Author Topic: Intuitivna sporočila II. del  (Read 96917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Intuitivna sporočila II. del
« Reply #480 on: June 03, 2015, 08:11:19 PM »
hvala, nensi :-*-za potrditev tega, kar res ze sama vem.
poiskati in najti sebe, ja 8)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #481 on: June 04, 2015, 12:24:19 PM »
Če bo kakšna bliskasta pavza, bi tudi jaz kakšno na temo job/finance  :) :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #482 on: June 04, 2015, 12:30:42 PM »

Uf Tejka, se pridruzujem. :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #483 on: June 04, 2015, 02:36:56 PM »

Job imaš, finance tudi, oboje tako, kakršne misli investiraš vanju.
Če bi rada da je drugače, razmišljaj drugače.
Stopi iz okvirov svojih ujetosti in strahov in poglej kako je pa lahko drugače, sanjaj čeprav se ti zdi nemogoče, ker če ne sanjamo se ne začne uresničevati.
Ne deluj iz percepcije pomanjkanja ampak obilja.

Objem  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #484 on: June 04, 2015, 02:41:04 PM »

Ti si pa kar dobro znaš skreirat tisto kar želiš, ampak se premalokrat spomniš na to, pa vedno vse nekaj na hitro ene želje skup zmašiš in tko na instant v glavi odkljukaš in se pol pa temeljito in na dolgo čudiš da nič ni iz tega, ali pa vsaj ne toliko, kot si ti želiš in predstavljaš.

V bistvu bi bilo bolje obratno, na dolgo in široko si res v miru vzemi čas in razmisli, začuti in naredi vizijo, postavi si cilje in potem to kreacijo pošlji kot naročilo v vesolje, pa bo.

Uživaj, papa  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #485 on: June 04, 2015, 03:02:47 PM »
Nensi, a lahko še jaz eno službeno nafehtam? Prosim lepo - z mašnicami?
Tvoji odgovori so metki zadetki.
Hvala!  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #486 on: June 04, 2015, 03:11:42 PM »

Ti si pa kar dobro znaš skreirat tisto kar želiš, ampak se premalokrat spomniš na to, pa vedno vse nekaj na hitro ene želje skup zmašiš in tko na instant v glavi odkljukaš in se pol pa temeljito in na dolgo čudiš da nič ni iz tega, ali pa vsaj ne toliko, kot si ti želiš in predstavljaš.

V bistvu bi bilo bolje obratno, na dolgo in široko si res v miru vzemi čas in razmisli, začuti in naredi vizijo, postavi si cilje in potem to kreacijo pošlji kot naročilo v vesolje, pa bo.

Uživaj, papa  ;)

300% res.  8) hvala! Gremo delat. :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #487 on: June 04, 2015, 07:07:04 PM »

Stopi iz okvirov svojih ujetosti in strahov in poglej kako je pa lahko drugače, sanjaj čeprav se ti zdi nemogoče, ker če ne sanjamo se ne začne uresničevati.

Delam na tem, očitno se nekje štrikam... Bi eno redno zaposlitev, tako ki bi mi bila v veselje...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #488 on: June 04, 2015, 11:02:03 PM »
Lepo prosim Nensi za intuitivni preblisk.
Kaj poreče preblisk glede enega sodelovanja?
 :-* :-* :-*

Ne, ne bo dobro zate oz ne bo tako, kot si ga zamišljaš, na začetku mogoče ja, potem se pa zna izroditi vse skupaj.
Če boš šla v to bi bilo dobro na začetku vse temeljito doreči, postaviti pravila in okvire ter način sodelovanja.

Včasih ko si kaj močno želimo kar planemo v to emocionalno in pozabimo še materialne in racionalne stvari urediti, ker se bojimo, da si sogovornik ne premisli.
Če je dobro zate se bo itak zgodilo, tako da brez panike, vse se temeljito dogovori in pogovori, brez strahu da kaj ne bo zaradi tega, če pa ne bo, je pa itak znak da bolje da ni bilo sodelovanja na tak način.

Upam da si dobila idejo kaj in kako.
Bodi fajn  8)

Nensi tvoja intuicija...vaaaav!
Sporočam-Konec s sodelovanjem  ;D
In najbrž je res tako najbolje zame, ker me je na nek način že preveč izčrpavalo (predvsem emocionalno) ;D
 :-* hvala Nensi
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #489 on: June 05, 2015, 08:41:37 AM »

Ne, ne bo dobro zate oz ne bo tako, kot si ga zamišljaš, na začetku mogoče ja, potem se pa zna izroditi vse skupaj.
Če boš šla v to bi bilo dobro na začetku vse temeljito doreči, postaviti pravila in okvire ter način sodelovanja.

Včasih ko si kaj močno želimo kar planemo v to emocionalno in pozabimo še materialne in racionalne stvari urediti, ker se bojimo, da si sogovornik ne premisli.
Če je dobro zate se bo itak zgodilo, tako da brez panike, vse se temeljito dogovori in pogovori, brez strahu da kaj ne bo zaradi tega, če pa ne bo, je pa itak znak da bolje da ni bilo sodelovanja na tak način.

Bodi fajn  8)

In najbrž je res tako najbolje zame, ker me je na nek način že preveč izčrpavalo (predvsem emocionalno) ;D

Hvala Gloria za povratno info  :-*
Sicer imaš pa moto tvojega delovanja itak že sama v podpisu tukaj na forumu:
Sledi svojim sanjam...ne ustavi se!  :P 8)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #490 on: June 05, 2015, 08:53:55 AM »

Delam na tem, očitno se nekje štrikam... Bi eno redno zaposlitev, tako ki bi mi bila v veselje...

Tole razštrikaj, kar sem ti obarvala, pa definiraj, ker če želiš:
- kr "eno" službo, pol tako tud imaš (kr eno... :o)
- če imaš o sebi prepričanje da "štrikaš" potem imaš na koncu seveda tud "naštrikano" a ne  :o
- ki bi ti bila v veselje: kaj je zate veselje, kakšni so to občutki, kaj takrat delaš, kako se počutiš, …. detajli, detajli

Saj sva se o tem pogovarjali po moje na coachingu:
- ti: hodim peš, pa mi ni več všeč, pa prosim Boga, energijo, vesolje, naj mi da en dober avto…
- Bog: pa mi prijazno da en star razmajan sicer še nekako vozen avto
- ti: ja Bog to pa ni dober avto no…, mi ni všeč, to je kr neki ...
- Bog: ja kaj bi pa rada?
- ti: ja takga finga no
- Bog: kaj pa temu manjka, včeraj si še peš hodila, zdaj se pa voziš, to je zame ful dober, napredek
- ti: ja jaz bi pa en fin avto rada, tak da mi bo v veselje, ta meni ni všeč
- Bog: kakšen pa ti je všeč
- ti: ja športni, hiter, cabrio, rdeč, pospešek …
- Bog: ni problema, pol pa tko povej, da bom vedel kaj sploh hočeš

Ker koncepti kaj je "dobro, fajn, v veselje…." so zelo različni, več detajlov ko definiramo, lažje se točno tako tudi zgodi, če pa želimo "kr neki", samo da neki imamo, pol to tud dobimo a ne no  ;) :o 8) :P :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #491 on: June 05, 2015, 09:05:28 AM »

Služba kot taka zate ni problem, sposobna si si skreirati karkoli in kadarkoli, problem je mogoče bolj to, da se hitro za stvari, ki te potegnejo in nagovorijo navdušiš in z vso svojo silno energijo in kreativnostjo skočiš na glavo vanje in mogoče premalo vnaprej mal z diatance pogledaš kam sploh skačeš in kam boš plavala.

Skratka: ko te mika da bi skočila vsaj 3x vdihni, poglej kam boš skočila, kaj te čaka na poti, kako dolga je ta, pa predvsem kje je breg, kjer bi rada ven prišla, ker če skočimo in plavamo samo da plavamo, pa nas niti ne zanima kam, kako, zakaj, kaj bomo od tega imeli na koncu, potem pač plavamo a ne.

Saj ne da ti ne bi bila vzdržljiva in toliko močna, da potem na koncu tudi izplavaš, to ni point, vmes se utrudiš, porabiš ful energije, mal na mrcvarjenje zgleda včasih vse skupaj.

Predvsem se vprašaj, če tak način rabiš, pa kako ga lahko presežeš oz spremeniš, če seveda želiš.
Lahko imaš pa tud starega kot do sedaj, potem bo pa tudi tko kot do sedaj.

Planiraj si stvari iz perspektive obilja, ne pomanjkanja  8) :-*

pa še ”mašnca”:
- ko si nekaj želiš ne izhajaj iz tega česar nimaš, na kar ne moreš vplivati (bi rada nekaj, kar ni, kar nimam) = nič (če nič množiš s karkoli hočeš, je še vedno nič)
- izhajaj iz 100% tega, kar ti si, kar imaš potencialov, znanja, pa sebe in vse kar si ponudi in poglej, kaj s tem lahko pritegneš, ker ko daš 100% tega kar imaš in to pomnožiš, potem se pa lahko nek zmnožek tudi vrne a ne  8) :-*
no tako, pravkar si zaslužila 100 eur, kolikor povprečno znaša ura poslovnega coachinga, dobro jih investiraj  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #492 on: June 05, 2015, 09:30:37 AM »

Služba kot taka zate ni problem, sposobna si si skreirati karkoli in kadarkoli, problem je mogoče bolj to, da se hitro za stvari, ki te potegnejo in nagovorijo navdušiš in z vso svojo silno energijo in kreativnostjo skočiš na glavo vanje in mogoče premalo vnaprej mal z diatance pogledaš kam sploh skačeš in kam boš plavala.

Skratka: ko te mika da bi skočila vsaj 3x vdihni, poglej kam boš skočila, kaj te čaka na poti, kako dolga je ta, pa predvsem kje je breg, kjer bi rada ven prišla, ker če skočimo in plavamo samo da plavamo, pa nas niti ne zanima kam, kako, zakaj, kaj bomo od tega imeli na koncu, potem pač plavamo a ne.

Saj ne da ti ne bi bila vzdržljiva in toliko močna, da potem na koncu tudi izplavaš, to ni point, vmes se utrudiš, porabiš ful energije, mal na mrcvarjenje zgleda včasih vse skupaj.

Predvsem se vprašaj, če tak način rabiš, pa kako ga lahko presežeš oz spremeniš, če seveda želiš.
Lahko imaš pa tud starega kot do sedaj, potem bo pa tudi tko kot do sedaj.

Planiraj si stvari iz perspektive obilja, ne pomanjkanja  8) :-*

pa še ”mašnca”:
- ko si nekaj želiš ne izhajaj iz tega česar nimaš, na kar ne moreš vplivati (bi rada nekaj, kar ni, kar nimam) = nič (če nič množiš s karkoli hočeš, je še vedno nič)
- izhajaj iz 100% tega, kar ti si, kar imaš potencialov, znanja, pa sebe in vse kar si ponudi in poglej, kaj s tem lahko pritegneš, ker ko daš 100% tega kar imaš in to pomnožiš, potem se pa lahko nek zmnožek tudi vrne a ne  8) :-*
no tako, pravkar si zaslužila 100 eur, kolikor povprečno znaša ura poslovnega coachinga, dobro jih investiraj  :-*

Nensi  :o
Kaj za ene gobe ješ, da si takle rentgen?
Al si od kod plonkala, a?  ::)

Ja nimam čemu oporekati, pa tudi množila ne bom svojega na horuk skakanja v situacije, ki me pritegnejo in se očitno ustrašim, da mi bo nekaj spolzelo iz rok, če v to ali ono ne bom skočila, da bo zmanjkalo prilik, idej, da bom pasivna...
Ja, izšraufam potem glavo ven iz zidu, v katerega sem jo zabila in odnesem relativno celo rit, si pa prislužim kakšen zmeden vzdevek in vprašujoč pogled sodelavcev.
Razdelati stvari, preden se jih lotim. Sistematično se lotiti in ne izgubljati energije v prazno. Pa nehat se mrcvarit. Pa zastavit realne cilje, potem pa se jih lotiti z ljubeznijo do sebe.

Hvala za 100 eur, sem jih v kosu pokasirala včeraj in so v denarnici. A si spet plonkala, a?  ::)
A si s 100 pomnožila moje finančno stanje tik pred tem?  ::)
Zdaj pa manifestiram, da se še oni pomnožijo s 100. Investirala bom odlično.
Nensi, 100x hvala!  :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #493 on: June 05, 2015, 11:33:28 AM »
Pika

kaj jem ne povem  :P lalalalala, k pol boste vsi to jedli in ne bo več fora k ne maram kopi pejstov, vsak naj bo to kar je in je kar je, pa četud nore gobe  :o

No pol imaš pa že 200 eur zdaj, pa če je Sedmak s kao 100 eur okrog sveta prišel v Peacehikerju, pa ni razloga da ti z 200 2x ne zaokrožiš …
Pa kaj pomahaj, ko boš mim letela in drvela vsa slavna  ;) 8)

Uživaj, objemm  ;D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #494 on: June 05, 2015, 11:45:06 AM »

Bodi fajn  8)

Hvala Gloria za povratno info  :-*
Sicer imaš pa moto tvojega delovanja itak že sama v podpisu tukaj na forumu:
Sledi svojim sanjam...ne ustavi se!  :P 8)

Toooo! Hvala Nensi  :-*
 Že šibam z polno paro naprej....iščem nove potencialne poslovne partnerje, oz.  se potiho odločam tudi o morebitni samostojni poti  ;D

P.s. - če dobiš ob tem kak preblisk, ga bom itak zeloooooooooo vesela  :laugh:  :-*  :P

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm