Author Topic: Olajšaj se malo. Šesti del.  (Read 106144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Olajšaj se malo. Šesti del.
« Reply #375 on: October 17, 2014, 12:23:57 PM »
Mi naprtit krivdo za nastalo situacijo.

Poznano...ja, bodi pripravljena na tole in se proskušaj nekako zaščititi, ker to res samo uničuje in vleče navzdol...
Meni so na polno vsi obešali krivdo in jaz sem jo sprejemala, po moje mi je že na kilomatre daleč na čelu pisalo:
kriva sem in tako sem bila idealen primerek, da so name obešali vse svoje frustracije, projekcije...
Jaz sem se milijonkrat opravičila, sprejela vso odgovornost nase, želela sem si samo, da me nehajo maltretirat in mučit, in me nehajo na križ pribijat, želela sem si mir in želela sem si urejene, harmonične odnose...kako naivno sem mislila, da bomo ostali prijatelji, se kdaj slišali in še kakšno rekli, da bova z bivšim še naprej skupaj vzgajala otroke, se o vzgoji kdaj tudi pogovorila itd itd itd
Skratka, bila sem ena velika naivka ;D
Pika, ne vem kaj naj ti svetujem, razen to, da se zaščiti, zaradi sebe in hčere...Vsa ta negativna energija ne koristi nikomur...
Pošiljam res topel, ljubeč objem in pobož :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #376 on: October 17, 2014, 12:30:36 PM »
Drži se Pika. Nekateri ljudje res rabijo nekomu krivdo naprtiti za karkoli. Določeni gredo celo tako daleč, da jim recimo kozarec pade iz roke, pa je kriv tisti, ki je na pultu 1 m stran pustil krožnik :laugh: . Ne sekiraj se :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #377 on: October 17, 2014, 12:32:28 PM »
Mi naprtit krivdo za nastalo situacijo.

Poznano...ja, bodi pripravljena na tole in se proskušaj nekako zaščititi, ker to res samo uničuje in vleče navzdol...
Meni so na polno vsi obešali krivdo in jaz sem jo sprejemala, po moje mi je že na kilomatre daleč na čelu pisalo:
kriva sem in tako sem bila idealen primerek, da so name obešali vse svoje frustracije, projekcije...
Jaz sem se milijonkrat opravičila, sprejela vso odgovornost nase, želela sem si samo, da me nehajo maltretirat in mučit, in me nehajo na križ pribijat, želela sem si mir in želela sem si urejene, harmonične odnose...kako naivno sem mislila, da bomo ostali prijatelji, se kdaj slišali in še kakšno rekli, da bova z bivšim še naprej skupaj vzgajala otroke, se o vzgoji kdaj tudi pogovorila itd itd itd
Skratka, bila sem ena velika naivka ;D
Pika, ne vem kaj naj ti svetujem, razen to, da se zaščiti, zaradi sebe in hčere...Vsa ta negativna energija ne koristi nikomur...
Pošiljam res topel, ljubeč objem in pobož :-* :-* :-*

Hvala ti, Sanjalka!  :-*
Sem v negativni energiji že več kot 8 let in me je pošteno dol potegnilo.
Sem se ves čas skušala nekako ščitit in delno mi je uspevalo, vso distanco sem držala ravno iz potrebe po zaščiti.
Se mi pa vseeno pozna in to iber.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #378 on: October 17, 2014, 12:34:15 PM »
Drži se Pika. Nekateri ljudje res rabijo nekomu krivdo naprtiti za karkoli. Določeni gredo celo tako daleč, da jim recimo kozarec pade iz roke, pa je kriv tisti, ki je na pultu 1 m stran pustil krožnik :laugh: . Ne sekiraj se :-*

Take je imela moja mama občasno.  :(
Crknil ji je računalnik, pa sem bila kriva jaz, ki sem bila že dva meseca na Danskem.  :(

No v zadnjih letih je vsekakor napredovala iz te svoje negative na boljše. Raste. Ni primerjave.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #379 on: October 17, 2014, 12:38:41 PM »
Sama sem se takrat zatekla v branje knjig o osebni rasti, pričela intenzivno delati na sebi, se podala v učenje psihološke astrologije, šla k spovedi, to me je nekako vleklo ven in res zeloooooo dobra priajteljica, ki je dnevno poslušala moje jambranje, no jaz pa njeno, saj sva bili v istem zosu ;D
Meni bi takrat pasalo, da bi se prav fizično oddaljila in šla nekam, kjer bi bila lahko popolnoma sama, da bi se malo regenerirala.
Razmišljala sem in tudi iskala možnosti,da bi šla za teden dni v samostan, da bi imela mir....potem tega nisem izvedla...ali pa kakšne tedenske počitnice nekje v tujini, npr. na kakšnem grškem otoku, kjer te nihče ne pozna, da se malo nafilaš s soncem in prijaznimi ljudmi...
Če imaš možnost, pojdi nekam sama ali s hčero, kar ti bo bolj pomagalo.
 :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #380 on: October 17, 2014, 12:41:16 PM »
Bi šla s hčero.
In razmišljam o takem "podvigu" ob prvi priliki. Ko ne bo obveznosti na kupu. Služba, šola...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #381 on: October 17, 2014, 12:44:05 PM »
Bi šla s hčero.
In razmišljam o takem "podvigu" ob prvi priliki. Ko ne bo obveznosti na kupu. Služba, šola...

Ja, pojdi, dobro ti bo delo, v to sem prepričana ;) :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #382 on: October 17, 2014, 01:27:55 PM »
Hehe, meni moj pobeg ni uspel... Mogoče pa še bo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #383 on: October 17, 2014, 02:11:23 PM »
MEN SE BO NEKEGA DNE ZMEŠAL OB SODELAVKI.

OOb 10h sem mela sestanek, prišla sem nazaj ob pol dveh.

Šofer je od pol devetih zjutraj stal na dvorišču pri avtohiši. Gospodična, ki je mimogrede odgovorna za transporte, ni zrihtala nič, samo mejle pošiljala, da vozila ni.

Ko sem prišla nazaj s sestanka, sem v 10-ih minutah vse uredila, da se je nalagalo. A lahko no.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #384 on: October 17, 2014, 03:02:04 PM »

Šofer je od pol devetih zjutraj stal na dvorišču pri avtohiši. Gospodična, ki je mimogrede odgovorna za transporte, ni zrihtala nič, samo mejle pošiljala, da vozila ni.

Ko sem prišla nazaj s sestanka, sem v 10-ih minutah vse uredila, da se je nalagalo. A lahko no.

Ja to je pa to, ker na sestanke hodiš no
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #385 on: October 17, 2014, 03:22:32 PM »
Kok sem jaz vesela ob takem da mi ni treba na šiht hodit. Kregam se lahko samo sama s sabo  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #386 on: October 17, 2014, 03:28:38 PM »

Ja to je pa to, ker na sestanke hodiš no

Pa še ene 2 taki situaciji sem imela. A bo, al ne bo al kaj bo.

Ne vem no, res me ima, da bi šla do šefa, ker ta teden je bilo toliko napak, da ne govorim v ponedeljek, ko nje ni bilo in je naredila ogromno napako. Bi plačali 750€, če ne bi jaz slučajno šla nekaj gledat.

Vedno je tako, ko je na dopustu, nekaj rešujem namesto nje. Pa ona ima v podpisu, da je transport manager (edina ima podpis pri nas v podjetju, pa nikoli ji ni noben dal tega naziva), zakaj moram jaz potem namesto nje vse delat? Resno?!

Ne vem, dajte mi vi predlagat, ker tole se predolgokrat dogaja, res. Ali grem do šefa al enostavno pustim vse?
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #387 on: October 17, 2014, 03:30:44 PM »
Al mi enostavno  :te ven seka?  ???

Al pa alfa, ker odkar sem imela čiščenje, sem čedalje bolj nekompatibilna z njo.  ???
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #388 on: October 17, 2014, 04:10:19 PM »
2 uri nazaj, ko sem reševala tisto zadevo, sem rekla, da se bo plačilo zamenjalo za vozilo, ki smo ga menjali. No, in sedaj me moja draga sodelavka vpraša, če so sedaj vsa vozila na voljo, da jih damo plačat.

Pa dobro no, pa a sm jst na drogah al ona al kaj?  :-\

Prou tisto, ne morem več, res ne.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #389 on: October 18, 2014, 11:20:06 AM »
Srce se mi para, ko pošiljam prijave na druga delovna mesta!!! Pa jih vseeno, ker nikoli ne veš ...
9ZK 656