NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Oooooooo, jaz sem pa dobila 10 € napitnine!!!
JutroKavaVčeraj spet na cesti v megli, dežju .... le kaj za vraga delajo ljudje opolnoči na avtocesti. Čist polno
Quote from: Tea on November 07, 2014, 08:03:21 AMJutroKavaVčeraj spet na cesti v megli, dežju .... le kaj za vraga delajo ljudje opolnoči na avtocesti. Čist polnoJutro. Jaz sem imela včeraj možnost, da sem se s sinom službeno peljala v Graz; ob polnoči sva bila doma; tudi štajerska cesta polna vozil. Tudi jaz ponujam kavo.Pa dodajam: v Avstriji nisem bila najmanj 20 let (od takrat, ko smo tja hodili po nakupe). Nisem mogla verjet, da imajo štacune tam še vedno odprte do 18,00 in nič več; ljudje so vidno bolj spočiti kot pri nas.
Quote from: Maja on November 07, 2014, 07:56:26 AMOooooooo, jaz sem pa dobila 10 € napitnine!!! Pa še malo je kapnilo. Imam pa donosen dan.
Hehe, hvala, sanjalka! Danes, nekje med 13. in 15. uro pa izvem, kako bo z mano v službi naprej ...
Izgleda, da je kapnilo malo. Joj, ko sem si pogledala tarot, so bile same živčne karte ... Kar mrazi me, črevesje deluje nekoliko pospešeno ...Mešanica veselega pričakovanja, strahu in vsega ostalega ...
Tudi jaz mislim, da je.