Ja, pa se na fax sem se vpisala letos ravno zato, da ga ze koncno naredim. In ce me caka vsak mesec 1 teden Kitajske, in Nemcija, in Spanija in Srbija itd,... potem ne bo ne od faxa nic ne od mojega privat razmerja, ne od nosecnosti ...
POtem gre spet vse v maloro. IN sem spet tam kjer sem bila dve leti nazaj. V top karieri, ki sem jo gradila. Mi ni to vec prioriteta.
Ok, ce se dogovorimo za sem pa tja kaksno potovanje ki ga kot vodja moram opraviti razumem. Ma da bom pa spet 3 tedne na mesec naokoli za take male solde, pa ne vem no...
Sva vceraj z mojim mlela po dolgem in pocez, kaj narediti, na kaksen nacin jim povedati da nimajo jasne ne strategije ne vizije, se najmanj planiranja. Kako se postaviti zase,koliko se postaviti zase, kaj je sprejemljivo in kaj ne...
Vceraj mi je gospa s katero sem govorila jasno povedala (kadrovska) da nima niti malo pojma kaj bom delala, kaj sploh je moje delovno mesto in da ona mora samo vtipkati moje podatke v pogodbo.
Druga dama je povedala nekaj malega, ma spet ne veliko, ker veliko ni vedela. POleg tega je rekla: veste pri nas ne prodaja ne nabava nista poslihtana, bi rabili vas da to spravite v red.
Super....