Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI  (Read 36049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI
« Reply #165 on: August 04, 2015, 10:12:47 AM »
Danes se pa prav vidi Luna v ovnu in Venera konjunkcija Jupiter v Levu
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #166 on: August 04, 2015, 02:32:06 PM »
Ko sem bila v Grčiji na dopustu je bil tak čudovit prizor luninega krajca in konjunkcije venere ter jupitra.
Upam, da bom znala sliko prilimat, da boste videli še ostali ta čudovit prizor.
Kot smeško s pomežikom ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #168 on: August 08, 2015, 08:19:58 AM »
Rx  :Ve baje prinaša ljudi iz preteklosti ... Danes se mi je javil en bivši. Tudi že poročen, super dečko.  :)
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #169 on: August 08, 2015, 10:39:23 AM »
Prilagam tole, sama rada večkrat preberem stvari na isto temo, imejte se lepo :-*
http://www.sensa.si/horoskop/planeti/retrogradna-venera-spodbuja-razmisljanje-o-odnosih/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #170 on: August 08, 2015, 12:53:16 PM »
Hvala, Cvetka.  :-*

Offline žigažaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Dobrodošli na forumu Spletni simbol.
« Reply #171 on: August 10, 2015, 06:01:18 PM »
Rx  :Ve baje prinaša ljudi iz preteklosti ... Danes se mi je javil en bivši. Tudi že poročen, super dečko.  :)

Evo jaz z bivšo ljubeznijo na dopustu  :o :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: August 27, 2015, 03:35:20 PM »
Še nekaj dni in Venera se bo spet obrnila direktno

Če katera ve za pare, ki so se poročili v tem poletnem času R Venere ali če so štartali na novo z ljubeznsko zvezo, bi bilo dobro, da si to nekam zabeležite. Potem pa spremljamo potek teh odnosov.

No, meni se je dogodilo, da sem morala danes nest na banko denar za pokritje kreditne kartice.

Še nekaj trenutkov in Merkur bo vstopil v znamenje Tehtnice in s tem prevzel značilnosti in lastnosti tega znamenja. Vsekakor bo komunikacija zdaj dosti lažja, čeprav je že v svoji senci pred R gibanjem, ki bo takoj po mrku 13.9. v znamenju Device
Kaj lahko naredimo: priporočljivo se je pozabavat z diplomacijo in prijetnejšim načinom komunikacije z drugimi.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #173 on: August 27, 2015, 03:46:38 PM »
Oo, vem, vem, za pare, ki so se poročili sedaj, v R Veneri. Bom spremljala malo, kaj se je dogajalo.

Poznam pa tudi par, ki se poroči oktobra letos, sodelavka se bo pa junija prihodnje leto, v R Marsu.
9ZK 674

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #174 on: August 27, 2015, 04:35:16 PM »
Po dolgem času se spet malo javljam na forumu.

Komaj, ampak res komaj čakam da se  :Ve obrne direktno. r :Ve mi vedno prinese neke "nenavadne dramatične dogodke". Nazadnje sem srečevala bivše simpatije, tokrat pa se vse vrti okoli prometnih nezgod in denarja/vrednosti (tistih stvari, ki imajo zame vrednost).
Jaz trapa, sem na 1. dan ko se je začela obračat R, poslala paket oblek v tujino (online return:)). Spletna trgovina ni hotla sprejet paketa. Vse stroške (bilo je zelo drago) sem mogla plačat jaz. (cunje=vrednost, nekaj kar mi veliko pomeni).

Par dni kasneje sem zasledila na avtu praske (nastali so spet stroški).
Potem.. sem ostala zaklenjena na wcju shopping centra. Ker nisem mogla pridt vn, so me prišli rešt varnostniki.

Včeraj pa so mi ukradli (zelo drag)kolo, ko sem samo stopila v neko trgovino. Prejšnji teden sem imela poškodbo roke (priprla sem si roko)..in kolesa

kar sem si kupila v tem času (kar ni hrana) je bilo narobe, preplačano,izgubljeno ali pa mi je povzočilo alergijo (krema za obraz)

No, zdej pa imam..heh

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #175 on: August 27, 2015, 04:56:11 PM »
Še nekaj dni in Venera se bo spet obrnila direktno

Če katera ve za pare, ki so se poročili v tem poletnem času R Venere ali če so štartali na novo z ljubeznsko zvezo, bi bilo dobro, da si to nekam zabeležite. Potem pa spremljamo potek teh odnosov.

No, meni se je dogodilo, da sem morala danes nest na banko denar za pokritje kreditne kartice.

Še nekaj trenutkov in Merkur bo vstopil v znamenje Tehtnice in s tem prevzel značilnosti in lastnosti tega znamenja. Vsekakor bo komunikacija zdaj dosti lažja, čeprav je že v svoji senci pred R gibanjem, ki bo takoj po mrku 13.9. v znamenju Device
Kaj lahko naredimo: priporočljivo se je pozabavat z diplomacijo in prijetnejšim načinom komunikacije z drugimi.

O, a že?
Kako je hitro minilo.
Meni se je v tem času nekajkrat oglasil en bivši, o katerem sem že pisala ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: August 28, 2015, 07:25:50 AM »
Oo, vem, vem, za pare, ki so se poročili sedaj, v R Veneri. Bom spremljala malo, kaj se je dogajalo.

Poznam pa tudi par, ki se poroči oktobra letos, sodelavka se bo pa junija prihodnje leto, v R Marsu.

Poročaj Saša.
Praksa največ pove
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #177 on: August 28, 2015, 07:27:13 AM »

Komaj, ampak res komaj čakam da se  :Ve obrne direktno. r :Ve mi vedno prinese neke "nenavadne dramatične dogodke". Nazadnje sem srečevala bivše simpatije, tokrat pa se vse vrti okoli prometnih nezgod in denarja/vrednosti (tistih stvari, ki imajo zame vrednost).
Jaz trapa, sem na 1. dan ko se je začela obračat R, poslala paket oblek v tujino (online return:)). Spletna trgovina ni hotla sprejet paketa. Vse stroške (bilo je zelo drago) sem mogla plačat jaz. (cunje=vrednost, nekaj kar mi veliko pomeni).

Potem.. sem ostala zaklenjena na wcju shopping centra. Ker nisem mogla pridt vn, so me prišli rešt varnostniki.

Včeraj pa so mi ukradli (zelo drag)kolo, ko sem samo stopila v neko trgovino. Prejšnji teden sem imela poškodbo roke (priprla sem si roko)..in kolesa

kar sem si kupila v tem času (kar ni hrana) je bilo narobe, preplačano,izgubljeno ali pa mi je povzočilo alergijo (krema za obraz)

No, zdej pa imam..heh

se je pa res dogajalo :)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: August 28, 2015, 08:53:34 AM »

No, zdej pa imam..heh

Ojej, ni da ni :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #179 on: August 28, 2015, 09:34:28 AM »

Poročaj Saša.
Praksa največ pove

Bom. Imam pa sošolko s faksa. Ona se je tudi poročila v R Veneri. Pa sta z možem sedaj že skoraj 20 let poročena. Je pa res, da je bilo težko jima, predvsem pa jima finančno nagaja.
9ZK 674