A se gremo igrat?
Odgovorite na naslednja vprašanja:
1. Koliko časa na dan ste pripravljeni posvetiti sebi?
2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
Moram priznat, da so težka vprašanja, če se igramo

Zdi se mi, da ves čas posvečam sebi. V bistvu, če dobro premislim, trenutno ne bi bila brez mojega dela.
Finančna investicija je v vodno aerobiko in tenis, lezenje po hribih je zastonj. Pa jadranje poleti. Glede na štiri mesece, ki jih preživimo na barki, je potem lažje pozimi, da se odrečemo kakšnemu hobiju. Naprimer tango bi šla plesat, pa mogoče ne znese, glede na urnik drugih zadev. Sva se pa že odločila, da bova plesala po vajah iz neta kar doma.
Mislim, da nimam težav z investiranjem v tisto kar želim - zdaj pa spet razmišljam, če si ne želim mogoče premalo. HA
Si mi pa dala mislit. Zadnjič je bila pri meni ena znanka in obenem stranka rekla, da bi iz sebe lahko iztržila več. Zdaj me pa malo gunca vprašanje, če se mi sploh ljubi. Mogoče sem v coni konforta.