9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on January 05, 2015, 04:10:41 PMQuote from: Tejka on January 05, 2015, 03:05:05 PMQuote from: Tea on January 05, 2015, 02:34:52 PMTejka to je tako, da je pri vsem, tudi SP tako. Mali se težko znajdemo z birokracijo in zahtevami. Ampak daš pač cesarju, kar je cesarjevega in mirno delaš. Tudi jaz zdaj čakam, da mi računovodkinja pove točno, kje se sploh dobijo novi davčni računi. Še dobro, da malo delam z gotovinskim plačilom.Mislim pa da moraš povsod imeti urejene račune, če se greš dejavnost. Ne vem, če je kje na svetu izjema.Ma je zakon tako bebav, da se prav lovim med vsem tem... Vrednotnice če delam za prodajo, druge če sprehajam pse... Kako gre če mi trgovina prevzame prodajo in ne odkupi direktno od mene, samo prodaja zame... Res je aaaaaaaaa vse skup.Pomoje smo edina država kjer kličeš a urad, pa ti noben hudič ne zna dat informacije kako in kaj.Sem slišala, da dopolnilna dejavnost ne bo smela prodajat po trgovinah. Tako mi je omenila ena, ki je do zdaj imela izdelke po trgovinah. Lahko samo sama prodajaš Vprašaj nekoga, ki to ima - ti bo znal najbolj pojasnit. Sem razumela drugače... Da lahko prodaja trgovina zame, vendar ne smejo odkupiti. Bom še vprašala, da bo ziher.
Quote from: Tejka on January 05, 2015, 03:05:05 PMQuote from: Tea on January 05, 2015, 02:34:52 PMTejka to je tako, da je pri vsem, tudi SP tako. Mali se težko znajdemo z birokracijo in zahtevami. Ampak daš pač cesarju, kar je cesarjevega in mirno delaš. Tudi jaz zdaj čakam, da mi računovodkinja pove točno, kje se sploh dobijo novi davčni računi. Še dobro, da malo delam z gotovinskim plačilom.Mislim pa da moraš povsod imeti urejene račune, če se greš dejavnost. Ne vem, če je kje na svetu izjema.Ma je zakon tako bebav, da se prav lovim med vsem tem... Vrednotnice če delam za prodajo, druge če sprehajam pse... Kako gre če mi trgovina prevzame prodajo in ne odkupi direktno od mene, samo prodaja zame... Res je aaaaaaaaa vse skup.Pomoje smo edina država kjer kličeš a urad, pa ti noben hudič ne zna dat informacije kako in kaj.Sem slišala, da dopolnilna dejavnost ne bo smela prodajat po trgovinah. Tako mi je omenila ena, ki je do zdaj imela izdelke po trgovinah. Lahko samo sama prodajaš Vprašaj nekoga, ki to ima - ti bo znal najbolj pojasnit.
Quote from: Tea on January 05, 2015, 02:34:52 PMTejka to je tako, da je pri vsem, tudi SP tako. Mali se težko znajdemo z birokracijo in zahtevami. Ampak daš pač cesarju, kar je cesarjevega in mirno delaš. Tudi jaz zdaj čakam, da mi računovodkinja pove točno, kje se sploh dobijo novi davčni računi. Še dobro, da malo delam z gotovinskim plačilom.Mislim pa da moraš povsod imeti urejene račune, če se greš dejavnost. Ne vem, če je kje na svetu izjema.Ma je zakon tako bebav, da se prav lovim med vsem tem... Vrednotnice če delam za prodajo, druge če sprehajam pse... Kako gre če mi trgovina prevzame prodajo in ne odkupi direktno od mene, samo prodaja zame... Res je aaaaaaaaa vse skup.Pomoje smo edina država kjer kličeš a urad, pa ti noben hudič ne zna dat informacije kako in kaj.
Tejka to je tako, da je pri vsem, tudi SP tako. Mali se težko znajdemo z birokracijo in zahtevami. Ampak daš pač cesarju, kar je cesarjevega in mirno delaš. Tudi jaz zdaj čakam, da mi računovodkinja pove točno, kje se sploh dobijo novi davčni računi. Še dobro, da malo delam z gotovinskim plačilom.Mislim pa da moraš povsod imeti urejene račune, če se greš dejavnost. Ne vem, če je kje na svetu izjema.
Quote from: Tea on January 05, 2015, 04:09:23 PMQuote from: sanjalka on January 05, 2015, 03:04:26 PMQuote from: Tea on January 05, 2015, 02:57:44 PMTiste progresije bodo pa še nekaj časa počakale. V bistvu ti bo bolj nagajal UranJaz pa letos nekoliko oddiha - pretežno mirnoJeseni 2020 bodo venera, merkur in luna na plutonu, sonce pa na jupitru v 12. hiši, takrat uran že zaključi svoj "raztur" po 8. hiši...Nekako ne bom mogla dosti počivati vmes, ker tako kot si napisala bo pred tem svoje delal uran po 8. hiši, ki bo s prihodom na n saturna sprožil dva joda in naredil še opozicijo na n luno...ja takrat pa bo že Pluton delal T kvadrat - veselicaJa, v tistem casu t pluton skupaj s t saturnom (oba v 5.hisi) delata t kvadrat na n luno in n saturn-veselica na kubik
Quote from: sanjalka on January 05, 2015, 03:04:26 PMQuote from: Tea on January 05, 2015, 02:57:44 PMTiste progresije bodo pa še nekaj časa počakale. V bistvu ti bo bolj nagajal UranJaz pa letos nekoliko oddiha - pretežno mirnoJeseni 2020 bodo venera, merkur in luna na plutonu, sonce pa na jupitru v 12. hiši, takrat uran že zaključi svoj "raztur" po 8. hiši...Nekako ne bom mogla dosti počivati vmes, ker tako kot si napisala bo pred tem svoje delal uran po 8. hiši, ki bo s prihodom na n saturna sprožil dva joda in naredil še opozicijo na n luno...ja takrat pa bo že Pluton delal T kvadrat - veselica
Quote from: Tea on January 05, 2015, 02:57:44 PMTiste progresije bodo pa še nekaj časa počakale. V bistvu ti bo bolj nagajal UranJaz pa letos nekoliko oddiha - pretežno mirnoJeseni 2020 bodo venera, merkur in luna na plutonu, sonce pa na jupitru v 12. hiši, takrat uran že zaključi svoj "raztur" po 8. hiši...Nekako ne bom mogla dosti počivati vmes, ker tako kot si napisala bo pred tem svoje delal uran po 8. hiši, ki bo s prihodom na n saturna sprožil dva joda in naredil še opozicijo na n luno...
Tiste progresije bodo pa še nekaj časa počakale. V bistvu ti bo bolj nagajal UranJaz pa letos nekoliko oddiha - pretežno mirno
A že spiteMene je tale Lunina opozicija z Neptunom čist uspavala. Pa ša Mars je v praznem teku .... ne da se mi nič več