? Ker tole, ne vem no... Je prišlo iz nepričakovanega konca.

To je to, ja. Vidi se novi začetek, delo bi bilo dobro plačano.

Se pa zelo dobro pozanimaj o vseh stvareh, ker se je izpostavilo nekaj, kar nakazuje na stvari, ki ne bodo izpolnjene v tvojih pričakovanjih. Več informacij o tem boš pridobila, če/ko se pozanimaš o situaciji, ki jo omenjaš.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #623 on: September 02, 2014, 11:01:38 PM »

To je to, ja. Vidi se novi začetek, delo bi bilo dobro plačano.

Se pa zelo dobro pozanimaj o vseh stvareh, ker se je izpostavilo nekaj, kar nakazuje na stvari, ki ne bodo izpolnjene v tvojih pričakovanjih. Več informacij o tem boš pridobila, če/ko se pozanimaš o situaciji, ki jo omenjaš.

Se bom vsekakor pozanimala. Zaenkrat je bilo le omejeno, da je možnost dela zame. Je pa firma bolj v startni fazi, ne vem sploh kaj pričakovati, kakšno delo bi sploh opravljala... Bom poročala kako se bo tole odvijalo. Hvala :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #624 on: September 03, 2014, 08:35:27 AM »
Zdaj bom jaz počasi huda a bo un bebec-se opravičujem izrazu, plačal ali ne  >:D

Pa še eno pitanje, a se bo moje dete v redu počutilo v šoli? Je prvošolček, pa mame smo mal občutljive in nas skrbi :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #625 on: September 03, 2014, 09:15:59 AM »
Zdaj bom jaz počasi huda a bo un bebec-se opravičujem izrazu, plačal ali ne  >:D

Pa še eno pitanje, a se bo moje dete v redu počutilo v šoli? Je prvošolček, pa mame smo mal občutljive in nas skrbi :)

Jane, bo plačal. Najkasneje do desetega septembra.

Dete se bo v šoli počutilo zelo v redu. Od počutja pa do uspeha. Skratka, ne bo težav.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #626 on: September 03, 2014, 09:28:57 AM »

Jane, bo plačal. Najkasneje do desetega septembra.

Dete se bo v šoli počutilo zelo v redu. Od počutja pa do uspeha. Skratka, ne bo težav.

Hvala  :-* :-*

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #627 on: September 03, 2014, 10:29:17 AM »
Evo ena petina je ravnokar plačana, še ostalo  ::)

Moja astro karta

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #628 on: September 03, 2014, 02:12:40 PM »
K da bi zacutla. :) Vlece me nazaj v Barcelono, borim se kt lev najt neki, kar ni placan manj kokr stanovanje stane. Je opcija, da se najde kej, da mi uspe normalno zivet, ce bi sla u to smer? Vsakic k pomislm, da bi sla nazaj, se mojmu srcku kr zmesa in kri zavre; tisto pristno prvinsko otrosko veselje u men..

Ja, v Barceloni bi se tudi zate našlo nekaj solidnega.

Hvala ti Zarek za vpogled. Se bo treba pocas odloct kam startat. Sej ne vem vec. :)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #629 on: September 03, 2014, 09:35:38 PM »
Žarek, lepo prosim za vpogled v malo bolj težavno situacijo ...  Mogoče, če pogleda še kdo, če se pokaže za preveč komplicirano.

Ali mi starejša moška oseba, ki živi v isti hiši kot jaz kakorkoli lahko škoduje, ovira?
Občutek imam, da me sovraži, komunicirati ne želi kaj dosti, me pa nadzoruje kaj počnem in morda mi celo prisluškuje???
Se da tu kaj razbrati zakaj je tako saj mu nikoli nisem izrekla žal besede ali ga kakorkoli prizadela.

Zahvaljujem se za tvoj trud in pomoč!