9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: vidka on October 20, 2014, 08:17:16 AMDanes grem h kadrovski na pogovor in po njihovem mnenju "podpis pogodbe". Jaz pa upam, da imamo danes se kaksen podrobnejsi pogovor, da sploh karkoli izvem o delu, nacinu dela itd... Vidka, držim pesti! Srečno!Danes je astrološko en lep celodnevni aspekt r sekstil :J, ki kaže na optimizem, koristne stike, velike načrte, srečne poti, dobre dogovore. Torej govorimo, načrtujmo, predlagajmo!
Danes grem h kadrovski na pogovor in po njihovem mnenju "podpis pogodbe". Jaz pa upam, da imamo danes se kaksen podrobnejsi pogovor, da sploh karkoli izvem o delu, nacinu dela itd...
Quote from: Opal on October 20, 2014, 10:36:37 AMQuote from: vidka on October 20, 2014, 08:17:16 AMDanes grem h kadrovski na pogovor in po njihovem mnenju "podpis pogodbe". Jaz pa upam, da imamo danes se kaksen podrobnejsi pogovor, da sploh karkoli izvem o delu, nacinu dela itd... Vidka, držim pesti! Srečno!Danes je astrološko en lep celodnevni aspekt r sekstil :J, ki kaže na optimizem, koristne stike, velike načrte, srečne poti, dobre dogovore. Torej govorimo, načrtujmo, predlagajmo!Ne pozabiti, da je merkur kljub vsemu še vedno retro in v znamenju tehtnice, popravljamo lahko komunikacijo v odnosih za nazaj oz. razčiščujemo odnose za nazaj...
V naši službeni kuhinji se pa že cel dan delajo bomboni Werther's Original. Reklamo snemajo v tej ulici.
A tudi snemate?
Jutro. Jaz že veliko naredila, obožujem jutra, je tako fino delat, veliko bolje kot ponoči Grem na hiter zajtrk, pa eno ječmenovko in naprej na delo
Quote from: Jane on October 21, 2014, 08:21:00 AMJutro. Jaz že veliko naredila, obožujem jutra, je tako fino delat, veliko bolje kot ponoči Grem na hiter zajtrk, pa eno ječmenovko in naprej na delo +1