Author Topic: Olajšaj se malo. Peti del  (Read 118948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Peti del
« Reply #540 on: August 25, 2014, 11:05:36 AM »
Sadja je res zelo malo. Pri nas je bilo vse stolčeno od toče, hrušk pa skorajda ni.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #541 on: August 25, 2014, 12:35:27 PM »
Cmizdrim... Sestrična, ki sem jo spoznala pred komaj letom dni se danes seli v Berlin. Privoščim ji najboljše, pa me vseeno stiska. Potem mi pa še teta (ki sem jo spoznala nekaj mesecev za sestrično) reče par besed... Aaaaaaajoooooj...  :'(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #542 on: August 25, 2014, 10:43:04 PM »
Pika pri tvojem jedilniku jaz crknem čez par dni  ;D ;D ;D ;D

No jaz sem šla danes stavit za gajbo pira da bom do konc novembra shujšala 10 kg. Motivacija je huda ni kaj :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #543 on: August 25, 2014, 10:57:35 PM »

No jaz sem šla danes stavit za gajbo pira da bom do konc novembra shujšala 10 kg. Motivacija je huda ni kaj :D

Razumem, da v slučaju, da ti ne uspe, plačaš zaboj piva. Ampak. A velja tudi v obratno smer? Boš konec novembra ti dobila zaboj... A sploh piješ pir?  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #544 on: August 25, 2014, 11:07:48 PM »

Razumem, da v slučaju, da ti ne uspe, plačaš zaboj piva. Ampak. A velja tudi v obratno smer? Boš konec novembra ti dobila zaboj... A sploh piješ pir?  ;D

Hmmmm ITAK. Žlampam, ne pijem haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #545 on: August 27, 2014, 09:08:21 AM »
Ne najdem sobane "Razlaga sanj...".
Bom pa tukaj sanjala.

Kakšne sanje!  :-\
Najprej sem sanjalala, da je moj bivši gej in za povrh še pedofil.  :blank: Panična sem odhitela proti hotelskemu bazenu, kamor naj bi odpeljal mojo hčerko.  :-X Na poti do tja sem se znašla na tujem letališču, kjer sem se vkrcavala v avion za Anglijo. Vmes sem očitno pozabila na hotelski bazen, ali pa se ne spomnim vmesnih sanj, v glavnem, skrbelo me ni več.
Na letališču sem se odstranila iz čakalne vrste, ker sem vedela, da bo avion strmoglavil. Drugim je bilo pa kar vseeno in se jim je zdela celo fora, da se vkrcajo in eksplodirajo v zraku.

Bivšega sanjam vsak dan, to pa so bile prve negativne sanje v zvezi z njim v dveh letih in pol.
Napredek?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #546 on: August 27, 2014, 09:11:18 AM »
Glede na sanje, si se mogoče začela zavedati, da ti škoduje. Ja, napredek.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #547 on: August 27, 2014, 09:24:17 AM »
Bom pa tukaj sanjala.

Najprej sem sanjalala, da je moj bivši gej in za povrh še pedofil.  :blank: Panična sem odhitela proti hotelskemu bazenu, kamor naj bi odpeljal mojo hčerko.  :-X Na poti do tja sem se znašla na tujem letališču, kjer sem se vkrcavala v avion za Anglijo. Vmes sem očitno pozabila na hotelski bazen, ali pa se ne spomnim vmesnih sanj, v glavnem, skrbelo me ni več.
Na letališču sem se odstranila iz čakalne vrste, ker sem vedela, da bo avion strmoglavil. Drugim je bilo pa kar vseeno in se jim je zdela celo fora, da se vkrcajo in eksplodirajo v zraku.

Bivšega sanjam vsak dan, to pa so bile prve negativne sanje v zvezi z njim v dveh letih in pol.
Napredek?

Hčerka v sanjah pomeni lahko tudi tvojega notranjega otroka, torej malo punčko, malo Piko...Mogoče sedaj podzavest čisti ta občutek, da je bil ranjen nek tvoj notranji del, otroški del...Predala si se verjetno kot otrok, saj ko smo zaljubljeni, pravzaprav regresiramo v otroštvo, takrat se vzbudijo tisti prvinski občutki, ko si povezan z enim človekom, kot si bil z mamo, takrat imamo občutek povezanosti z vsem...takrat čutimo, da smo celostni, da smo izpolnjeni...
in sedaj ta strah, da te bo ranil (saj je pedofil) in bazen poln vode (čustva)....letališče, ljudje, odhod v tujino...-predstavlja let v višave, nekam drugam, nekam stran od vsega, lahko je to nek beg pred samo sabo, vendar se zadnji hip premisliš, saj veš, da bo avion eksplodiral...se pravi, se zavedaš, da ta beg v višave nad zemljo ni rešitev, ostati moraš trdno na tleh, na zemlji....ostale vidiš kot malo "nore", ko se podajajo v višave, nad zemljo, nad realnost, lahko tudi v duhovnost, saj tam samo eksplodiraš, se raztreščiš, ne obstajaš več, to ni več zemeljska realnost...katero ti očitno rabiš...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #548 on: August 27, 2014, 09:25:36 AM »
Jaz sem dons tud bivšega sanjala, ne spomnim se več kaj je bilo, sam ko sem se zbudla, sem prav rekla pa joj ne že spet. Zadnje čase mi skoz uletava v sanje, prov uno sanjam čist neki xy in pol pride on, mal sem prišel pogledat, kr tko...pa me čist NIČ ne mika, da bi bla z njim al kej podobnega.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #549 on: August 27, 2014, 09:48:29 AM »
Jaz sem dons tud bivšega sanjala, ne spomnim se več kaj je bilo, sam ko sem se zbudla, sem prav rekla pa joj ne že spet. Zadnje čase mi skoz uletava v sanje, prov uno sanjam čist neki xy in pol pride on, mal sem prišel pogledat, kr tko...pa me čist NIČ ne mika, da bi bla z njim al kej podobnega.
pomembni so občutki v sanjah, kaj si v sanjah občutila, ko se je pojavil ta tvoj bivši...spominja te na obdobje, ko si bila z njim...ti mogoče kaj manjka iz tistega obdobja...ni nujno, da je povezano prav z njim, na splošno se spomni tistega obdobja svojega življenja, kako ti je bilo, kaj si imela takrat, kar sedaj mogoče nimaš in mogoče nezavedno pogrešaš...podzavest ti nekaj sporoča v zvezi s tistim obdobjem življenja, zato so pomembni občutki v sanjah, ki veliko lahko povedo...
sporoči ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #550 on: August 27, 2014, 04:02:38 PM »
Bom pa tukaj sanjala.

Napredek?

Hčerka v sanjah pomeni lahko tudi tvojega notranjega otroka, torej malo punčko, malo Piko...Mogoče sedaj podzavest čisti ta občutek, da je bil ranjen nek tvoj notranji del, otroški del...Predala si se verjetno kot otrok, saj ko smo zaljubljeni, pravzaprav regresiramo v otroštvo, takrat se vzbudijo tisti prvinski občutki, ko si povezan z enim človekom, kot si bil z mamo, takrat imamo občutek povezanosti z vsem...takrat čutimo, da smo celostni, da smo izpolnjeni...
in sedaj ta strah, da te bo ranil (saj je pedofil) in bazen poln vode (čustva)....letališče, ljudje, odhod v tujino...-predstavlja let v višave, nekam drugam, nekam stran od vsega, lahko je to nek beg pred samo sabo, vendar se zadnji hip premisliš, saj veš, da bo avion eksplodiral...se pravi, se zavedaš, da ta beg v višave nad zemljo ni rešitev, ostati moraš trdno na tleh, na zemlji....ostale vidiš kot malo "nore", ko se podajajo v višave, nad zemljo, nad realnost, lahko tudi v duhovnost, saj tam samo eksplodiraš, se raztreščiš, ne obstajaš več, to ni več zemeljska realnost...katero ti očitno rabiš...

Ja, huda razlaga, Sanjalka. Hvala! Zelo smiselno. Zanimivo, da mi je skoraj enako razložila (glede regresiranja v otroštvo) tudi danes moja terapevtka (sem ravno od pogovora).

Glede avionskega poleta bi še nekaj dodala, prej sem pisala na hitro in po diagonali.
Dogodek se je že zgodil, v sanjah sem se spomnila strmoglavljenja in istih ljudi. Hoteli smo ponoviti izkušnjo iz nekega razloga. Vse se je odvijalo po identičnem scenariju, enak zapored dogodkov, vrsta,... ponovitev filma. Vendar sem si jaz zadnji trenutek premislila. Da nočem še enkrat strmoglavit, da me zanima drugačen izid. In sem se odpravila domov.

Sem se pa potem spomnila tudi, da sem negativne sanje o bivšem že imela v preteklosti. Torej so bili opozorilni znaki stalno. Če ne v sanjah, pa kako drugače. Sem se jih tudi zavedala, vse videla, ampak mladost je norost.  :laugh:  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #551 on: August 27, 2014, 04:05:33 PM »
Odkrila prve starostne pege na rokah.  :-X

Očitno resno zorim.  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #552 on: August 27, 2014, 04:29:06 PM »
Ko ma hudič mlade, jih ma fejst, jebemti.  >:D >:D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #553 on: August 27, 2014, 04:37:47 PM »
Ko ma hudič mlade, jih ma fejst, jebemti.  >:D >:D

Co se stalo?  :blank:

Prevod: Kaj se je zgodilo? (po češko)

Hudič se pa očitno ni ničesar naučil o kontracepciji.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #554 on: August 27, 2014, 04:58:35 PM »
Bom pa tukaj sanjala.

Napredek?

Ja, huda razlaga, Sanjalka. Hvala! Zelo smiselno. Zanimivo, da mi je skoraj enako razložila (glede regresiranja v otroštvo) tudi danes moja terapevtka (sem ravno od pogovora).

Glede avionskega poleta bi še nekaj dodala, prej sem pisala na hitro in po diagonali.
Dogodek se je že zgodil, v sanjah sem se spomnila strmoglavljenja in istih ljudi. Hoteli smo ponoviti izkušnjo iz nekega razloga. Vse se je odvijalo po identičnem scenariju, enak zapored dogodkov, vrsta,... ponovitev filma. Vendar sem si jaz zadnji trenutek premislila. Da nočem še enkrat strmoglavit, da me zanima drugačen izid. In sem se odpravila domov.

Sem se pa potem spomnila tudi, da sem negativne sanje o bivšem že imela v preteklosti. Torej so bili opozorilni znaki stalno. Če ne v sanjah, pa kako drugače. Sem se jih tudi zavedala, vse videla, ampak mladost je norost.  :laugh:  :laugh:

se mogoče spomniš ljudi iz sanj, ki so šli na ta avion?
kaj v realnem življenju ponavljaš vedno znova, kateri scenarij? in sedaj ti podzavest sporoča, da sedaj se pa tega res ne greš več, da tega ne boš ponavljala...
to je sinhrono tudi s tranziti, ki jih imaš, s tranzitnim uranom (opozicijo na N urana), takrat pogledamo kako smo do sedaj živeli in če vidimo z višav (uran je najvišja oktava, daje nam najvišji vpogled, nezemeljski), da smo živeli narobe, hočemo to v tem tranzitu spremeniti, hočemo nekaj popolnoma novega, drugačnega, novo izkušnjo, nočemo več ponavljati te stare, saj to že poznamo...prav tako kot si napisala v sanjah, zato to res sovpada s tranzitnim uranom.
Pika, dejansko ti poddzavest sporoča, da nekaj spremeniš in tudi prejela si informacijo,da boš to situacijo spremenila,da se tega ne greš več..
Se pravi tvoja podzavest je že dojela in ti je sporočila...skratka tvoja notranja bit se je že odločila in ve kako je prav in kaj je zate najbolje....
Pa srečno Pika ;) :-*