Kaj mi je najtežje priznat in zakaj?
Napišite in napišem kaj vidim.

Da nekaj ne morem nardit...ker preprosto ne morem rečt ne!
Kaj je pa najhujše, kar se lahko zgodi, če rečeš ne?
Te ne marajo potem, ne boš všečna
in priljubljena?
A si kdaj že znala rečt ne? Če si, a bi lahko tisti način uporabila tud v teh situacijah ko zdaj ne zmoreš?
Če pa še nisi a bi si lahko sebe predstavljala da to narediš?
Kako bi izgledalo, kako bi se počutila?
Probaj, poročaj, dihaj, imej se fajn, ne obremenjuj se, samo bodi to kar si, taka si najbolj pristna in boš najbolj uspešna.
Srečna, pa nič več povprečna in v sivini vsakdana ujeta.

Kolko krat sem si že rekla, da bom rekla "ne", ker nimam časa, ker ne morem, ne zmorem.....pa mi ta "ne" sploh ne gre iz ust, bemtiš 
Ni težava v všečnosti, ampak enostavno ne morem odklonit pomoči...
Tut če mi je kdaj uspelo zinit ta "ne", sem pol itak pomagala, nardila....ker sem se počutila sama sebi sebična in neprijazna.
Veš tisto: "joj, pa kako si lahko taka, da rečeš ne?"
...pa tut tisto "pusti, bom jaz" se ne morem odvadit (in taka sem vsepovsod, v službi, doma, med prijatelji....)
Pa če bi vprašala:
kako si pa lahko ti taka, da od mene pričakuješ, da tvoje stvari podelujem in ti rit odnašam, da delam nekaj, kar bi ti lahko sama?
Kakšno je pa nadaljevanje stavka, četudi ne izrečeno, na nezavednem nivoju, kakšen signal pošiljaš:
"pusti bom jaz" (ker ti ne zaupam, da ti sploh znaš in zmoreš, ker jaz to veliko bolje naredim…)
??? kako je pa kaj s tem ???
Pusti bom jaz....tudi če gre za odnest smeti al pospravit pisarno...podpisat pošto...karkoli pač.
Nimam pojma Nensi, zakaj to počnem. To je najbrž prirojena lasnost 
Hahahaha, a še kakšen vic veš?
Ne ga biksat no, ti si mal prirojena, smotka.
Kvečjemu privzgojena.
Prirojeni smo popolni.
Pol si pa vse sorte navlako napokamo nase in skozi življenje potujemo in se jo trudimo odvreči.
Enim uspe hitro, drugim z malo zamika, tretjim sploh ne.
Eni je niti ne želijo odvreči, ker pol bi pa … Kaj že?
A si to ti Glory naša?
Glory glory aleluja … Vidiš že tak nick si si izbrala pomenljiv na forumu.
Pomen se mal sama s sabo no, pa nehaj jamrat.
Saj znaš, sam vprašanje a hočeš kaj spremenit.
Če nočeš tudi prav, imaš pravico.

Ker to da ne bi zmogla ne verjamem, ker vem da zmoreš vse, ko se enkrat odločiš.