IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Js pa ne upam kave, zarad želodčka. Sem že par dni na bebi čaju in Iberogast kapljicah.
Jaz sem kar za naravne čaje. Rožice not vržeš, pa je.
Tašča si vzame prav čas in gre na Veliko Planino po njih, ostale pa se nabere okoli hiše.Meliso, materino dušico, kamilice, janež ima zasajeno kar doma na vrtu oz na njivah, da se ne hodi okoli.
Quote from: sasa on September 23, 2014, 09:42:47 AMTašča si vzame prav čas in gre na Veliko Planino po njih, ostale pa se nabere okoli hiše.Meliso, materino dušico, kamilice, janež ima zasajeno kar doma na vrtu oz na njivah, da se ne hodi okoli.Ja, saj pravim, pravi luksuz. Sama se ne spoznam najbolje na te rožice, pa zato zelo cenim ljudi, ki se na to spoznajo in jih še celo sami nabirajo ali gojijo.Vsekakor pohvalno in res si lahko vesela, da imaš možnost to uživati.
Quote from: sanjalka on September 23, 2014, 10:04:14 AMQuote from: sasa on September 23, 2014, 09:42:47 AMTašča si vzame prav čas in gre na Veliko Planino po njih, ostale pa se nabere okoli hiše.Meliso, materino dušico, kamilice, janež ima zasajeno kar doma na vrtu oz na njivah, da se ne hodi okoli.Ja, saj pravim, pravi luksuz. Sama se ne spoznam najbolje na te rožice, pa zato zelo cenim ljudi, ki se na to spoznajo in jih še celo sami nabirajo ali gojijo.Vsekakor pohvalno in res si lahko vesela, da imaš možnost to uživati.Sem pa že kot mala brala o teh rastlinah, letala okoli in jih razločevala. Sem vse knjige obrnila, ki jih je imela stara mama.
Nabiranje rožic je projekt.Ne poznam jih, in tut po knjigah sem že probala...pa me je strah, če je res to - to....kaj pa če sem utrgala kaj podobnega Delam pa melisin sok z koprivami.