Author Topic: Numerologija II  (Read 40604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Numerologija II
« on: October 06, 2014, 07:47:35 PM »
No, pa odprimo temo ......................
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
Re: Numerologija II
« Reply #1 on: October 06, 2014, 08:05:31 PM »
ups, sem pa že en post drugam napisala...
ali ga prekopiram sem ?
 ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: October 06, 2014, 08:08:29 PM »
je že prav

tista tema ima že v redu noslov, tu pa bo lahko kaj drugega  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #3 on: January 05, 2015, 04:31:57 PM »
kako se racuna ime firme?
namrec zdaj ko bom odprla firmo, imam tudi namisljenih nekaj imen... pa me zanima tudi kako lahko zracunam energijo firme preko stevilk?

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #4 on: January 11, 2015, 11:10:59 PM »
kako se racuna ime firme?
namrec zdaj ko bom odprla firmo, imam tudi namisljenih nekaj imen... pa me zanima tudi kako lahko zracunam energijo firme preko stevilk?

vidka, sorry, šele danes sem vidla tvoj post, k sm na forumu, pa sem vidla, da si že odprla. Abeceda za črke obstaja, dobiš jo na netu, če odtipkaš numerologija oz. mislim, da je tudi že v postu od druge teme numerologije (na 3-tji strani osebna koda v num.). Ime, ki bo najbolj vidno, ti bo dalo največ energije (glede na dvomestno številko-razlage za posamezne številke pa lahko najdeš tudi v knjigi-Numerologija). Verjamem pa, da si sigurno izbrala dobro ime za svojo firmo in ti želim veliko uspeha :)

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #5 on: June 02, 2015, 05:30:16 PM »
razmisljam o spremembi priimka (samo zaradi prakticnosti  ;D)
izracunati stevilo starega (ime in priimek) in novega bi se slo nekako, pri interpretaciji bi pa zmrznila  :o
je katera v tem tako domaca, da bi mi pomagala!?

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #6 on: July 11, 2015, 08:43:13 AM »
razmisljam o spremembi priimka (samo zaradi prakticnosti  ;D)
izracunati stevilo starega (ime in priimek) in novega bi se slo nekako, pri interpretaciji bi pa zmrznila  :o
je katera v tem tako domaca, da bi mi pomagala!?

Živjo, Moi,
sem šele zdajle videla tvoj post, me nekaj časa ni bilo na forumu. Upajm, da nisem prepozna.
pri tem, ko menjaš priimek, je dobro, da pogledaš vse skupaj, kaj ti prinese.
1. Dobro je, če si najprej izračunaš življenjsko pot (sešteješ vse številke tvojega rojstnega datuma in dobiš enomestno število).
2. Potem pogledaš še število za ime in iščeš dobro kombinacijo.
3. Pomembno je tudi, v katerem obdobju (ciklu) si v svojem življenju.

Napiši podatke oz. kar veš, pa ti lahko kaj pomagam. Sem malo študirala numerologijo, pa lahko poskusiva v praksi :)

Pozdravček

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #7 on: August 17, 2015, 11:52:11 AM »
počasi se bližamo koncu leta... vem da je še nekaj mesecev, a glede na mojo hitro odzivnost ;) lahko začnemo že kar zdajle :)
pogledamo v nov kotiček numerologije. Katero je naše osebno leto v letu 2016 (lahko tudi v letu 2015) in starostna doba. Kaj je dobro početi v katerem osebnem letu in kaj ne... Bi malo preizkusili.
Osebno leto se izračuna tako: Dan in mesec rojstva + tekoče leto(leto, za katero želiš vedeti, npr.2016 ali pa 2015). Starostno dobo pa dobiš tako, da svoja leta deliš z 12, ostanku in v času do rojstnega dne prišteješ 1, od tvojrga roj. dne pa +2.
NPR. Zame v naslednjem letu velja:
5+7+2+1+6=21=3
OL 3-to je leto, ko se ustvarjajo novi hobiji, novi projekti, hkrati pa se lahko na hitro stvari obrnejo na glavo. Lahko se pojavijo nove, odbite ideje. Bolj, ko so odbite, večji je lahko uspeh. Je pa tudi obdobje, ko se prebujajo čustva, strasti, zaljubljenosti.. (-zame definitivno je nov "projekt", najbrž tudi ljubezen...-otroček, sprememba okolja in hkrati si bom mogla tudi najti nove hobje. :))
aja, starostna doba 32(leta v trekočem letu):12= 2 ostane 8 do 5.7. 2015 in 9 do rojst. dne v letu 2016, nato SD 10

starostna doba 8: pomeni nevarnost zdravstvenih težav, žalosti, izgub. Obdobje intenzivnega dela, dieta ali splošni zdravstvani pregled. Nepričakovana vrnitev denarja -(bila sem na dieti v prvi polovici leta, tudi na pregledu in delala sem kot utrgana, denarja pa nisem nič dobila :()
Starostna doba 9: beg, potovanja, zveze s tujci, osebna rast in duhovni napredek, nosečnost. (zgodilo se je :) in tudi tujina je na poti)
Starostna doba 10: težave doma v družini, transakcije z dobrinami ali nepremičninami, poudarek na socialnem stanju in poklicu

OL (osebna leta so do števila 9), SD (starostna doba pa do števila 12).

p.s.(vsebina za OL in SD je povzeta po knjigi T. Veroti)

Online sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: August 17, 2015, 12:12:58 PM »
Moj dragi ima OL tudi 3.  ;D

Jaz pa 6.

Starostna doba pa zame 7, ter kasneje 8 (druga polovica leta, od septembra naprej).

Moj dragi SD: 2, nato pa že 3 in dalje 4.

9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: August 17, 2015, 12:24:37 PM »
OK sem blond ne štekam glih računanja starostne dobe. Moje osebno število za 2016 je 6. A od tega odštejem al od svoje starosti 34 let. Ne da se mi rzamišljat sploh  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #10 on: August 17, 2015, 02:07:13 PM »

Jaz pa 6.

Starostna doba pa zame 7, ter kasneje 8 (druga polovica leta, od septembra naprej).

pol boste pa tudi pri vas lahko kaj zibali :)
OL3 -sem že napisala,
SD2 - finančne spremembe, težave z zdravjem, skrivno ljubezensko hrepenenje
SD3-osebni razvoj in materialna rast, pomoč pomembnih ljudi, dobri kontakti in zveze,razreševanje družinskih odnosov, posebno z ženskami
SD4- družina in dom sta na prvem mestu, možne težave. Napredovanje v službi in poklicu, podpisi pogodb, ki prinašajo dobiček (če je v OL 1 ali 8)-tvoj ni, bi pa v tem času, če bo v OL3 lahko kakšno novo odbito idejo dobro unovčil

OL6-v tem obdobju je v ospredju dom in družina. Ondosi se oblikujejo, prevrednotijo- tisti, ki so pristni se poglobijo. V tem času je veliko odločitev za poroko in otroka. Izbiranje med dvema odločitvama v tem letu je pogosta (kariera ali otrok). Več časa se nameni družini, tudi v materialni podobi- več denarja za opremljanje doma...
SD7-poudarek na čustvenih zvezah, druženju in poroki. v OL5 pride do nove ljubezenske zveze, v OL6 največkrat do poroke in v OL9 do prekinitve razmerja. ...

Evo sasa- družina, poroka in otroci... pravi numerologija :) ;D

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #11 on: August 17, 2015, 02:15:02 PM »
OK sem blond ne štekam glih računanja starostne dobe. Moje osebno število za 2016 je 6. A od tega odštejem al od svoje starosti 34 let. Ne da se mi rzamišljat sploh  ;D
ojla :)
Starost 34 let deliš z 12 = 2 in 10 ostane temu za prvo polovico leta, pred tvojim RD prišteješ +1 (aja, leta, ki jih delimo vzamemo 1.1. tistega leta, ko želimo SD) če boš 1.1.2016 stara 34 let, je tvoja SD 11 do tvojega rojstnega dne v letu 2016 in SD12 od tvojega rojstnega dne 2016 naprej

OL6 -glej pri sasi, sem napisala
SD11- novi projekti, spremembe, novi načrti,poudarek na komunikaciji in novostih, predvsem v odnoih z brati in sestrami, zadovoljstvo na področju prijateljstva
SD12-skrbi, stiske in napetosti, predvsem na finančnem področju

:) če pa sem narobe napisala za SD, pa bom dopisala kasneje še za SD 10. Preveri, prosim :)

Online sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 17, 2015, 02:19:43 PM »

Jaz pa 6.

pol boste pa tudi pri vas lahko kaj zibali :)
OL3 -sem že napisala,
SD2 - finančne spremembe, težave z zdravjem, skrivno ljubezensko hrepenenje
SD3-osebni razvoj in materialna rast, pomoč pomembnih ljudi, dobri kontakti in zveze,razreševanje družinskih odnosov, posebno z ženskami
SD4- družina in dom sta na prvem mestu, možne težave. Napredovanje v službi in poklicu, podpisi pogodb, ki prinašajo dobiček (če je v OL 1 ali 8) -tvoj ni, bi pa v tem času, če bo v OL3 lahko kakšno novo odbito idejo dobro unovčil

OL6-v tem obdobju je v ospredju dom in družina. Ondosi se oblikujejo, prevrednotijo- tisti, ki so pristni se poglobijo. V tem času je veliko odločitev za poroko in otroka. Izbiranje med dvema odločitvama v tem letu je pogosta (kariera ali otrok). Več časa se nameni družini, tudi v materialni podobi- več denarja za opremljanje doma...
SD7-poudarek na čustvenih zvezah, druženju in poroki. v OL5 pride do nove ljubezenske zveze, v OL6 največkrat do poroke in v OL9 do prekinitve razmerja. ...

Evo sasa- družina, poroka in otroci... pravi numerologija :) ;D

Hehe, Tweety, lepo si ti to napisala.  :P Se res lepo bere.

SD2 - je res fasal letos poleti vnetje ušesa, ramo je poškodoval, finančno smo imeli pestro doma zaradi papirjev... Bom počakala na 3, sej je samo še pol leta.  :laugh:

Bom poročala, kako bo.  ;D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #13 on: August 17, 2015, 02:51:21 PM »
Moja OL je 2.
SD se mi pa ne da racunati, a lahko katera naredi to zame :)
hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #14 on: August 17, 2015, 03:00:49 PM »
ojla :)
Starost 34 let deliš z 12 = 2 in 10 ostane temu za prvo polovico leta, pred tvojim RD prišteješ +1 (aja, leta, ki jih delimo vzamemo 1.1. tistega leta, ko želimo SD) če boš 1.1.2016 stara 34 let, je tvoja SD 11 do tvojega rojstnega dne v letu 2016 in SD12 od tvojega rojstnega dne 2016 naprej

OL6 -glej pri sasi, sem napisala
SD11- novi projekti, spremembe, novi načrti,poudarek na komunikaciji in novostih, predvsem v odnoih z brati in sestrami, zadovoljstvo na področju prijateljstva
SD12-skrbi, stiske in napetosti, predvsem na finančnem področju

:) če pa sem narobe napisala za SD, pa bom dopisala kasneje še za SD 10. Preveri, prosim :)

Stekam zdej, hvala :) bo prav kar si zracunala 6,11 so mi vsec, 12 pa bljak, bljak....:)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/