Ne najdem sobane "Razlaga sanj...".
Bom pa tukaj sanjala.
Kakšne sanje! 
Najprej sem sanjalala, da je moj bivši gej in za povrh še pedofil.
Panična sem odhitela proti hotelskemu bazenu, kamor naj bi odpeljal mojo hčerko.
Na poti do tja sem se znašla na tujem letališču, kjer sem se vkrcavala v avion za Anglijo. Vmes sem očitno pozabila na hotelski bazen, ali pa se ne spomnim vmesnih sanj, v glavnem, skrbelo me ni več.
Na letališču sem se odstranila iz čakalne vrste, ker sem vedela, da bo avion strmoglavil. Drugim je bilo pa kar vseeno in se jim je zdela celo fora, da se vkrcajo in eksplodirajo v zraku.
Bivšega sanjam vsak dan, to pa so bile prve negativne sanje v zvezi z njim v dveh letih in pol.
Napredek?
Hčerka v sanjah pomeni lahko tudi tvojega notranjega otroka, torej malo punčko, malo Piko...Mogoče sedaj podzavest čisti ta občutek, da je bil ranjen nek tvoj notranji del, otroški del...Predala si se verjetno kot otrok, saj ko smo zaljubljeni, pravzaprav regresiramo v otroštvo, takrat se vzbudijo tisti prvinski občutki, ko si povezan z enim človekom, kot si bil z mamo, takrat imamo občutek povezanosti z vsem...takrat čutimo, da smo celostni, da smo izpolnjeni...
in sedaj ta strah, da te bo ranil (saj je pedofil) in bazen poln vode (čustva)....letališče, ljudje, odhod v tujino...-predstavlja let v višave, nekam drugam, nekam stran od vsega, lahko je to nek beg pred samo sabo, vendar se zadnji hip premisliš, saj veš, da bo avion eksplodiral...se pravi, se zavedaš, da ta beg v višave nad zemljo ni rešitev, ostati moraš trdno na tleh, na zemlji....ostale vidiš kot malo "nore", ko se podajajo v višave, nad zemljo, nad realnost, lahko tudi v duhovnost, saj tam samo eksplodiraš, se raztreščiš, ne obstajaš več, to ni več zemeljska realnost...katero ti očitno rabiš...