Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #45 on: September 29, 2014, 09:29:54 PM »
Moje vprašanje...lahko eno stvar uspešno naredim sama ali za uspešen rezultat potrebujem pomoč ? Hvalaaa  :-*

Za uspešen rezultat bi bilo zelo super, da imaš pomoč. V tem primeru se namreč kaže, da ne bo težav in da bo rezultat odličen.

Hvala Žarek  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #46 on: September 30, 2014, 12:22:55 PM »
Če ima kdo vprašanja naj napiše. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #47 on: September 30, 2014, 12:29:33 PM »
Tebi kar malo dolgčas, ko vse popucaš  :D

Za razvajanje: Kaj mi o razmišljanjih, ki prevladujejo te dni, sporoča tarot? Hvala.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: September 30, 2014, 01:01:55 PM »
No, bom pa še jaz

Te dni razmišljam, da bi širila svoje poslovanje. A je lokacija na katero mislim primerna, ljudje s katerimi mislim sodelovat primerni in kako bo to zgledalo v finančnem smislu. Pa seveda, če bom sama zadovoljna z vsem skupaj
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #49 on: September 30, 2014, 01:03:22 PM »
Jaz bi tudi danes. Splošno, kaj se bo dogajalo, kakšno bo razpoloženje v oktobru? Katera področja bodo najbolj aktualna in kako?
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #50 on: September 30, 2014, 01:23:44 PM »

Ob tako lepi uri si dal tako ponudbo, hvala.
Zame pa, ali kaže za zdravje moža vse ok? Meni se zdi tako čudno ...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #51 on: September 30, 2014, 02:00:48 PM »
Tebi kar malo dolgčas, ko vse popucaš  :D

Za razvajanje: Kaj mi o razmišljanjih, ki prevladujejo te dni, sporoča tarot? Hvala.

:P Sporočajo ti, da napake ne iščimo v drugih, temveč v nas samih. Neke stvari vendarle niso toliko v nasprotju, kot se morda zdi na prvi pogled.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #52 on: September 30, 2014, 02:01:46 PM »
No, bom pa še jaz

Te dni razmišljam, da bi širila svoje poslovanje. A je lokacija na katero mislim primerna, ljudje s katerimi mislim sodelovat primerni in kako bo to zgledalo v finančnem smislu. Pa seveda, če bom sama zadovoljna z vsem skupaj

Lokacija je primerna.
Sodelovanje bo v redu od začetka in do konca. Vseeno je priporočeno, da si ves čas na tekočem, kakšno je trenutno stanje iz njihove strani (če delajo tisto kar je dogovorjeno).
Finančno izgleda v redu. Tukaj bi se znala pojaviti še kakšna nova, dodatna priložnost, vendar ne vem točno, kaj je s tem mišljeno (finančni doliv, nove ponudbe itd).
S tem boš zadovoljna, vendar kot sem že omenil bi bilo dobro, da si ves čas na tekočem, če ljudje s katerimi boš sodelovala delajo tisto, kar je dogovorjeno.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #53 on: September 30, 2014, 02:02:38 PM »
Jaz bi tudi danes. Splošno, kaj se bo dogajalo, kakšno bo razpoloženje v oktobru? Katera področja bodo najbolj aktualna in kako?

Dogajalo se bo. Nasplošno se vidi osebni uspeh in napredek. Dosegala boš lepe stvari.
V oktobru se spet kaže samo dobro, od sreče, optimizma, pa do novih začetkov, ki so lahko osebni ali poslovni. Če se pokaže kakšna priložnost jo kar zagrabi.To namreč potrdi Kolo sreče.
Najbolj aktualno področje se kaže  v poslovno smer, torej služba, kjer bo, kot sem že omenil, uspeh, začetki in lepe situacije.
Naslednje aktualno področje bi lahko bilo zasebno življenje, kjer se spet kažejo samo dobre stvari.
Nasploh kaže zelo dobro.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #54 on: September 30, 2014, 02:02:56 PM »

:P Sporočajo ti, da napake ne iščimo v drugih, temveč v nas samih. Neke stvari vendarle niso toliko v nasprotju, kot se morda zdi na prvi pogled.

Ok, bom še razmislila. Čeprav, ful na tem delam... ::). Hvala lepa  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: September 30, 2014, 02:08:33 PM »
No, bom pa še jaz

Lokacija je primerna.
Sodelovanje bo v redu od začetka in do konca. Vseeno je priporočeno, da si ves čas na tekočem, kakšno je trenutno stanje iz njihove strani (če delajo tisto kar je dogovorjeno).
Finančno izgleda v redu. Tukaj bi se znala pojaviti še kakšna nova, dodatna priložnost, vendar ne vem točno, kaj je s tem mišljeno (finančni doliv, nove ponudbe itd).
S tem boš zadovoljna, vendar kot sem že omenil bi bilo dobro, da si ves čas na tekočem, če ljudje s katerimi boš sodelovala delajo tisto, kar je dogovorjeno.

čudovito

hvala Žarek  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #56 on: September 30, 2014, 02:10:48 PM »

Dogajalo se bo. Nasplošno se vidi osebni uspeh in napredek. Dosegala boš lepe stvari.
V oktobru se spet kaže samo dobro, od sreče, optimizma, pa do novih začetkov, ki so lahko osebni ali poslovni. Če se pokaže kakšna priložnost jo kar zagrabi.To namreč potrdi Kolo sreče.
Najbolj aktualno področje se kaže  v poslovno smer, torej služba, kjer bo, kot sem že omenil, uspeh, začetki in lepe situacije.
Naslednje aktualno področje bi lahko bilo zasebno življenje, kjer se spet kažejo samo dobre stvari.
Nasploh kaže zelo dobro.

Iz tvojih kart ...
Hvala, Žarek, komaj čakam oktober!
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #57 on: September 30, 2014, 02:21:04 PM »
sem imela v mislih isto vpašanje kot Maja;)
v znamenju česa bo zame oktober?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #58 on: September 30, 2014, 02:23:13 PM »

Ob tako lepi uri si dal tako ponudbo, hvala.
Zame pa, ali kaže za zdravje moža vse ok? Meni se zdi tako čudno ...

Tole vprašanje sem zastavil malo drugače, ker se držim kodeksa kart... Upam, da ni zamere. Se razume, da lahko ponovno postaviš vprašanja. :-*

Vprašanje sem zastavil v naslednjo smer, in sicer, kako lahko ti pomagaš pri nastali situaciji, ki je povezana s tvojim možem.

Odgovor je, da mu nameni nameni lepe besede, pozornost, s tem ga boš namreč še dodatno razveselila. Ne dvomim v to, da tega že sedaj ne počneš.

Lahko, da ima slabše počutje zaradi začetka jeseni. Vlage v ozračju je namreč kar dosti, vremenski vpliv pa tudi kar močan.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #59 on: September 30, 2014, 02:47:28 PM »
sem imela v mislih isto vpašanje kot Maja;)
v znamenju česa bo zame oktober?

Na splošno se vidijo novi ljudje in možnosti, da dosežeš željene stvari.
V oktobru boš polna ljubezni in razumevanja. Super bo.
Najbolj aktualno področje bo osebno oziroma družinsko, kjer se kažejo lepe in srečne situacije.
Pa še ena karta je padla, ki pa ti sporoča, da če pride do kakšne smotane situacije, da se ne sekiraj, vendar vse skupaj predihaj.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆