No, bom pa jes tazadna, k kraca v ta del.

Žarek, feedback: dobila ponudbo v Barceloni, kot si rekel.
Izjemno si jo želim sprejet, pa bi te prosila, če pogledaš, če bo po tem prvem ponujenem profesorskem mestu še kaj ponujenega, da lahko ostanem, ali ne? Se mi bo finančno izplačala pot? Kaj pa karierno?
Zarek, podvprasanje, ki pa to ni.
A je sansa, da pridem nazaj v Ljubljano delat?
Pozicija fantasticna, poslala prosnjo, zdej me pa sam firbec. 
Da, Missy, brez dvoma boš prišla delat v Ljubljano.
Časovno pa se ne bom opredeljeval.
Ohhh!!!
Jes sm cis vesela zdej. No, tut ce se casovno nisva opredelila in ni nujno to ta sluzba, sm cis vesela. Men moja Ljubljana manjka. 
Predvidevam, da še nisi dobila odgovora glede te situacije v Sloveniji? Vidiš, ko sem takrat omenil, da se časovno ne bom opredeljeval, je bilo mišljeno nekaj v to smer. Rezultat je bil, da boš dobila pozitiven odgovor, da si sprejeta. Vendar te časovno letos tam nisem videl. Zato sem napisal, da se časovno ne bom opredeljeval. Dober teden pozneje pa si spraševala za Barcelono in mi s tem vse skupaj potrdila.
Glede Barcelone in ponujenega mesta po tem obodbju. Da, bodo možnosti za naprej, prav tako se bo izplačalo finančno in karierno. Dobre karte so bile.
Plus če lahko pogledava, kaj bo z mojim križem: pošteno sem se poškodovala in ne morem niti vstat sama. Se bo popravilo ta teden?
Stanje se bo uredilo. Morda ne ravno do konca tedna, vendar bo vse v redu.
Hvala za odgovore in še enkrat čestitke pri tvoji interpretaciji kart!! 
Hvala, Missy. Sicer opažam, da časovno vseh situacij vseeno ne zadanem. En primer je recimo Pika, katero bi do današnjega dneva moral kontaktirati kupec, pa je še ni. V to smer še bo potrebno delati.