Author Topic: Olajšaj se malo. Šesti del.  (Read 106123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Olajšaj se malo. Šesti del.
« Reply #405 on: October 22, 2014, 08:40:23 AM »
Na našem koncu zopet poplave.... :'(
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #406 on: October 22, 2014, 08:54:49 AM »
Na našem koncu zopet poplave.... :'(

Upam da ste OK.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #407 on: October 22, 2014, 08:59:19 AM »
Mi smo na srečo ok...je pa okoli nas vse pod vodo..nč faj za videti. Vse ceste zaprte in hiše pod vodo..
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #408 on: October 22, 2014, 09:07:50 AM »
ojoj ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #409 on: October 22, 2014, 09:41:11 AM »
danes pa tudi jaz nisem dobro spala.sem se zbudilao 1:40 in do sestih gledala v zrak in se premetavala, poskusala zaspati, pa ni slo.

glava mlela po svoje o sluzbi, o kompromisih, o mojih zeljah, o moji vrednosti in mejah kakaodalec dovolim da gredo.

Zunaj je kar posteno pihalo in scalo. Zdaj je sonce, je pa izredno hladno!  :blank:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #410 on: October 22, 2014, 09:49:57 AM »
danes pa tudi jaz nisem dobro spala.sem se zbudilao 1:40 in do sestih gledala v zrak in se premetavala, poskusala zaspati, pa ni slo.

glava mlela po svoje o sluzbi, o kompromisih, o mojih zeljah, o moji vrednosti in mejah kakaodalec dovolim da gredo.

Zunaj je kar posteno pihalo in scalo. Zdaj je sonce, je pa izredno hladno!  :blank:

še do 1. novembra zdrži, pol bo vse lažje  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #411 on: October 22, 2014, 09:51:58 AM »
Nena, pošiljam podporo.

:-*

Vidka, ja, smo vsi danes verjetno spali bolj švoh, tudi jaz nisem bila med spečimi. Je pa res, da sem bolj razmišljala o tem, če je vse ok z živalmi na pašniku.  ::)
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #412 on: October 22, 2014, 09:59:09 AM »
Tea cakam ta 1.november, da se sprostijo napetosti. Prav crtam oziroma krizam si dneve na koledarju.  ;D

Se dober teden in potem upam da koncno zadiham s polnimi pljuci in brez "bremen".

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #413 on: October 22, 2014, 11:34:32 AM »
Danes me je napadla oseba, ki je zelo konfliktna, oportunistična in spletkarska. Do sedaj z njo še nisem imela nobenih soočenj.
Ko sem ji svetovala, naj se ne krega, naj stopi korak nazaj ... Bil je dobronameren nasvet.
Zelo grde besede z njene strani ...
Ker sem bila popolnoma hladna, se je stopnjevalo do zelo žaljivih komentarjev, ki niso na nivoju odrasle, zrele, kultivirane osebe.
Užaljena nisem, zamere nimam, kregala se ne bom, komunicirala bom naprej, ampak odnos ni več isti ...

Žal mi je za take ljudi, ki se takoj odzovejo z ofenzivo in s tem škodujejo sami sebi, v bistvu. Za to, da uveljavljajo svoj prav.  :blank:

Razmišljam, kaj je tu lekcija zame ...
Ali pa sem jaz igrala samo vlogo v njeni lekciji ...

Lekcija tudi zate, vedno je lekcija na obeh straneh in ne samo na eni.
Lekcija, da vidiš kje si, kako se odzivaš na dane situacije, si naredila kak korak naprej v svojem razvoju v primerjavi z odzvianjem v preteklosti....
Velikokrat smo kljuke oz. zrcalo za nasprotno stran, nekaj imaš v sebi, na kar je ta oseba lahko obestila svojo projekcijo, tvoje odzivanje oz. obnašanje jo spominja na nekaj, gre za njeno zgodbo...pri tebi pa je pomembno, da vidiš kje si ti, kaj je to sprožilo v tebi...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #414 on: October 22, 2014, 11:42:29 AM »
Hvala, sanjalka, za komentar.
Točno tako sem razmišljala tudi sama.
In sem prišla do ugotovitev.
Da se me ne da sprovocirat ...
Da ne izgubim živcev ...
Da se ne odzivam sovražno - ne v mislih ne v dejanjih.
Odpuščam in ne gojim zamer. Odnos bo tekel naprej normalno, ker bi vsakršno podaljševanje tega, kar je bilo, škodovalo tudi drugim.
Sem pa spoznala resnično plat te osebe in ne bova prišli najbrž nikoli tako daleč v medsebojnem zaupanju, kot bi sicer. Osebno imam o ljudeh na splošno dobro mnenje in vsakemu dam priložnost za korekten odnos, ne bom pa spremenila nasprotne strani, če nima istih pogledov in ciljev.
Različni smo si.

9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #415 on: October 22, 2014, 12:05:31 PM »
Različni smo si...vsekakor. Dolgo sem potrebovala, da sem razumela, zakaj je neka oseba zrcalo mojih čustev, še najbolj tistih skritih v nezavednem. Če nekdo ne izpolni obljube, zakaj bi on bil pokazatelj mojih čustev? Saj jaz pa se držim obljube. NE! Oseba je pokazatelj mojega odziva, lahko žalosti, lahko jeze. Namreč, če stojim "ZA SABO", če počistim pričakovanja, lahko mirno sprejmem dejstvo, česa kdo ni naredil in zopet mirno speljem potrebne ukrepe.

A po pravici povedano, odreagiram mirno, se trudim zrelo čez življenjske dogodivščine, a večkrat me nekje na dnu zadeva še le dotika in me boli... Ja ja, še to pucat... Vem že tudi kdaj in zakaj.  To je tudi veliko.  :( >:( :embarrassed:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #416 on: October 22, 2014, 12:09:42 PM »
Če gledam iz svojega vidika, me tu najbolj žalosti to, da ljudje nočejo spregledat svojih dejanj, ki jim delajo škodo. Daš komu dober nasvet, pa že misli, da mu želiš škodit, mu zavidaš ali nevemkaj. Vem, da jo bodo odrezali, ker je trmasta in neprilagodljiva, in sem jo hotela malo umirit, da se ne bi šla spet kregat za neko stvar, za katero so ji že dali rdečo luč.

Skratka, bilo je pokazano, videno, spoznano in spregledano marsikaj. Vsaj skozi moje oči. Upam, da tudi skozi njene.
« Last Edit: October 22, 2014, 12:17:09 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #417 on: October 22, 2014, 12:16:58 PM »
Če gledam iz svojega vidika, me tu najbolj žalosti to, da ljudje nočejo spregledat svojih dejanj, ki jim delajo škodo. Daš komu dober nasvet, pa že misli, da mu želiš škodit, mu zavidaš ali nevemkaj. Vem, da jo bodo odrezali, ker je trmasta in neprilagodljiva, in sem jo hotela malo umirit, da se ne bi šla spet kregat za neko stvar, za katero so ji že dali rdečo luč.

Hja, življenje je neizprosni učitelj. Al se naučiš milom ali silom  ???

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #418 on: October 22, 2014, 12:18:19 PM »
Saj to!
Lahko bi mirno zvozila in si podaljšala svoj čas tu. Je samohranilka, brezposelna, živi na svoje, nima denarja ... Bi pa s trmo še to zapravila.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #419 on: October 22, 2014, 12:53:18 PM »
Jao, eni pa res ne vejo, kako srečni so lahko.
9ZK 674