NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on August 11, 2014, 09:27:01 PMJaz sem tudi Bela voda, ja. Meni tudi strani ni delala čisto v redu. Sem parkrat šla nazaj, pa naprej, pa spet kliknila, na koncu se je poravnalo.Pri meni se kar ujema. Vsaj glede letošnjega leta. Ni čudno, da sem scuzana kot uvela ziza.Za naslednje leto pa lahko samo upam, da bo tako, kot je napisano. Da se mi povrne življenjska energija.Pa nauš menda do naslednjega leta čakala? Letos lepo delat na svojem telesu, zdravi prehrani, gibanju, študijskih in poglobljenih zadevah, naslednje leto pa polet na krilih teh vlaganj Drugač pa, zize se da tud umetno podpret...jz uporabljam podpolcan modrc, pa je
Jaz sem tudi Bela voda, ja. Meni tudi strani ni delala čisto v redu. Sem parkrat šla nazaj, pa naprej, pa spet kliknila, na koncu se je poravnalo.Pri meni se kar ujema. Vsaj glede letošnjega leta. Ni čudno, da sem scuzana kot uvela ziza.Za naslednje leto pa lahko samo upam, da bo tako, kot je napisano. Da se mi povrne življenjska energija.
Jaz sem že nekaj dni skupaj omotična. Ne vem, ali je Luna ali kaj, je pa nadvse zoprno.
Good Luck, Pika!Jaz sem pa danes kar malo pospala. Dobrih 10 uric mi pa še pripada, ker grem kmalu spet delat ... Upam na končno pogodbo o zaposlitvi.