NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Preko zavoda se lahko prijavim na nek projekt, kjer mi financirajo prispevke. Treba je pa redno oddajat neka poročila in še pri njih nekaj delat ipd. Neka nova zadeva. Ali se to meni izplača? Bi bilo v redu zame če kandidiram? Izbranih bi nas bilo itak samo par.
Si pojem uno: should i stay or should i go... Torej bi ostala ali pustila?
Quote from: Tejka on October 20, 2014, 04:34:22 PMSi pojem uno: should i stay or should i go... Torej bi ostala ali pustila?A uganeš, katero karto sem potegnila za tole? Puščavnik.
Quote from: Jane on October 20, 2014, 04:31:24 PMPreko zavoda se lahko prijavim na nek projekt, kjer mi financirajo prispevke. Treba je pa redno oddajat neka poročila in še pri njih nekaj delat ipd. Neka nova zadeva. Ali se to meni izplača? Bi bilo v redu zame če kandidiram? Izbranih bi nas bilo itak samo par.A je to preko BSC?Tarot pravi, da kandidiraj. Nič nimaš izgubit, čisto lahko se ti posreči, da te celo izberejo.
Quote from: Maja on October 20, 2014, 04:44:40 PMQuote from: Tejka on October 20, 2014, 04:34:22 PMSi pojem uno: should i stay or should i go... Torej bi ostala ali pustila?A uganeš, katero karto sem potegnila za tole? Puščavnik. URA!!!Pa to je bil moj 9944. post.
Quote from: Maja on October 18, 2014, 11:18:07 AMQuote from: Pika on October 18, 2014, 11:07:51 AMJaz bi tudi. Malo bi tipe pretipala. Kolega umetnik v tujini. Mrknil. Bo vzdrževal mrkovito stanje ali je to samo prehodno obdobje? Užaljen? Bova nadaljevala prijateljstvo?Kolega Slovenec, ampak zadnje tedne izseljen. Kam pelje najin odnos? Kako se bo razvijal? Jaz ne čutim več od prijateljstva. Zaenkrat.Hvala! Ma, mark ne bo trajal. Saj še noben mrk ni trajal. Zdaj je komunikacija res bolj "kruljava", ampak že v zelo sedanji sedanjosti spet dogajanje. Odgovoril. A zdaj je pa spet na meni, da vzdržujem kontakt??
Quote from: Pika on October 18, 2014, 11:07:51 AMJaz bi tudi. Malo bi tipe pretipala. Kolega umetnik v tujini. Mrknil. Bo vzdrževal mrkovito stanje ali je to samo prehodno obdobje? Užaljen? Bova nadaljevala prijateljstvo?Kolega Slovenec, ampak zadnje tedne izseljen. Kam pelje najin odnos? Kako se bo razvijal? Jaz ne čutim več od prijateljstva. Zaenkrat.Hvala! Ma, mark ne bo trajal. Saj še noben mrk ni trajal. Zdaj je komunikacija res bolj "kruljava", ampak že v zelo sedanji sedanjosti spet dogajanje.
Jaz bi tudi. Malo bi tipe pretipala. Kolega umetnik v tujini. Mrknil. Bo vzdrževal mrkovito stanje ali je to samo prehodno obdobje? Užaljen? Bova nadaljevala prijateljstvo?Kolega Slovenec, ampak zadnje tedne izseljen. Kam pelje najin odnos? Kako se bo razvijal? Jaz ne čutim več od prijateljstva. Zaenkrat.Hvala!
Maja, a se lahko eno vprasanje?Me zanima, ce bo katera stran (po cudezu) zapustila to minsko polje?