Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #675 on: January 27, 2015, 01:41:04 AM »
Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur.  :P Vabljeni! ;D
Jaz sem tudi firbčna. Hvala ti.

V začetku meseca lahko pričakuješ dobre novice, napredovanje in uspeh na vseh področjih. Situacije, ki so se pred kratkim počasi začele premikati, se bodo v prihodnje pozitivno razvijale.

Na poslovnem področju pokaže odlično. Že na začetku meseca bo zanimivo. Imela boš celo neke prednosti pred ostalimi, prav tako srečo in uspeh. Finančno bo v redu, vendar pa vidim možne odločitve. Morda si finančno lahko v tem mesecu malo previdna.

V ljubezni se dogaja kar veliko. Super bo.

19. bo še posebej zanimiv dan, saj se bo vse razvijalo super. Morda pa boš takrat kam odpotovala, lahko osebno ali poslovno. Lahko gre tudi za kratek izlet.

Od 19. dalje bo preostanek meseca čudovit na vseh področjih. Veliko se bo dogajalo, dobre in pozitivne situacije.

:)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #676 on: January 27, 2015, 01:42:48 AM »
Tudi mene firbec matra.

V februarju se pokažeš kot zelo pogumna in aktivna. Tik na začetku meseca se ti bodo izpolnile želje, tudi stabilna boš na vseh področjih.

Pomembni dogodki, kratka potovanja in spoznavanje ljudi te čaka na sredini meseca. Spoznavanje ljudi, pomembni dogodki tudi v začetku meseca.

Poslovno boš imela neke želje, priporočeno čim manj obremenjevanja. Cilje boš dosegala hitro in uspešno. Pri financah bo uspešno. Na začetku meseca morda dobiš neki denar.

V ljubezni se vidijo neke aktivnosti. Pričakuješ lahko pozitivne novice.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #677 on: January 27, 2015, 01:44:27 AM »
No, pa se še jaz v vrsto postavim.  8)

Zelo pestro bo. Dogodki se bodo tik v začetku meseca pozitivno razvijali na vseh področjih in tako se bo tudi nadaljevalo vese mesec. Pričakuješ lahko pomembno pozitivno novico.

Poslovno in finančno bo zelo uspešno. Kljub vsemu pa se finančno vidi možen nepričakovan dogodek, morda tudi želja po tveganju. Priporočena splošna previdnost.

Pri ljubezni se bo nadaljevalo zelo lepo, kot tudi do sedaj. Odlično bo.

Čez 14 dni je možno kratko potovanje ali izlet. Zadeva je lahko povezana z nakupovanjem.

Proti koncu meseca boš nekaj bolj aktivno premišljevala ali pa boš na nekaj čakala.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #678 on: January 27, 2015, 01:45:03 AM »
Jaz bi tudi prosim ob priliki...hvala  :-*

Tebi pa pošljem ZS. :P ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #679 on: January 27, 2015, 07:08:34 AM »
Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur.  :P Vabljeni! ;D

Ja, me zanima kako se kaže v februarju.
Hvala!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #680 on: January 27, 2015, 07:28:56 AM »
Žarek, hvala za odgovor. Bom poročala.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #681 on: January 27, 2015, 07:55:27 AM »
Jaz sem tudi firbčna. Hvala ti.

V začetku meseca lahko pričakuješ dobre novice, napredovanje in uspeh na vseh področjih. Situacije, ki so se pred kratkim počasi začele premikati, se bodo v prihodnje pozitivno razvijale.

Na poslovnem področju pokaže odlično. Že na začetku meseca bo zanimivo. Imela boš celo neke prednosti pred ostalimi, prav tako srečo in uspeh. Finančno bo v redu, vendar pa vidim možne odločitve. Morda si finančno lahko v tem mesecu malo previdna.

V ljubezni se dogaja kar veliko. Super bo.

19. bo še posebej zanimiv dan, saj se bo vse razvijalo super. Morda pa boš takrat kam odpotovala, lahko osebno ali poslovno. Lahko gre tudi za kratek izlet.

Od 19. dalje bo preostanek meseca čudovit na vseh področjih. Veliko se bo dogajalo, dobre in pozitivne situacije.

Naj iz tvojih tipk postane resničnost vsaj kakšna vrstica. Hvala,  ;)

Online sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #682 on: January 27, 2015, 09:25:45 AM »
Lepo si napisal, žarek. Škoda, da se nisem prej v vrsto postavila. Če boš še kaj gledal, se priporočam.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #683 on: January 27, 2015, 09:38:08 AM »

Jaz imam pa prav senzorje za tole.  :laugh:
Vsekakor me zanima. Sama ušesa so me. No... oči.  :D
Hvala!  :-*

V prihajajočem mesecu boš ujela pravo ravnotežje na večih področjih. Tvoje počutje se bo stabiliziralo in umirilo. Dogajali se bodo pozitivni premiki in dogodki.

Na službenem področju lahko pričakuješ odlične novice, finančno lahko prav tako pričakuješ odlične novice. V ljubezni bo zanimivo, saj bo mogoče prav vse, kar si boš zaželela.

V začetku meseca se vidi novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami. Ta celotna situacija se bo začela premikati v pozitivno smer. Tudi finančno bo zadeva podprta, kar boš hitro izvedela.

Neki projekti se bodo začeli uresničevati, prejela boš darilo, finančno ti bo naklonjeno. Še v prvi polovici februarja boš službeno potovala in imela stike s tujci. To potovanje se bo dobro razvijalo, ker ti bo vse zelo dobro naklonjeno, zato pričakuj uspeh.

Predvsem v četrtek (19.) in petek (20.) je priporočena splošna previdnost na vseh področjih. Po 20. bo preostanek meseca zelo zanimiv, saj se na vseh področjih obeta uspeh v vsakem pomenu besede.

Žarek, si prepričan, da si delal vpogled zame?  :D
No resno... zelo navdušena nad napisanim. Če bo res tako, potem - juhej!
Ne vem sicer, kam bi lahko potovala v začetku februarja. V planu nimam ničesar.
Projekte uresničujem, saj so povezani s sejmom, ki bo pa v marcu. Takrat je tudi v planu potovanje, pred tem pa ne.
Mogoče me pa še kaj preseneti.
Hvala ti!  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #684 on: January 27, 2015, 09:46:29 AM »
Še jaz prosim  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #685 on: January 27, 2015, 09:54:56 AM »

V prihajajočem mesecu boš ujela pravo ravnotežje na večih področjih. Tvoje počutje se bo stabiliziralo in umirilo. Dogajali se bodo pozitivni premiki in dogodki.

Na službenem področju lahko pričakuješ odlične novice, finančno lahko prav tako pričakuješ odlične novice. V ljubezni bo zanimivo, saj bo mogoče prav vse, kar si boš zaželela.

V začetku meseca se vidi novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami. Ta celotna situacija se bo začela premikati v pozitivno smer. Tudi finančno bo zadeva podprta, kar boš hitro izvedela.

Neki projekti se bodo začeli uresničevati, prejela boš darilo, finančno ti bo naklonjeno. Še v prvi polovici februarja boš službeno potovala in imela stike s tujci. To potovanje se bo dobro razvijalo, ker ti bo vse zelo dobro naklonjeno, zato pričakuj uspeh.

Predvsem v četrtek (19.) in petek (20.) je priporočena splošna previdnost na vseh področjih. Po 20. bo preostanek meseca zelo zanimiv, saj se na vseh področjih obeta uspeh v vsakem pomenu besede.

Projekte uresničujem, saj so povezani s sejmom, ki bo pa v marcu. Takrat je tudi v planu potovanje, pred tem pa ne.

Brez skrbi, da zate. ;D

Karte nakažejo točno tako kot je napisano.

Sicer pa v začetku meseca ni najbolj mišljeno potovanje, vendar pa je poudarek na finančni novici, za katero pa ti naj ne bi vedela, da bo finančno podprta. Da bo finančno podprta boš izvedela v največ desetih dneh (od danes naprej). Kakor je meni znano gre za poslovno področje. V kolikor pa gre za osebno pa si lahko pozorna na situacije, ki se bodo dogajale v začetku meseca. Torej poudarek je na finančni novici.

11. ali 12. v mesecu bodi pozorna, kaj se bo dogajalo, kajti za takrat sem omenil službeno potovanje in stiki s tujci. Morda pa ne bo šlo za službeno potovanje in bo šlo za kakšen kratek izlet. Skratka nekaj v to smer naj bi se dogajalo.

No, saj boš videla kako bo. Vse dobro in srečno.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #686 on: January 27, 2015, 09:59:55 AM »
Če boš še gledal se postavim v vrsto tudi jaz  :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #687 on: January 27, 2015, 10:05:35 AM »
Seveda bom. :P

Tudi vsi ostali, ki želite, se postavite v vrsto. Bom pogledal. Danes sicer ne bom delal podrobnih vpogledov, ker vzamejo precej časa, bom pa na splošno pogledal. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #688 on: January 27, 2015, 10:37:25 AM »

Brez skrbi, da zate. ;D

Karte nakažejo točno tako kot je napisano.

Sicer pa v začetku meseca ni najbolj mišljeno potovanje, vendar pa je poudarek na finančni novici, za katero pa ti naj ne bi vedela, da bo finančno podprta. Da bo finančno podprta boš izvedela v največ desetih dneh (od danes naprej). Kakor je meni znano gre za poslovno področje. V kolikor pa gre za osebno pa si lahko pozorna na situacije, ki se bodo dogajale v začetku meseca. Torej poudarek je na finančni novici.

11. ali 12. v mesecu bodi pozorna, kaj se bo dogajalo, kajti za takrat sem omenil službeno potovanje in stiki s tujci. Morda pa ne bo šlo za službeno potovanje in bo šlo za kakšen kratek izlet. Skratka nekaj v to smer naj bi se dogajalo.

No, saj boš videla kako bo. Vse dobro in srečno.  :)

Žarek, zanimivo.
13.2. se namreč prične sejem, na katerem pa letos ne razstavljam, nisem ga imela namena it niti pogledat, sploh iz osebnih razlogov se mu bom še dodatno izognila. To je tudi edini dogodek v tujini, ki bi lahko bil razlog za pot v tistem času, tudi stik s tujci.

Glede finančne novice nimam pojma, moram pa takrat plačati drugi obrok za sejem. Natančneje do 7.2.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #689 on: January 27, 2015, 11:54:20 AM »

Ja, me zanima kako se kaže v februarju.
Hvala!

Tvoj mesec bo od začetka in do konca uspešen in stabilen. Ves mesec bo odprt za vse možnosti. Od načrtov in tudi do realizacije.

Poslovno boš zelo stabilna in uspešna. Vse ti bo šlo na roko. Pri financah bo tudi v redu. Bo pa potrebno iz poslovne in osebne ravni ustvariti neko ravnotežje.

Pri ljubezni boš ta mesec vse razumela, dosegla boš tudi neke cilje.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆