Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #690 on: January 27, 2015, 11:55:29 AM »
Lepo si napisal, žarek. Škoda, da se nisem prej v vrsto postavila. Če boš še kaj gledal, se priporočam.

V februarju pričakuj pomembno novico in tudi darilo.

Čez celoten mesec je poudarek na nepremičnini. V drugi polovici morda tudi nekaj v zvezi s službo.

V poslovnem svetu bo vse stabilno. Uspešen razvoj. Pri financah se nekaj dogaja.

V ljubezni bo res odlično.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #691 on: January 27, 2015, 11:56:24 AM »
Še jaz prosim  :-*

Poudarek predvsem na ljubezenskem področju, kjer bo vladala iskrenost, harmonija in uspeh.

Prvi del meseca bo zelo uspešen in stabilen na vseh področjih. Izpolnile se ti bodo neke želje.

Poslovno dobro presojaj, saj bo šlo samo navzgor. Finančno se bo situacija izboljšala.
« Last Edit: January 27, 2015, 11:58:41 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #692 on: January 27, 2015, 11:57:39 AM »
Če boš še gledal se postavim v vrsto tudi jaz  :D

V mesec boš vstopila zelo pogumno in aktivno. V drugem delu meseca je zraven ostalega viden tudi neki denar od moške osebe.

Poslovno kar pogumno naprej. Pokaže super. Finančno bo odlično. Hitro se odločaj in hitro prilagajaj situaciji. Osvobodi se straha. Tudi na finančnem področju bo šlo navzgor.

Pri ljubezni se bo nekaj dogajalo. Zdi se mi predvsem kot opazovanje in pričakovanje. Pa tudi prihajajoče novice so na tem področju.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #693 on: January 27, 2015, 12:00:57 PM »
Hvala za informacijo, Pika. Najboljše, da počakava in boš videla, kako in kaj.  Februar je še dolg. :P ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #694 on: January 27, 2015, 12:11:31 PM »
Lepo si napisal, žarek. Škoda, da se nisem prej v vrsto postavila. Če boš še kaj gledal, se priporočam.

Čez celoten mesec je poudarek na nepremičnini. V drugi polovici morda tudi nekaj v zvezi s službo.

V poslovnem svetu bo vse stabilno. Uspešen razvoj. Pri financah se nekaj dogaja.

Nepremičnina.. Ja, delava stanovanje plus papirji gredo proti koncu.

Pri financah pa se mora dogajat, ker gradimo.  :laugh:

Hvala ti, bom poročala.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #695 on: January 27, 2015, 12:17:46 PM »

Nepremičnina.. Ja, delava stanovanje plus papirji gredo proti koncu.

Pri financah pa se mora dogajat, ker gradimo.  :laugh:

Hvala ti, bom poročala.

Ja, to za stanovanje vem in se je tudi zlahka opazilo v karti. Nekih konkretnih podrobnosti ti sicer nisem napovedal, ker jih nisem opazil. Ampak ok, nekaj informacij vseeno je. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #696 on: January 27, 2015, 12:18:47 PM »
Hvala za informacijo, Pika. Najboljše, da počakava in boš videla, kako in kaj.  Februar je še dolg. :P ;)

Februar je najkrajši.  :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #697 on: January 27, 2015, 12:20:19 PM »

Vendar je do konca februarja še vseeno 32 dni. ;D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #698 on: January 27, 2015, 12:37:39 PM »
Če boš še gledal se postavim v vrsto tudi jaz  :D

V mesec boš vstopila zelo pogumno in aktivno. V drugem delu meseca je zraven ostalega viden tudi neki denar od moške osebe.

Poslovno kar pogumno naprej. Pokaže super. Finančno bo odlično. Hitro se odločaj in hitro prilagajaj situaciji. Osvobodi se straha. Tudi na finančnem področju bo šlo navzgor.

Pri ljubezni se bo nekaj dogajalo. Zdi se mi predvsem kot opazovanje in pričakovanje. Pa tudi prihajajoče novice so na tem področju.

Hvala, bom komentirala ko bom na kompu...  ;) :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #699 on: January 27, 2015, 12:38:16 PM »
Še jaz prosim  :-*

Poudarek predvsem na ljubezenskem področju, kjer bo vladala iskrenost, harmonija in uspeh.

Prvi del meseca bo zelo uspešen in stabilen na vseh področjih. Izpolnile se ti bodo neke želje.

Poslovno dobro presojaj, saj bo šlo samo navzgor. Finančno se bo situacija izboljšala.

Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #700 on: January 27, 2015, 12:48:08 PM »
Najlepša hvala za vpogled! Bom marca poročala, kako so se stvari odvile.
Lepa napoved je tole. :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #701 on: January 27, 2015, 12:53:28 PM »

In pol.  :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #702 on: January 27, 2015, 01:10:38 PM »

In pol.  :D

:D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #703 on: January 27, 2015, 07:46:25 PM »
Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur.  :P Vabljeni! ;D

Meni se je na turističnem področju v januarju  turizem do neke mere izjalovil.   Čutim in vem da ni tako kot bi moralo biti.  Torej sem v vrsti tudi jaz.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #704 on: January 27, 2015, 11:11:28 PM »
Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur.  :P Vabljeni! ;D

Meni se je na turističnem področju v januarju  turizem do neke mere izjalovil.   Čutim in vem da ni tako kot bi moralo biti.  Torej sem v vrsti tudi jaz.

Andres

Za prihodnji mesec karte nakažejo, da boš na splošno moral odločevati jasno in nedvoumno, da bi dosegel željeno ravnovesje. Na splošno bo posel laufal v redu, le proti koncu meseca se pokaže neka sprememba, zato je priporočena previdnost.

Že 1. februarja boš moral pogumno naprej in v poslovni situaciji narediti tisto, kar moraš, saj je željen uspeh pred vrati. Že takoj naslednji dan se pokaže, da že dosegaš zastavljene cilje in tako bo tudi naslednje dni.

V soboto (7.) boš imel vse poti odprte, zato bo kakršen koli strah odveč. Samo pogumno in jasno naprej.

V petek (13.) in soboto (14.) boš prišel do neke idealne ideje. Predvsem v soboto se ta ideja kaže kot materialna. Morda boš od te situacije celo preveč pričakoval, zato torej si bodi na jasnem, kaj se dogaja in kaj si želiš.

V torek (17.) boš izbiral med večimi možnostmi oziroma odločitvami, vendar pa bo na tebi, da boš ocenil, katera od teh odločitev je prava. Sodeč po kartah boš ocenil pravilno, saj te že naslednje dneve oziroma naslednji dan čaka obilje v vsakem pomenu besede.

Proti koncu meseca, natančneje v torek (24.), nekaj ne bo šlo po planih, zato lahko pride tudi do večje spremembe. To preizkušnjo boš uspešno prestal, vendar pa boš, sodeč po kartah, tudi po torku (naslednje dni) še pod "vplivom" te situacije. Situacijo boš morda videl slabšo kot je v resnici. Če do te situacije pride, bo potrebno ohranjati pozitivne misli. Previdnost ne bo odveč tudi tri dni kasneje, torej v petek, ki še bo kar pod vplivom omenjene situacije.

Po petku se bodo stvari uspešno stabilizirale.

Upam, da tole od torka (24.02.) ne drži, in da bodo tudi takrat uspešni poslovni dnevi.

:)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆