Ne najdem sobane "Razlaga sanj...".
Bom pa tukaj sanjala.
Kakšne sanje! 
Najprej sem sanjalala, da je moj bivši gej in za povrh še pedofil.
Panična sem odhitela proti hotelskemu bazenu, kamor naj bi odpeljal mojo hčerko.
Na poti do tja sem se znašla na tujem letališču, kjer sem se vkrcavala v avion za Anglijo. Vmes sem očitno pozabila na hotelski bazen, ali pa se ne spomnim vmesnih sanj, v glavnem, skrbelo me ni več.
Na letališču sem se odstranila iz čakalne vrste, ker sem vedela, da bo avion strmoglavil. Drugim je bilo pa kar vseeno in se jim je zdela celo fora, da se vkrcajo in eksplodirajo v zraku.
Bivšega sanjam vsak dan, to pa so bile prve negativne sanje v zvezi z njim v dveh letih in pol.
Napredek?
Hčerka v sanjah pomeni lahko tudi tvojega notranjega otroka, torej malo punčko, malo Piko...Mogoče sedaj podzavest čisti ta občutek, da je bil ranjen nek tvoj notranji del, otroški del...Predala si se verjetno kot otrok, saj ko smo zaljubljeni, pravzaprav regresiramo v otroštvo, takrat se vzbudijo tisti prvinski občutki, ko si povezan z enim človekom, kot si bil z mamo, takrat imamo občutek povezanosti z vsem...takrat čutimo, da smo celostni, da smo izpolnjeni...
in sedaj ta strah, da te bo ranil (saj je pedofil) in bazen poln vode (čustva)....letališče, ljudje, odhod v tujino...-predstavlja let v višave, nekam drugam, nekam stran od vsega, lahko je to nek beg pred samo sabo, vendar se zadnji hip premisliš, saj veš, da bo avion eksplodiral...se pravi, se zavedaš, da ta beg v višave nad zemljo ni rešitev, ostati moraš trdno na tleh, na zemlji....ostale vidiš kot malo "nore", ko se podajajo v višave, nad zemljo, nad realnost, lahko tudi v duhovnost, saj tam samo eksplodiraš, se raztreščiš, ne obstajaš več, to ni več zemeljska realnost...katero ti očitno rabiš...
Ja, huda razlaga, Sanjalka. Hvala! Zelo smiselno. Zanimivo, da mi je skoraj enako razložila (glede regresiranja v otroštvo) tudi danes moja terapevtka (sem ravno od pogovora).
Glede avionskega poleta bi še nekaj dodala, prej sem pisala na hitro in po diagonali.
Dogodek se je že zgodil, v sanjah sem se spomnila strmoglavljenja in istih ljudi. Hoteli smo ponoviti izkušnjo iz nekega razloga. Vse se je odvijalo po identičnem scenariju, enak zapored dogodkov, vrsta,... ponovitev filma. Vendar sem si jaz zadnji trenutek premislila. Da nočem še enkrat strmoglavit, da me zanima drugačen izid. In sem se odpravila domov.
Sem se pa potem spomnila tudi, da sem negativne sanje o bivšem že imela v preteklosti. Torej so bili opozorilni znaki stalno. Če ne v sanjah, pa kako drugače. Sem se jih tudi zavedala, vse videla, ampak mladost je norost.

se mogoče spomniš ljudi iz sanj, ki so šli na ta avion?
kaj v realnem življenju ponavljaš vedno znova, kateri scenarij? in sedaj ti podzavest sporoča, da sedaj se pa tega res ne greš več, da tega ne boš ponavljala...
to je sinhrono tudi s tranziti, ki jih imaš, s tranzitnim uranom (opozicijo na N urana), takrat pogledamo kako smo do sedaj živeli in če vidimo z višav (uran je najvišja oktava, daje nam najvišji vpogled, nezemeljski), da smo živeli narobe, hočemo to v tem tranzitu spremeniti, hočemo nekaj popolnoma novega, drugačnega, novo izkušnjo, nočemo več ponavljati te stare, saj to že poznamo...prav tako kot si napisala v sanjah, zato to res sovpada s tranzitnim uranom.
Pika, dejansko ti poddzavest sporoča, da nekaj spremeniš in tudi prejela si informacijo,da boš to situacijo spremenila,da se tega ne greš več..
Se pravi tvoja podzavest je že dojela in ti je sporočila...skratka tvoja notranja bit se je že odločila in ve kako je prav in kaj je zate najbolje....
Pa srečno Pika

Sanjalka, hvala ti za tole.

Ljudi se niti ne spomnim in si jih nisem ogledovala. Bili so pa mlajši ljudje, tam nekje od 25 do max. 40 let. Ne vem, kateri scenarij konkretno naj bi sanje prikazovale in kaj točno prevečkrat ponavljam, najbrž kar precej stvari, večkrat sem šla na isti led

, sem pa sanje s podobno vsebino tudi v preteklosti že imela.
Mogoče mi pa zdaj sporočajo tudi to, da nekaj sem spremenila in izkušnje ne potrebujem več.
Zanimivo... ko sem iskala pot iz letališča ven, sem precej lutala in znašla sem se v neznanem okolju.
V zadnjih mesecih sem precej stvari, odnosov, ljudi, končno pustila za sabo. Mi ne hodijo več v misli, pa so me prej stalno "preganjali", stalno sem premlevala ene in iste stvari, tudi več let.
Čutim, da sem obrnila oz. obračam nov list v svojem življenju.