PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on June 19, 2015, 11:08:25 AMverjetno sedaj ko bo venera v senci ni glih najbolje nepremičnine kupovat oz. najemat. Moj ima neko idejo, da bi nekaj najel. Torej verjetno šele oktobra pridejo zadeve bolj v upoštev?Jane, več astrologov daje poudarek na njenem točnem retrogradnem gibanju in ne toliko na senco. Nekje sem celo prebrala, da se lahko zgodi, da če v tem retrogradnem gibanju nekaj kupiš poceni, se lahko čez čas izkaže, da ima ta zadeva dosti večjo vrednost, saj je lastnik v tem času ne dovolj ovrednoti.Zdaj ga verjetno meta ta konjunkcija med venero in jupitrom, ali pa jupiter trigon uran. Čista konjunkcija se bo dogodila 30.6. in 1.7.2015. Sama mislim, da če imate nekaj naštudirano in ni neka velika vrednost ter da je možno uresničiti takoj, se splača izkoristiti ta upliv, drugače počakati jeseni po mrkih.
verjetno sedaj ko bo venera v senci ni glih najbolje nepremičnine kupovat oz. najemat. Moj ima neko idejo, da bi nekaj najel. Torej verjetno šele oktobra pridejo zadeve bolj v upoštev?
Quote from: Ametist on June 19, 2015, 11:57:54 AMQuote from: Jane on June 19, 2015, 11:08:25 AMverjetno sedaj ko bo venera v senci ni glih najbolje nepremičnine kupovat oz. najemat. Moj ima neko idejo, da bi nekaj najel. Torej verjetno šele oktobra pridejo zadeve bolj v upoštev?Jane, več astrologov daje poudarek na njenem točnem retrogradnem gibanju in ne toliko na senco. Nekje sem celo prebrala, da se lahko zgodi, da če v tem retrogradnem gibanju nekaj kupiš poceni, se lahko čez čas izkaže, da ima ta zadeva dosti večjo vrednost, saj je lastnik v tem času ne dovolj ovrednoti.Zdaj ga verjetno meta ta konjunkcija med venero in jupitrom, ali pa jupiter trigon uran. Čista konjunkcija se bo dogodila 30.6. in 1.7.2015. Sama mislim, da če imate nekaj naštudirano in ni neka velika vrednost ter da je možno uresničiti takoj, se splača izkoristiti ta upliv, drugače počakati jeseni po mrkih. Vem, da naša Tea zelo daje poudarek na sencah, ki so celo bolj "kritične" lahko kot samo R gibanje.
Quote from: sasa on June 19, 2015, 12:55:19 PMQuote from: Ametist on June 19, 2015, 11:57:54 AMQuote from: Jane on June 19, 2015, 11:08:25 AMverjetno sedaj ko bo venera v senci ni glih najbolje nepremičnine kupovat oz. najemat. Moj ima neko idejo, da bi nekaj najel. Torej verjetno šele oktobra pridejo zadeve bolj v upoštev?Jane, več astrologov daje poudarek na njenem točnem retrogradnem gibanju in ne toliko na senco. Nekje sem celo prebrala, da se lahko zgodi, da če v tem retrogradnem gibanju nekaj kupiš poceni, se lahko čez čas izkaže, da ima ta zadeva dosti večjo vrednost, saj je lastnik v tem času ne dovolj ovrednoti.Zdaj ga verjetno meta ta konjunkcija med venero in jupitrom, ali pa jupiter trigon uran. Čista konjunkcija se bo dogodila 30.6. in 1.7.2015. Sama mislim, da če imate nekaj naštudirano in ni neka velika vrednost ter da je možno uresničiti takoj, se splača izkoristiti ta upliv, drugače počakati jeseni po mrkih. Vem, da naša Tea zelo daje poudarek na sencah, ki so celo bolj "kritične" lahko kot samo R gibanje.Ja, ker se takrat, ko je v senci, planet "navidezno" ustavlja in nato sele spremeni smer, se pravi gre "navidezno" retrogradno.
verjetno sedaj ko bo venera v senci ni glih najbolje nepremičnine kupovat oz. najemat.
Jaz imam pa občutek, da retro name ne učinkuje.Najbrž zato, ker ga imam v natalu in sem ga vajena.Druge pa vidim, da norijo... rikverc.
Pika. Če R Merkurja nebi imela v natalu, tudi tu nebi bila. Imamo ga skoraj vsi. Andres
Quote from: Andres on June 20, 2015, 07:17:44 AMPika. Če R Merkurja nebi imela v natalu, tudi tu nebi bila. Imamo ga skoraj vsi. AndresAndres, kolikor vem, ga imava samo jaz pa ti. Pa mogoče židana marela.
Quote from: Pika on June 20, 2015, 09:16:12 AMQuote from: Andres on June 20, 2015, 07:17:44 AMPika. Če R Merkurja nebi imela v natalu, tudi tu nebi bila. Imamo ga skoraj vsi. AndresAndres, kolikor vem, ga imava samo jaz pa ti. Pa mogoče židana marela. O ne.. Še več jih je. Tea tudi kot pomnim. Andres
Quote from: Pika on June 20, 2015, 09:16:12 AMQuote from: Andres on June 20, 2015, 07:17:44 AMPika. Če R Merkurja nebi imela v natalu, tudi tu nebi bila. Imamo ga skoraj vsi. AndresAndres, kolikor vem, ga imava samo jaz pa ti. Pa mogoče židana marela. Moj v se zelo podobno obnaša...