Jaz se takrat nisem znala zaščititi, vpili so name z leve z desne, na cesti so se stran obračali, kar naenkrat sem ostala sama, čisto sama

Lastna mama me je zmerjala s ku..., in vse to sta poslušala tudi moja otroka.
Danes po 9-ih letih mi hči pove kako je takrat zasovražila svojo babi, ko je poslušala take grde stvari o meni.
No, danes sva z mamo prijateljici, tudi hčeri sem nekako zanala pojasniti, da je bila to babičina šibkost...
Bivši mi je takrat govoril kako se bosta otroka obrnila stran od mene, kako me bosta tudi ona dva zasovražila, no to se ni zgodilo..Se je pa on obrnil stran od njiju in hči je bila dostikrat jezna, žalostna, razočarana, koliko je prejokala, ker res ni razumela zakaj oči sedaj nje ne mara, saj mu ona res ni nič naredila...
Skratka bil je tak kaos, da še danes ne vem kako smo vse to preživeli.
Seveda vem, moj pluton v 1. hiši in oba otroka imata plutona v 4. hiši v škorpijonu, ki je ujeto znamenje...Pluton na koncu daje tudi moč, ko se uspeš dvigniti iz močvirja ven

Sem pa tonila v tem močvirju predolgo in tudi oba otroka....Čutim, da smo sedaj res že vsi trije izplavali, če pa še kdo malo notri zdrsne, ga ven potegnemo