Author Topic: Intuitivna sporočila II. del  (Read 97343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Intuitivna sporočila II. del
« Reply #180 on: January 19, 2015, 02:42:27 PM »
A se gremo igrat?

Odgovorite na naslednja vprašanja:

1. Koliko časa na dan ste pripravljeni posvetiti sebi?
2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.

Moram priznat, da so težka vprašanja, če se igramo  ;)

Zdi se mi, da ves čas posvečam sebi. V bistvu, če dobro premislim, trenutno ne bi bila brez mojega dela.
Finančna investicija je v vodno aerobiko in tenis, lezenje po hribih je zastonj. Pa jadranje poleti. Glede na štiri mesece, ki jih preživimo na barki, je potem lažje pozimi, da se odrečemo kakšnemu hobiju. Naprimer tango bi šla plesat, pa mogoče ne znese, glede na urnik drugih zadev. Sva se pa že odločila, da bova plesala po vajah iz neta kar doma.
Mislim, da nimam težav z investiranjem v tisto kar želim - zdaj pa spet razmišljam, če si ne želim mogoče premalo. HA

Si mi pa dala mislit. Zadnjič je bila pri meni ena znanka in obenem stranka rekla, da bi iz sebe lahko iztržila več. Zdaj me pa malo gunca vprašanje, če se mi sploh ljubi. Mogoče sem v coni konforta.

Se ti samo zdi ali veš, da res čas posvečaš sebi, če še enkrat za seboj prebereš in pomisliš?
Ne bi mogla brez svojega dela - pa moram tud kdaj brez, brez da to hočem? A to sploh še vedno zaznam, al je kar rutina ratalo?
Urnik??!! - Sproščenost (=tango)
Misliš da nimaš težav z investiranjem ali veš???  :P
Takle mamo ja  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*
Bom zelo vesela in sem, da mi pomagaš do odgovorov. Okrog teh vprašanj se tudi sama sebe dosti sprašujem. In priznam, da še nisem prišla do dokončnih odgovorov. V bistvu vedno dobim tisto, kar si želim. Ampak potem s tistim spet nisem čist zadovoljna. Kot otrok, ki išče vedno znova nove igrače, ali pa bi še kakšno drugo v usta nesel ...
Tega okušanja življenja je bilo pri meni veliko. Malo sem se utrudila od tega. Sedaj svoje misli bolj usmerjam v sedanjost v trenutke in sem precej lena - ja lahko bi rekli temu tudi rutina.
V preteklosti bi kar poskočila v novo izkušnjo. Ko sem bila v njej, pa sem že načrtovala novo. Sedaj pa nočem več toliko sprememb. Mi je čist fajn popoldan it spat, kot hodijo dojenčki.
Pride ideja, bi kupila večjo barko, se preselila gor in bila tam. To se dogaja pozimi. Ko pa sem 4 mesece na barki, komaj čakam moje stanovanjce in svojo rutino, svoje delo.
Pride ideja, da bi imela hiško in vrt in zelenjavo. Ko pa natančno prisluhnem sebi - pa saj se mi z bajto ne da sploh ukvarjat. Pa kako bi sadila zelenjavo, če pa sem poleti na morju.
Pa še kakšno mojo zmedeno cvetko bi lahko napisala.

Ko se odločim, kaj bi sploh rada - to pa pogovori znotraj mene zmeraj dalj trajajo - potem nimam težav, da investiram v to, kar želim.
Bom pa zelo zelo vesela, da mi razjasniš pojme. Ker zadnje čase mi tole ljudje nosijo pred nos in sem že posumila, da se grem spet sama s sabo kakšne igrice.

V bistvu sem pa s svojim življenjem trenutno zelo zadovoljna. Tako zelo, da se potem sprašujem, zakaj za vraga pa še vedno fantaziram o zgoraj napisanem. Pol pa razumi če moreš.

Za začetek bi bil rezime zgoraj napisanega strnjen v dva stavka, ki sem ti ju obarvala.
Veš da si močna, da si lahko skreiraš prav vse, kar želiš. Pol pa s tem nisi zadovoljna.
Se pravi mogoče lahko kaj v fazi ko se odločaš kaj si želiš narediš dodatnega, česar do sedaj nisi, preden se ti začne manifestirat, da bo potem tisti rdeči del izjave odpadel.

Poskusi naslednjič, o si boš nekaj želela vnesti še v proces pred realizacijo vmesno fazo: vizualizacijo z občutki.
Glej sebe, kot da to že imaš, pojdi v to situacijo, začuti občutke, poglej, kako se počutiš v novi situaciji, parkrat zavrti čas naprej, pa poglej če ti je še ok, če situacija traja dlje.
Dostikrat so nam začetne faze nekih novih situacij sicer ok, pol pa če traja in traja nas pa mine, s tem vrtenjem in občutki v prihodnost boš stestirala ali je to samo muha kratkotrajnica ali cvetlica trajnica.  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: January 19, 2015, 02:59:46 PM »
A se gremo igrat?

2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.

Moram priznat, da so težka vprašanja, če se igramo  ;)

Zdi se mi, da ves čas posvečam sebi. V bistvu, če dobro premislim, trenutno ne bi bila brez mojega dela.
Finančna investicija je v vodno aerobiko in tenis, lezenje po hribih je zastonj. Pa jadranje poleti. Glede na štiri mesece, ki jih preživimo na barki, je potem lažje pozimi, da se odrečemo kakšnemu hobiju. Naprimer tango bi šla plesat, pa mogoče ne znese, glede na urnik drugih zadev. Sva se pa že odločila, da bova plesala po vajah iz neta kar doma.
Mislim, da nimam težav z investiranjem v tisto kar želim - zdaj pa spet razmišljam, če si ne želim mogoče premalo. HA

Si mi pa dala mislit. Zadnjič je bila pri meni ena znanka in obenem stranka rekla, da bi iz sebe lahko iztržila več. Zdaj me pa malo gunca vprašanje, če se mi sploh ljubi. Mogoče sem v coni konforta.

Se ti samo zdi ali veš, da res čas posvečaš sebi, če še enkrat za seboj prebereš in pomisliš?
Ne bi mogla brez svojega dela - pa moram tud kdaj brez, brez da to hočem? A to sploh še vedno zaznam, al je kar rutina ratalo?
Urnik??!! - Sproščenost (=tango)
Misliš da nimaš težav z investiranjem ali veš???  :P
Takle mamo ja  :-* :-* :-*

Bom zelo vesela in sem, da mi pomagaš do odgovorov. Okrog teh vprašanj se tudi sama sebe dosti sprašujem. In priznam, da še nisem prišla do dokončnih odgovorov. V bistvu vedno dobim tisto, kar si želim. Ampak potem s tistim spet nisem čist zadovoljna. Kot otrok, ki išče vedno znova nove igrače, ali pa bi še kakšno drugo v usta nesel ...
Tega okušanja življenja je bilo pri meni veliko. Malo sem se utrudila od tega. Sedaj svoje misli bolj usmerjam v sedanjost v trenutke in sem precej lena - ja lahko bi rekli temu tudi rutina.
V preteklosti bi kar poskočila v novo izkušnjo. Ko sem bila v njej, pa sem že načrtovala novo. Sedaj pa nočem več toliko sprememb. Mi je čist fajn popoldan it spat, kot hodijo dojenčki.
Pride ideja, bi kupila večjo barko, se preselila gor in bila tam. To se dogaja pozimi. Ko pa sem 4 mesece na barki, komaj čakam moje stanovanjce in svojo rutino, svoje delo.
Pride ideja, da bi imela hiško in vrt in zelenjavo. Ko pa natančno prisluhnem sebi - pa saj se mi z bajto ne da sploh ukvarjat. Pa kako bi sadila zelenjavo, če pa sem poleti na morju.
Pa še kakšno mojo zmedeno cvetko bi lahko napisala.

Ko se odločim, kaj bi sploh rada - to pa pogovori znotraj mene zmeraj dalj trajajo - potem nimam težav, da investiram v to, kar želim.
Bom pa zelo zelo vesela, da mi razjasniš pojme. Ker zadnje čase mi tole ljudje nosijo pred nos in sem že posumila, da se grem spet sama s sabo kakšne igrice.

V bistvu sem pa s svojim življenjem trenutno zelo zadovoljna. Tako zelo, da se potem sprašujem, zakaj za vraga pa še vedno fantaziram o zgoraj napisanem. Pol pa razumi če moreš.

Za začetek bi bil rezime zgoraj napisanega strnjen v dva stavka, ki sem ti ju obarvala.
Veš da si močna, da si lahko skreiraš prav vse, kar želiš. Pol pa s tem nisi zadovoljna.
Se pravi mogoče lahko kaj v fazi ko se odločaš kaj si želiš narediš dodatnega, česar do sedaj nisi, preden se ti začne manifestirat, da bo potem tisti rdeči del izjave odpadel.

Poskusi naslednjič, o si boš nekaj želela vnesti še v proces pred realizacijo vmesno fazo: vizualizacijo z občutki.
Glej sebe, kot da to že imaš, pojdi v to situacijo, začuti občutke, poglej, kako se počutiš v novi situaciji, parkrat zavrti čas naprej, pa poglej če ti je še ok, če situacija traja dlje.
Dostikrat so nam začetne faze nekih novih situacij sicer ok, pol pa če traja in traja nas pa mine, s tem vrtenjem in občutki v prihodnost boš stestirala ali je to samo muha kratkotrajnica ali cvetlica trajnica.  :-*

Hvala Nensi  :-* :-* :-*

Poročam :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #182 on: January 19, 2015, 10:29:28 PM »
1. 2 ure
2. 3 ure ali več, odvisno od situacije
3. 10 evrov (v kolikor mi to dopuščajo finance)
4. 20 evrov ali več, odvisno od situacije

odvisno od urnika, denarja, motivacije  ;D

Kaj lahko še naredim, da mi bodo situacije dopuščale to, kar si želim in potrebujem?
Kako lahko delam drugače?
Kaj je moja motivacija da delam stvari? Da jih delam kot jih? Da dopuščam da so stvari take kot so?
 8)

Lahko bi se bolje organizirala, si "rezervirala" čas zase, bolj smotrno porabila denar... Odgnala lenobo stran!
Drugače? več akcije, manj tuhtanja!  :D predvsem pa več pozitivne energije.
Ne vem. da bi bila bolj zadovoljna sama s sabo; to je recimo motivacija. trenutno se po nekem slabem obdobju spet bolj posvečam sebi. Paše  ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #183 on: January 20, 2015, 09:36:40 AM »
1. 2 ure

Kaj lahko še naredim, da mi bodo situacije dopuščale to, kar si želim in potrebujem?
Kaj je moja motivacija da delam stvari? Da jih delam kot jih? Da dopuščam da so stvari take kot so?
 8)

Lahko bi se bolje organizirala, si "rezervirala" čas zase, bolj smotrno porabila denar... Odgnala lenobo stran!
Drugače? več akcije, manj tuhtanja:D predvsem pa več pozitivne energije.
Ne vem. da bi bila bolj zadovoljna sama s sabo; to je recimo motivacija. trenutno se po nekem slabem obdobju spet bolj posvečam sebi. Paše  ;D

Super si tole zapisala, sem ti obarvala, zdaj pa samo še naredi in imaš rešeno  :P 8)
Razmisli in začuti kaj zate pomeni, da se bolje organiziraš: na enem "ekranu, sliki" si v mislih poglej kaj delaš zdaj, na drugega preklopi in vizualiziraj kaj bi rada, poišči razlike in delaj po novem  :)
Definiraj pojme: smotrno, bolj zadovoljna sama s seboj.
Kakšna si ko si zadovoljna sama s seboj. Ker če ne vemo natančno kaj si ob tem sploh predstavljamo se tudi zgoditi ne more.

No tako za začetek.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #184 on: January 20, 2015, 09:44:54 AM »
A se gremo igrat?

1. 12 ur
2. 12 ur
3. 30 eur (če jih imam)
4. 50 eur ( če jih imam)

Kadar imam dovolj denarja, seveda......

Kaj lahko naredim drugače, kot delam, sem delala do sedaj, da bom imela dovolj denarja.
Koliko je dovolj zame?

Hvala, Nensi.
Nimam pojma, kaj lahko naredim drugače, najbrž lahko začnem Viagro prodajat.  :laugh:
Zame je dovolj toliko, da je za moje potrebe, kopičenja ne rabim, šparala itak nisem nikoli.
No pa sej toliko pa (skoraj) vedno imam. Vedno se najde ravno toliko, kot potrebujem v tistem trenutku. Od nekod že pride.
Če rabim masažo, se bo našlo za masažo. Če rabim potovanje, se bo našlo za potovanje. Kar vznikne od nekje.
Uf, sem prava čarovnica.
Kaj se sploh pritožujem.  :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #185 on: January 20, 2015, 09:54:23 AM »
A se gremo igrat?

1. 14 ur
2. 24 ur (odvisno za kako dolgo omejeno casovno obdobje gre)
3. 20€
4. Kolikor bi ga v tem obdobju imela na racunu, se pravi ves denar, ki bi bil na mojem racunu (spet odvisno za kako dolgo casovno obdobje gre). Aja, denarja na mojem racunu navadno ni prav veliko, oz. se hitro manjsa z vsakim dnem po prejemu place, tako da spet odvisno v katerem obdobju bi to bilo-tik pred placo ali takoj za placo ::)

Nensika, rada se igram taksne igrice, tako da ze nestrpno pricakujem nova navodila ;D

Bejbika a si ti mal odvisna od odvisnosti, sam vprašam …
Denarja na mojem računu navadno ni prav veliko. - Vau, kakšno mogočno omejujoče prepričanje gojiš - nič čudnega da je tako …  :o
Daj zamisli se malo no, please, please …
Odvisno … Ja od koga pa, če ne od tebe. Zakaj drugim prepuščaš, da tvoje gabarite postavljajo?  :embarrassed:
Kaj pa če bi jih sama? Kako bi bilo pa to?
 :-*

Odvisna od odvisnosti, hm, odvisna od odnosov verjetno ja, to rešujem, na splošno od odvisnosti, hm, ne da bi vedela ;D
Ja, na mojem računu je ogromno denarja, vedno lahko vzamem iz njega kar potrebujem in še ostane na računu, evo že razmišljam pravilno ;)
Seveda vse je odvisno od mene oz. mojega pogleda na dogodke, situacije, hvala da me malo spomniš, mi pomaga, da se hitro spet "naštelam" na pravo frekvenco :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #186 on: January 28, 2015, 11:12:15 AM »
No in kako smo kaj tukajle?
Prišli do novih uvidov, idej, se je že kaj spremenilo na bolje  :)

Sporočilo za današnji dan pa:
tudi če si zaspan in zasanjan pojdi na plan, v sonce poglej, lepo se imej, veliko se smej  :-* :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: January 28, 2015, 11:19:31 AM »
No in kako smo kaj tukajle?
Prišli do novih uvidov, idej, se je že kaj spremenilo na bolje  :)

Sporočilo za današnji dan pa:
tudi če si zaspan in zasanjan pojdi na plan, v sonce poglej, lepo se imej, veliko se smej  :-* :)

ravno se odpravljam na tenis  :)

tudi tebi lep sončen dan želim   :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #188 on: January 28, 2015, 11:23:18 AM »
Hvala Nensi  :-*
tudi tebi lep, sončen in nasmejan dan.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #189 on: January 28, 2015, 03:08:51 PM »
Sem si privoščla nasmejan sprehod po sončku  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #190 on: January 28, 2015, 04:50:48 PM »
Precej bolje  :) :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #191 on: January 28, 2015, 10:58:50 PM »
1. 2 ure

8)

Super si tole zapisala, sem ti obarvala, zdaj pa samo še naredi in imaš rešeno  :P 8)
Razmisli in začuti kaj zate pomeni, da se bolje organiziraš: na enem "ekranu, sliki" si v mislih poglej kaj delaš zdaj, na drugega preklopi in vizualiziraj kaj bi rada, poišči razlike in delaj po novem  :)
Kakšna si ko si zadovoljna sama s seboj. Ker če ne vemo natančno kaj si ob tem sploh predstavljamo se tudi zgoditi ne more.

No tako za začetek.

Ja, delam v tej smeri, delam po novem. Počasi, ampak je sprememba. Bolj skrbim za svoje zdravje...
Ko sem zadovoljna sama s sabo, se sprejemam tako kot sem... to imam definirano in vem, kakšen je občutek. Samo ko te včasih zabriše iz te linije, se je potrebno kar fajn potrudit, da pridem spet nazaj.
Smotrno porabiti čas: bolj koristno, uporabno, ne pa da zabijem pol ure, ko tuhtam o čem tja v tri dni...
 :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #192 on: January 29, 2015, 08:22:39 AM »
Precej bolje  :) :-* :-* :-*

Vesela zate, ti si tak moj "special project"  :P in me veseli da ti gre fajn  8)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #193 on: January 29, 2015, 08:25:39 AM »
1. 2 ure

8)

No tako za začetek.

Ja, delam v tej smeri, delam po novem. Počasi, ampak je sprememba. Bolj skrbim za svoje zdravje...
Ko sem zadovoljna sama s sabo, se sprejemam tako kot sem... to imam definirano in vem, kakšen je občutek. Samo ko te včasih zabriše iz te linije, se je potrebno kar fajn potrudit, da pridem spet nazaj.
Smotrno porabiti čas: bolj koristno, uporabno, ne pa da zabijem pol ure, ko tuhtam o čem tja v tri dni...
 :)

Super, vesela zate da gre na boljše.
Še tistole omejujoče prepričanje zbriši, ki sem ti ga označila, pa ga nadomesti s kakšnim bolj "user friendly" v smislu: z lahkoto pridem spet nazaj …
Nekaj spesni kar ti odgovarja, pa bo lažje.
Bodi fajn.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #194 on: January 29, 2015, 11:42:02 AM »
Kaj mi je najtežje priznat in zakaj?
Napišite in napišem kaj vidim.
 :-*