počasi se bližamo koncu leta... vem da je še nekaj mesecev, a glede na mojo hitro odzivnost 

lahko začnemo že kar zdajle 

pogledamo v nov kotiček numerologije. Katero je naše osebno leto v letu 2016 (lahko tudi v letu 2015) in starostna doba. Kaj je dobro početi v katerem osebnem letu in kaj ne... Bi malo preizkusili.
Osebno leto se izračuna tako: Dan in mesec rojstva + tekoče leto(leto, za katero želiš vedeti, npr.2016 ali pa 2015). Starostno dobo pa dobiš tako, da svoja leta deliš z 12, ostanku in v času do rojstnega dne prišteješ 1, od tvojrga roj. dne pa +2.
NPR. Zame v naslednjem letu velja:
5+7+2+1+6=21=3 
OL 3-to je leto, ko se ustvarjajo novi hobiji, novi projekti, hkrati pa se lahko na hitro stvari obrnejo na glavo. Lahko se pojavijo nove, odbite ideje. Bolj, ko so odbite, večji je lahko uspeh. Je pa tudi obdobje, ko se prebujajo čustva, strasti, zaljubljenosti.. (-zame definitivno je nov "projekt", najbrž tudi ljubezen...-otroček, sprememba okolja in hkrati si bom mogla tudi najti nove hobje. 

)
aja, starostna doba 32(leta v trekočem letu):12= 2 ostane 8 do 5.7. 2015 in 9 do rojst. dne v letu 2016, nato SD 10
starostna doba 8: pomeni nevarnost zdravstvenih težav, žalosti, izgub. Obdobje intenzivnega dela, dieta ali splošni zdravstvani pregled. Nepričakovana vrnitev denarja -(bila sem na dieti v prvi polovici leta, tudi na pregledu in delala sem kot utrgana, denarja pa nisem nič dobila 

)
Starostna doba 9: beg, potovanja, zveze s tujci, osebna rast in duhovni napredek, nosečnost. (zgodilo se je 

in tudi tujina je na poti)
Starostna doba 10: težave doma v družini, transakcije z dobrinami ali nepremičninami, poudarek na socialnem stanju in poklicu 
OL (osebna leta so do števila 9), SD (starostna doba pa do števila 12).
p.s.(vsebina za OL in SD je povzeta po knjigi T. Veroti)