Bi tudi jaz prosil, če še nisem prepozen. Če ne pa kdaj drugič.
Zanima me čisto nasplošno kaj. Hvala 
Žarek, tvoje poslanstvo je da siješ in žariš 
Trenutno si v krču in se nečesa bojiš, ne upaš dihati in delovati na ful.
To zate ni kul, ti jemlje energijo in moč, moraš prositi za pomoč.
To ti je pa težko, to te ruši in duši.
Upri se energiji neuspeha, ki ti jo pošiljajo drugi okrog tebe skozi izražanje dvoma in neodobravanja.
Naj si mislijo kar hočejo, who cares, to ni tvoj problem (razen če se boš odločil da je, seveda …)
Bodi v svojem filmu, viziji, verjemi vanju, zaupaj vase, pojdi kamor si se namenil in uspelo ti bo.
Opri se na svojo notranjo moč in jo aktiviraj, ker zdaj jo še nisi, jo še čuvaš za boljše čase.
Uporabi jo zdaj in investiraj v to, da prideš v boljše čase, ne boj se, da jo porabiš.
Več ko je boš uporabljal, več se je bo namnožilo in ustvarilo.
Bodi lepo 
Se zahvaljujem, nensi, za čas, trud in sporočilo. Odlično je tole napisano. Ja, trenutno sem res v krču, ne morem še prav zadihati in tudi utrujen sem. Vse to drži. Posel mi pobere vso energijo. Ne vem, kako se bo izšlo.
Glede energije o neuspehu... Bližnji me zelo podpirajo in sem zelo vesel, malo manj bližnji pa me ne podpirajo. Tako, da to res drži. Naj si tisti mislijo kar hočejo. Žal tudi sam nisem pričakoval, da me nekateri manj bližnji ne bodo podpirali. Ampak tako pač je. Ne zamerim, oprostim, ok. Ampak sem se pa nehote začel oddaljevati od teh oseb. Namreč prvič, ko sem od teh manj bližnjih oseb konkretno potreboval pomoč, so mi obrnili hrbet. Dobesedno. Jaz hrbta ne obračam (vsaj upam, da je tako), vendar pa bom takšne ljudi jemal z ogromno rezerve.

V svojem filmu in viziji sem, zaenkrat... Upam, da uspe... Kaže bolj tako tako... Ampak verjamem v to, zaupam vase in vidim se v tem. Delam na tem, da bi mi uspelo in še bom delal na tem. To so mi trenutno glavni cilji.
Svojo notranjo moč bi res moral aktivirati in se opreti na njo, vendar ne vem kako. Res jo pazim za boljše čase... Ampak potrebna mi je zdaj.
Poskusil bom investirati vse to, če bom le znal. Naj se je namnoži in ustvari, da jo bo več kot dovolj za vse.

Poskušam biti pozitiven in gledati na vse pozitivno.

Hvala nensi še enkrat, in lepe pozdrave tudi od mene.