Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on October 20, 2014, 07:36:45 AMOjej, sem prebrala nalajdral.
Ojej, sem prebrala nalajdral.
ma iskreno, glede na to, da je pogovor nazadnje trajal samo pet minut,nisemprakticno nic izvedela ne o delovnem mestu, ne o pogojih dela, ne o njihovih planih itd.Tudi jaz ponavadi prepustim pogovore toku in tako se najbolje obnese.Ampak zdaj sem nekako dobila sama pri sebi obcutek, da kaka zapisana rec ne bi mogla skodovati. Saj je toliko odprtega, da mimogrede ali jaz ali kadrovska kaj pozabi povedati sem kr malo na trnih in zivcna imam ob treh sele...
ja lahko gem likat,pa kuhat itd... zunaj dezuje tako da kaj veliko se ne da narediti zunaj. Razen ce grem plesati v dezju.Sem pa vceraj kakije pobrala, letos so res veliki!
Danes grem h kadrovski na pogovor in po njihovem mnenju "podpis pogodbe". Jaz pa upam, da imamo danes se kaksen podrobnejsi pogovor, da sploh karkoli izvem o delu, nacinu dela itd...
Quote from: vidka on October 20, 2014, 08:17:16 AMDanes grem h kadrovski na pogovor in po njihovem mnenju "podpis pogodbe". Jaz pa upam, da imamo danes se kaksen podrobnejsi pogovor, da sploh karkoli izvem o delu, nacinu dela itd... Vidka, držim pesti! Srečno!Danes je astrološko en lep celodnevni aspekt r sekstil :J, ki kaže na optimizem, koristne stike, velike načrte, srečne poti, dobre dogovore. Torej govorimo, načrtujmo, predlagajmo!