Author Topic: Olajšaj se malo. Šesti del.  (Read 106310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Olajšaj se malo. Šesti del.
« Reply #210 on: October 03, 2014, 09:03:19 AM »
Kaj ti je pa tako dvignilo pritisk?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: October 03, 2014, 09:10:25 AM »
Mislim manipulacija brez primere.
Bogi bogi vsi, že tako je dovolj hudo, pa jih ja ne bom zdaj še jaz kaznovala s tem, ko bom šla in jim še vzela vnukinjo, da bojo še brez nje ostali, pa že tako so vsi bogi.
Jaooooooooooooooooooooooooooooooo.  :-\ :-X >:(

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #212 on: October 03, 2014, 09:15:20 AM »
To je njihov problem, ne tvoj.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #213 on: October 03, 2014, 09:17:05 AM »
Ja, vem.
Sej to je tisto. Vse vem.
Pa mi še vedno rata zamočit.  >:(

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #214 on: October 03, 2014, 09:24:56 AM »
Bogi bogi vsi, že tako je dovolj hudo, pa jih ja ne bom zdaj še jaz kaznovala s tem, ko bom šla in jim še vzela vnukinjo, da bojo še brez nje ostali, pa že tako so vsi bogi.

Ja, pripravi se na to, da bodo sedaj vsi bogi, vsi žrtve, tako se začnejo vršiti pritiski.
Pri meni, ni da ni bilo, kaj vse se niso spomnili, da bi me odvrnili od ločitve. Odvrnili me niso, so mi pa vsadili občutke krivde, kako slaba mama sem itd itd itd
Najbolj žalostno pa je bilo, da so prali možgane tudi otrokoma in jima vcepljali kakšno slabo mamo imata, da nobena dobra mama ne zapusti družine...
Pa jaz nisem zapustila otroka, zapustila sem samo moža, samo oni to niso ločili, to je bilo za njih eno in isto.
Na koncu se je izkazalo, da je  prav ta ubogi bivši mož zapustil odnos z otrokoma. Sedaj se otroka trudita za odnos z njim...
Pritiski so se vršili s strani bivšega moža, mojih staršev in sorodnikov po moževi strani...Moram pa povedati, da tašča se je dobro odrezala, ni zganjala manipulacije, niti ni obsojala. Sva še celo kavo skupaj spili;)
Pika bodi trdna in se poizkusi nekako zaščititi pred temi negativnimi manipulacijami, ker jaz še danes obdelujem ta svoj občutek krivde, ki so mi (sem si) ga tako močno vtisnila vase....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #215 on: October 03, 2014, 09:26:08 AM »
Pika, to ni tvoja težava, ni tvoja lekcija za oddelat. Ti mirno pojdi naprej.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: October 03, 2014, 09:46:06 AM »

Ja, pripravi se na to, da bodo sedaj vsi bogi, vsi žrtve, tako se začnejo vršiti pritiski.
Pri meni, ni da ni bilo, kaj vse se niso spomnili, da bi me odvrnili od ločitve. Odvrnili me niso, so mi pa vsadili občutke krivde, kako slaba mama sem itd itd itd
Najbolj žalostno pa je bilo, da so prali možgane tudi otrokoma in jima vcepljali kakšno slabo mamo imata, da nobena dobra mama ne zapusti družine...
Pa jaz nisem zapustila otroka, zapustila sem samo moža, samo oni to niso ločili, to je bilo za njih eno in isto.
Na koncu se je izkazalo, da je  prav ta ubogi bivši mož zapustil odnos z otrokoma. Sedaj se otroka trudita za odnos z njim...
Pritiski so se vršili s strani bivšega moža, mojih staršev in sorodnikov po moževi strani...Moram pa povedati, da tašča se je dobro odrezala, ni zganjala manipulacije, niti ni obsojala. Sva še celo kavo skupaj spili;)
Pika bodi trdna in se poizkusi nekako zaščititi pred temi negativnimi manipulacijami, ker jaz še danes obdelujem ta svoj občutek krivde, ki so mi (sem si) ga tako močno vtisnila vase....

Se mi zdi skoraj identična situacija.
Hvala, Sanjalka, za tvojo oporo in razumevanje.
K sreči imam svoje starše, ki ne manipulirajo čisto nič. Obnašajo se razumevajoče, stvarno, ne obsojajo ne enega ne drugega. Edino mislim, da se sekirajo v sebi preveč.  :(
Me pa podpirajo.
Hvaležna!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #217 on: October 03, 2014, 09:46:39 AM »
Pika, to ni tvoja težava, ni tvoja lekcija za oddelat. Ti mirno pojdi naprej.

Hvala, Saša.  :-*
Ohranjam to moč.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #218 on: October 03, 2014, 09:49:08 AM »
Pika DIHAJ, ti samo reci mirno, da naj svoje opazke zadržijo zase. Da tamala ima še vedno družino, v kolikor bodo tudi oni poskrbeli zato. Na občutke krivde se pa ne oziraj, več jim dalješ veljave, več jih imaš, več ti težijo. Tako pa slej ko prej nehajo ker vidijo da ni haska  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #219 on: October 03, 2014, 09:51:32 AM »
Pika DIHAJ, ti samo reci mirno, da naj svoje opazke zadržijo zase. Da tamala ima še vedno družino, v kolikor bodo tudi oni poskrbeli zato. Na občutke krivde se pa ne oziraj, več jim dalješ veljave, več jih imaš, več ti težijo. Tako pa slej ko prej nehajo ker vidijo da ni haska  ;)

Pa še kako res.
Hvala!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #220 on: October 03, 2014, 10:07:47 AM »
Jaz se takrat nisem znala zaščititi, vpili so name z leve z desne, na cesti so se stran obračali, kar naenkrat sem ostala sama, čisto sama :o :o
Lastna mama me je zmerjala s ku..., in vse to sta poslušala tudi moja otroka.
Danes po 9-ih letih mi hči pove kako je takrat zasovražila svojo babi, ko je poslušala take grde stvari o meni.
No, danes sva z mamo prijateljici, tudi hčeri sem nekako zanala pojasniti, da je bila to babičina šibkost...
Bivši mi je takrat govoril kako se bosta otroka obrnila stran od mene, kako me bosta tudi ona dva zasovražila, no to se ni zgodilo..Se je pa on obrnil stran od njiju in hči je bila dostikrat jezna, žalostna, razočarana, koliko je prejokala, ker res ni razumela zakaj oči sedaj nje ne mara, saj mu ona res ni nič naredila...
Skratka bil je tak kaos, da še danes ne vem kako smo vse to preživeli.
Seveda vem, moj pluton v 1. hiši in oba otroka imata plutona v 4. hiši v škorpijonu, ki je ujeto znamenje...Pluton na koncu daje tudi moč, ko se uspeš dvigniti iz močvirja ven ;)
Sem pa tonila v tem močvirju predolgo in tudi oba otroka....Čutim, da smo sedaj res že vsi trije izplavali, če pa še kdo malo notri zdrsne, ga ven potegnemo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #221 on: October 03, 2014, 10:10:38 AM »
Mene se je moja mati odpovedala ob moji ločitvi. Pa še danes je tako. Nič ne pogrešam

Važno, da imam sebe, svoje življenje in svoje zdravje
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #222 on: October 03, 2014, 10:13:32 AM »
Jaz se takrat nisem znala zaščititi, vpili so name z leve z desne, na cesti so se stran obračali, kar naenkrat sem ostala sama, čisto sama :o :o
Lastna mama me je zmerjala s ku..., in vse to sta poslušala tudi moja otroka.
Danes po 9-ih letih mi hči pove kako je takrat zasovražila svojo babi, ko je poslušala take grde stvari o meni.
No, danes sva z mamo prijateljici, tudi hčeri sem nekako zanala pojasniti, da je bila to babičina šibkost...
Bivši mi je takrat govoril kako se bosta otroka obrnila stran od mene, kako me bosta tudi ona dva zasovražila, no to se ni zgodilo..Se je pa on obrnil stran od njiju in hči je bila dostikrat jezna, žalostna, razočarana, koliko je prejokala, ker res ni razumela zakaj oči sedaj nje ne mara, saj mu ona res ni nič naredila...
Skratka bil je tak kaos, da še danes ne vem kako smo vse to preživeli.
Seveda vem, moj pluton v 1. hiši in oba otroka imata plutona v 4. hiši v škorpijonu, ki je ujeto znamenje...Pluton na koncu daje tudi moč, ko se uspeš dvigniti iz močvirja ven ;)
Sem pa tonila v tem močvirju predolgo in tudi oba otroka....Čutim, da smo sedaj res že vsi trije izplavali, če pa še kdo malo notri zdrsne, ga ven potegnemo :)

:o :o
Sanjalka, občudujem te, da si tole premagala.
Moji starši takole ne bi ravnali, sama ne bom ostala. Vidiš. Imam v bistvu lažjo situacijo, kot si jo imela ti, ampak jo težje rešujem. Vsaj zdi se mi tako.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #223 on: October 03, 2014, 10:14:45 AM »
Mene se je moja mati odpovedala ob moji ločitvi. Pa še danes je tako. Nič ne pogrešam

:o :o
Dobre ste, ženske.
Zato pa ste danes močne kot bik.
Upam, da bom tudi jaz nekoč tako močna.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #224 on: October 03, 2014, 10:16:12 AM »

8)