Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #105 on: October 12, 2014, 12:39:22 PM »
Če kdo želi naj napiše vprašanja. :)

kaj se možu trenutno dogaja, po moji reakciji?
Kaj bo naslednji korak?

hvala Žarek  :-*

Oprosti, zaradi kodeksa tega vpogleda ne morem opraviti.

Če je možno lahko postaviš vprašanje drugače, da dobiva podoben odgovor. Lahko pa postaviš druga vprašanja.

razumem in spoštujem  ;)

V bistvu spet sprašujem isto...čakam klic, nadaljnji korak...Kako se nadaljuje najin odnos, njegov premik ?

hvala  Žarek :-*

bi še dodala to, kakšen je nasvet zame, kako naj ravnam v zvezi s situacijo?

Nadaljni njegov korak, njegov premik... Ta vprašanja še vedno niso v redu tako, da sem prilagodil vprašanji za pričakujoč klic in vajin odnos.

V bližnji prihodnosti se ne vidi nobenega klica. To sicer ne pomeni, da klica ne bo.

Na splošno glede vajinega odnosa za naprej kaže zelo v redu. Od sprejemanja, izpopolnjenosti, sreče. Kar se tega tiče kaže v redu.

V zvezi s situacijo ravnaj tako, da miruješ in v sebi najdeš odgovore na katere iščeš vprašanja.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #106 on: October 12, 2014, 12:57:54 PM »
hvala lepa za vpogled, intenzivno delam na sebi, opazujem svoja čustva, misli...vem, iskati v sebi odgovore, ne zunaj... sem aktivna oseba in težko mirujem, zato mi težko pade ta pasivnost, zmedenost, nerazumevanje situacije, mir in prepuščenost akciji drugega...vse bolj dojemam, da me ta situacija preizkuša in uči tudi tega...

hvala Žarek, ponovno  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #107 on: October 12, 2014, 12:58:35 PM »
in vidim 5500 postov :))) ja spremembe se dogajajo in so na poti :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #108 on: October 12, 2014, 02:42:11 PM »
Žarek, prosim, kakšne novice bo prinesel jutrišnji sestanek?

Jutrišnji sestanek bo zate prinesel pozitivne novice.

Naj bo tako!
Hvala!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: October 12, 2014, 02:46:01 PM »
Zarek bi se jaz prosila. Sem se znasla v konfliktu z neko osebo zenskega spola. Mi oseba ni predstavljala nic posebnega, vendar me je moski, ki ga zelo cenim in spostujem prosil, da ta odnos zgladim, ceprav je bila odgovornost za konflikt na njeni strani. Konflikt se zal ni razresil, le se bolj zastrikal.
Sem ravnala prav? Naj to osebo zenskega spola se poklicem in se trudim za izboljsanje odnosa?
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #110 on: October 12, 2014, 02:57:50 PM »
Zarek bi se jaz prosila. Sem se znasla v konfliktu z neko osebo zenskega spola. Mi oseba ni predstavljala nic posebnega, vendar me je moski, ki ga zelo cenim in spostujem prosil, da ta odnos zgladim, ceprav je bila odgovornost za konflikt na njeni strani. Konflikt se zal ni razresil, le se bolj zastrikal.
Sem ravnala prav? Naj to osebo zenskega spola se poklicem in se trudim za izboljsanje odnosa?

Za naprej se kaže lep odnos, zato se bo trenutna situacija sčasoma popravila. Potrebe po ponovnem klicu se ne vidi.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Opal

• Mojster
« Reply #111 on: October 12, 2014, 03:11:59 PM »
Nisem šla na eno praznovanje, ker so odnosi taki čudni, energetsko neusklajeni. Ker je to družinsko sorodstvene naveze upam, da ne bo preveč zamere.
Kaj pa pokažejo karte? Sem se narobe odločila?  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #112 on: October 12, 2014, 03:15:46 PM »

Za naprej se kaže lep odnos, zato se bo trenutna situacija sčasoma popravila. Potrebe po ponovnem klicu se ne vidi.

Se pravi naj zadevo pustim pri miru in naj te osebe ne poklicem kljub ponovni prosnji s strani osebe m. spola, ki jo cenim ::) ok :)
Me se zanima, ce bo ta zadeva vplivala na najin odnos s to osebo m. spola?
Bi se enkrat vprasala, ce sem v nastalem konfliktu ravnala prav?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #113 on: October 12, 2014, 03:26:57 PM »
Nisem šla na eno praznovanje, ker so odnosi taki čudni, energetsko neusklajeni. Ker je to družinsko sorodstvene naveze upam, da ne bo preveč zamere.

Vprašanje sem zastavil malo drugače. Vesolje ti sporoča, da si je potrebno ustvariti pravo mnenje o stvareh, ki se dogajajo. Razmisli, kakšen pristop uporabiti do teh oseb. Ne išči napak pri drugih, temveč razmisli, kaj lahko ti spremeniš, da boste bolj povezani.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Opal

• Mojster
« Reply #114 on: October 12, 2014, 03:43:13 PM »

Vprašanje sem zastavil malo drugače. Vesolje ti sporoča, da si je potrebno ustvariti pravo mnenje o stvareh, ki se dogajajo. Razmisli, kakšen pristop uporabiti do teh oseb. Ne išči napak pri drugih, temveč razmisli, kaj lahko ti spremeniš, da boste bolj povezani.

Hmm ...Čeprav zdej odgovora ni, da sem se prav odločila. Tarot pa lahko to nazorno pokaže ali je prav ali ni. Tudi lahko pokaže zamere in žalost npr. v mojem primeru. Kakšen tarot pa to uporabljaš, Žarek?? Hvala!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #115 on: October 12, 2014, 03:43:59 PM »

Se pravi naj zadevo pustim pri miru in naj te osebe ne poklicem kljub ponovni prosnji s strani osebe m. spola, ki jo cenim ::) ok :)

Če čutiš, da jo moraš poklicati, potem to stori.

Ta situacija na splošno ne bo vplivala na vajin odnos.

Če me sprašuješ, če si ravnala prav, da si jo poklicala, ja, ravnala si prav.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: October 12, 2014, 03:51:24 PM »

Če čutiš, da jo moraš poklicati, potem to stori.

Ta situacija na splošno ne bo vplivala na vajin odnos.

Če me sprašuješ, če si ravnala prav, da si jo poklicala, ja, ravnala si prav.

Hvala zarek :-*
Mi je Nensika ze v intuitivnih sporocilih pisala, da se bo nekaj nastrikalo pa mi takrat ni bilo jic jasno kaj in kje naj bi se strikalo ;D no, sedaj mi je vse jasno kot beli dan, to ni bilo v druzinskih odnosih, ampak poslovno prijateljskih.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #117 on: October 12, 2014, 05:06:16 PM »
Eno srečanje oziroma sestanek je napovedano točno na mrk... 23.10. Zanima me samo rezultat. Ali se odprejo vrata ali se zaprejo in bo treba iskati druga.

Nisem direktno vpletena, posredno pa zelo vpliva tudi na mojo prihodnost. Lahko vprašaš tudi kako bo rezultat vplival name, pa mi bo jasno... Prosila bi, če še napišeš katere karte so bile. Je potem učenje lažje za vse :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #118 on: October 12, 2014, 08:49:18 PM »
Eno srečanje oziroma sestanek je napovedano točno na mrk... 23.10. Zanima me samo rezultat. Ali se odprejo vrata ali se zaprejo in bo treba iskati druga.

Nisem direktno vpletena, posredno pa zelo vpliva tudi na mojo prihodnost. Lahko vprašaš tudi kako bo rezultat vplival name, pa mi bo jasno... Prosila bi, če še napišeš katere karte so bile. Je potem učenje lažje za vse :)

Na vprašanje, kako bo rezultat sestanka vplival nate, je padel Norec. Pomen karte pa že tako ali tako veš. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #119 on: October 12, 2014, 09:12:44 PM »
Hvala Žarek. Če nič drugega, si prinesel žarek upanja :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna