Author Topic: Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo  (Read 10485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo
« Reply #30 on: October 02, 2014, 09:26:19 AM »
Kar se salse tiče, jo zastopim, ker če se narobe naučiš od začetka, je klinac. Popravljat za nazaj ni fajn.

Ponavadi bivši plesalci, ki plešejo nekaj let, res dobro naučijo, ona ima pa slabe izkušnje od tega, ker jo je potem popravljala naknadno ena in se je res težko odvadit.

Konec koncev sem jaz imela isto zgodbo, narobe naučeni koraki, potem je pa res res težko popravit na pravo stanje in praktično narediš več škode kot koristi.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #31 on: October 02, 2014, 10:57:38 AM »
Tejka

če želiš ti podarim en coaching, da ti bo lažje se izkopat iz situacije v kateri si.  8)

Evo z veseljem sprejmem.

V bistvu sem se odločila, da se res premaknem naprej. Sem že včeraj gledala za material, ker sem večino ustvarjalnih zadev zmetala stran, paypal moram vklopit, ker so materiali v tujini pol cenejši in veliko večja izbira je kot naš Prometej, Levček itd. Mulcu sem že napovedala nočno zasedanje njegove najverjetneje alfa točke za računalniško mizo (da mu bo jasno, da bo spet polno vsega gor), luč si moram it popravit ali pa novo omislit (kar bo pač ceneje), ker brez ne vidim ponoči, .... V bistvu sem verjetno vsaj na mentalnem nivoju premik že nekako začela.

Igralka verjetno ne bom nikoli hahaha. Če bo kaj podobnega kdaj kje, pa bom sprejela. Zakaj pa ne.

Merkur trgovina. No zadnji poskus dela v prodaji se je klavrno končal z lovljenjem zasluženega denarja...  :(  Neham bluzit, brcam se v rit.

Vedno je tako zelo lažje drugim svetovat in jim kazati pravo pot (ki jo itak že poznajo) kot pa sebe nanjo postavit.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: October 02, 2014, 11:00:07 AM »
Tejka, kakšno luč potrebuješ? Jaz jih imam odveč.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #33 on: October 02, 2014, 11:11:01 AM »
Namizne ene dve, da imam svetlobo iz dveh kotov. Saj veš, čorava doo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: October 02, 2014, 11:18:46 AM »
Tejka

če želiš ti podarim en coaching, da ti bo lažje se izkopat iz situacije v kateri si.  8)

Evo z veseljem sprejmem.

V bistvu sem se odločila, da se res premaknem naprej. Sem že včeraj gledala za material, ker sem večino ustvarjalnih zadev zmetala stran, paypal moram vklopit, ker so materiali v tujini pol cenejši in veliko večja izbira je kot naš Prometej, Levček itd. Mulcu sem že napovedala nočno zasedanje njegove najverjetneje alfa točke za računalniško mizo (da mu bo jasno, da bo spet polno vsega gor), luč si moram it popravit ali pa novo omislit (kar bo pač ceneje), ker brez ne vidim ponoči, .... V bistvu sem verjetno vsaj na mentalnem nivoju premik že nekako začela.

Igralka verjetno ne bom nikoli hahaha. Če bo kaj podobnega kdaj kje, pa bom sprejela. Zakaj pa ne.

Merkur trgovina. No zadnji poskus dela v prodaji se je klavrno končal z lovljenjem zasluženega denarja...  :(  Neham bluzit, brcam se v rit.

Vedno je tako zelo lažje drugim svetovat in jim kazati pravo pot (ki jo itak že poznajo) kot pa sebe nanjo postavit.

ma ne vzemi vsega dobesedno. V sopomenkah se skrivajo velike možnosti. Kot trgovina je lahko tvoj štand na alternativnih sejmih, ki so zadnje čase v modi .... HALOOOOO
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: October 02, 2014, 11:21:03 AM »
Tudi jaz ti za štart poklonim nekaj materiala

kaj boš pa delala?
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 02, 2014, 11:22:07 AM »
Tejka

Evo z veseljem sprejmem.

ma ne vzemi vsega dobesedno. V sopomenkah se skrivajo velike možnosti. Kot trgovina je lahko tvoj štand na alternativnih sejmih, ki so zadnje čase v modi .... HALOOOOO

Hotela sem povedat, da danes itak moraš sebe znat prodat, pa če delaš karkoli. In ti imaš na to temo čudovito vladavino Merkurja ... no tko

:-*
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: October 02, 2014, 11:26:53 AM »
Bravo Tejka lajkam tole  :-* :-* :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: October 02, 2014, 11:31:08 AM »
Namizne ene dve, da imam svetlobo iz dveh kotov. Saj veš, čorava doo.

Namizno mam jaz doma, tako malce bolj kompaktno. Sedaj sem tako ali tako na dveh koncih in imam odveč na enem koncu. Bom pogledala, pa ti sporočim.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: October 02, 2014, 11:31:38 AM »

Govorimo najbrž iz lastnih izkušenj. Jane je podjetnica, Nensi tud, jaz pa tud že kar precej let.
Pa ne da bi se kaj hvalila, tud težko je blo vmes - pa skoz je treba nekaj mrdat, ampak ne bi pa zamenjala s tistimi, ki čakajo na službe ali pa hodijo v službe. Moja svoboda in kreativnost je moje zdravje in veselje

So pa tud taki, ki zelo radi hodijo v službe, sam med njimi takih še nisem zasledila, ki imajo Saturnovo in Uransko vladavino v 6 hiši  ;D

Predolgo si že v obdobju Calimerota  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: October 02, 2014, 11:34:19 AM »

So pa tud taki, ki zelo radi hodijo v službe, sam med njimi takih še nisem zasledila, ki imajo Saturnovo in Uransko vladavino v 6 hiši  ;D

:D :D Ko pomislim na to, da bi mogla zdaj v službo se mi kar bruha res  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: October 02, 2014, 11:41:25 AM »
Jaz sem pa pomoje preveč leva, da bi mela svoje podjetje.  :laugh:

Si skorajda ne predstavljam tega.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: October 02, 2014, 11:43:46 AM »

hahahaha nikoli ne reci nikoli
Venero imaš v Devici, pa si kar preveč pridna  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: October 02, 2014, 11:45:47 AM »

hahahaha nikoli ne reci nikoli
Venero imaš v Devici, pa si kar preveč pridna  ;)

Ja, ravno včeraj sem ob pol enih zjutraj odgovarjala šefu na mejl.  ::)

Sonce v 9 - ugledni poklici, lastnik potovalne agencije, jezdec, profesor, založnik, pedagog, trener, kreativnost, širjenje, znati druge motivirati

Tole imam pa tudi jaz, samo si ne predstavljan 3/4 tega...
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: October 02, 2014, 11:47:45 AM »
Je pa res, da me izredno interisirajo tuji jeziki, mednarodna sodelovanja, diplomacija itd.

Se sklada z MCjem v tehtnici in Merkurjem na MCju.  ;D
9ZK 674