A se gremo igrat?
Odgovorite na naslednja vprašanja:
1. Koliko časa na dan ste pripravljeni posvetiti sebi?
2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
Moram priznat, da so težka vprašanja, če se igramo 
Zdi se mi, da ves čas posvečam sebi. V bistvu, če dobro premislim, trenutno ne bi bila brez mojega dela.
Finančna investicija je v vodno aerobiko in tenis, lezenje po hribih je zastonj. Pa jadranje poleti. Glede na štiri mesece, ki jih preživimo na barki, je potem lažje pozimi, da se odrečemo kakšnemu hobiju. Naprimer tango bi šla plesat, pa mogoče ne znese, glede na urnik drugih zadev. Sva se pa že odločila, da bova plesala po vajah iz neta kar doma.
Mislim, da nimam težav z investiranjem v tisto kar želim - zdaj pa spet razmišljam, če si ne želim mogoče premalo. HA
Si mi pa dala mislit. Zadnjič je bila pri meni ena znanka in obenem stranka rekla, da bi iz sebe lahko iztržila več. Zdaj me pa malo gunca vprašanje, če se mi sploh ljubi. Mogoče sem v coni konforta.
Se ti samo zdi ali veš, da res čas posvečaš sebi, če še enkrat za seboj prebereš in pomisliš?
Ne bi mogla brez svojega dela - pa moram tud kdaj brez, brez da to hočem? A to sploh še vedno zaznam, al je kar rutina ratalo?
Urnik??!! - Sproščenost (=tango)
Misliš da nimaš težav z investiranjem ali veš??? 
Takle mamo ja

Bom zelo vesela in sem, da mi pomagaš do odgovorov. Okrog teh vprašanj se tudi sama sebe dosti sprašujem. In priznam, da še nisem prišla do dokončnih odgovorov. V bistvu vedno dobim tisto, kar si želim. Ampak potem s tistim spet nisem čist zadovoljna. Kot otrok, ki išče vedno znova nove igrače, ali pa bi še kakšno drugo v usta nesel ...
Tega okušanja življenja je bilo pri meni veliko. Malo sem se utrudila od tega. Sedaj svoje misli bolj usmerjam v sedanjost v trenutke in sem precej lena - ja lahko bi rekli temu tudi rutina.
V preteklosti bi kar poskočila v novo izkušnjo. Ko sem bila v njej, pa sem že načrtovala novo. Sedaj pa nočem več toliko sprememb. Mi je čist fajn popoldan it spat, kot hodijo dojenčki.
Pride ideja, bi kupila večjo barko, se preselila gor in bila tam. To se dogaja pozimi. Ko pa sem 4 mesece na barki, komaj čakam moje stanovanjce in svojo rutino, svoje delo.
Pride ideja, da bi imela hiško in vrt in zelenjavo. Ko pa natančno prisluhnem sebi - pa saj se mi z bajto ne da sploh ukvarjat. Pa kako bi sadila zelenjavo, če pa sem poleti na morju.
Pa še kakšno mojo zmedeno cvetko bi lahko napisala.
Ko se odločim, kaj bi sploh rada - to pa pogovori znotraj mene zmeraj dalj trajajo - potem nimam težav, da investiram v to, kar želim.
Bom pa zelo zelo vesela, da mi razjasniš pojme. Ker zadnje čase mi tole ljudje nosijo pred nos in sem že posumila, da se grem spet sama s sabo kakšne igrice.
V bistvu sem pa s svojim življenjem trenutno zelo zadovoljna. Tako zelo, da se potem sprašujem, zakaj za vraga pa še vedno fantaziram o zgoraj napisanem. Pol pa razumi če moreš.
Za začetek bi bil rezime zgoraj napisanega strnjen v dva stavka, ki sem ti ju obarvala.
Veš da si močna, da si lahko skreiraš prav vse, kar želiš. Pol pa s tem nisi zadovoljna.
Se pravi mogoče lahko kaj v fazi ko se odločaš kaj si želiš narediš dodatnega, česar do sedaj nisi, preden se ti začne manifestirat, da bo potem tisti rdeči del izjave odpadel.
Poskusi naslednjič, o si boš nekaj želela vnesti še v proces pred realizacijo vmesno fazo: vizualizacijo z občutki.
Glej sebe, kot da to že imaš, pojdi v to situacijo, začuti občutke, poglej, kako se počutiš v novi situaciji, parkrat zavrti čas naprej, pa poglej če ti je še ok, če situacija traja dlje.
Dostikrat so nam začetne faze nekih novih situacij sicer ok, pol pa če traja in traja nas pa mine, s tem vrtenjem in občutki v prihodnost boš stestirala ali je to samo muha kratkotrajnica ali cvetlica trajnica.