PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on September 22, 2014, 10:07:31 AMTea,ker ti pretežno rišeš mandale, imam zate eno vprašanje.Ali je možno, da če je neka stavba delana po sveti geometriji, da se tam bolje počutiš? Da imaš nek tak domačen občutek, al kako naj rečem?Ne vem kako je šlo to mimo mene. Verjetno je šlo še marsikaj kar pomeni, da nisem dovolj pozoren. Stavba delana po sveti geometriji je seveda visoke vrednosti. Vendara mora biti tudi izbrana lokacija. Tam ljudje živijo dlje, se bolje počutijo in tudi te stavbe bi morale biti več vredne. A niso, ker nihče ne prizna njihove lokacijske vrednosti. Izračunal sem Slovenijo po dolgem in počez in skoraj vsi gradovi so grajeni na ta način, torej so jih postavili na boljše lokacije. To sega še iz časa Templarjev, kar pomeni, da so oni imeli te ključe v rokah, kasneje pa so jih dobili prostozidarji. Danes jih imam tudi jaz. Še v ložo mi ni treba iti. Andres
Tea,ker ti pretežno rišeš mandale, imam zate eno vprašanje.Ali je možno, da če je neka stavba delana po sveti geometriji, da se tam bolje počutiš? Da imaš nek tak domačen občutek, al kako naj rečem?