Author Topic: Intuitivna sporočila II. del  (Read 96976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Intuitivna sporočila II. del
« Reply #585 on: June 19, 2015, 09:45:25 AM »
Draga Nensi, ko bos pri prebliskih, prosim se zame enega  :)
Vedno zadanejo in so mi bili v velilo pomoc. Hvala :-*

Ne vem kaj ti napisati, že od včeraj je kar en tak "blank" v glavi, nič pametnega skoz ne pride zate … hmmm
Mogoče je pa to lekcija potrpežljivosti, da se naučiš počakati, da se zaveš, da tudi če ni vedno vse takoj, je to ok, včasih mogoče še bolje …?

Zaenkrat je to to, ko bo še kaj se javim.
Ti pa dihaj do takrat in počivaj, ni treba da skoz nekaj bezljaš in urejaš, včasih je treba pustiti, pa se kar samo uredi.
Papa  ;) :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #586 on: June 19, 2015, 09:48:31 AM »
Živijo drago dekle :-*

Veš, da imam tisti prizor, kako sediš in piješ iz velike skodelice še naprej pred sabo. :) Me veseli, da si v mojih mislih spokojna in zadovoljna.

Zdaj te pa prosim za tvoj priblisk :-* Hvala srce :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #587 on: June 19, 2015, 10:54:22 AM »
Draga Nensi, ko bos pri prebliskih, prosim se zame enega  :)
Vedno zadanejo in so mi bili v velilo pomoc. Hvala :-*

Ne vem kaj ti napisati, že od včeraj je kar en tak "blank" v glavi, nič pametnega skoz ne pride zate … hmmm
Mogoče je pa to lekcija potrpežljivosti, da se naučiš počakati, da se zaveš, da tudi če ni vedno vse takoj, je to ok, včasih mogoče še bolje …?

Zaenkrat je to to, ko bo še kaj se javim.
Ti pa dihaj do takrat in počivaj, ni treba da skoz nekaj bezljaš in urejaš, včasih je treba pustiti, pa se kar samo uredi.
Papa  ;) :-*

Prav imas! Zadnje case ugotavljam, kako zelo sem nepotrpezljiva in neucakana. Vse bi rada takoj.
Kot da posadim seme, potem grem pa vsak dan gledat in odgrinjat zemljo, ce ze je kaj...
Nensi, hvala za preblisk!
Imej se lepo :)  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #588 on: June 19, 2015, 11:26:20 AM »

Veš, da imam tisti prizor, kako sediš in piješ iz velike skodelice še naprej pred sabo. :) Me veseli, da si v mojih mislih spokojna in zadovoljna.

Ti pa kot da si po daljšem obdobju nemira spet malo bolj mirna, vendar te nekaj skrbi, kot da ne upaš uživati tega miru, kot da se nekaj v tebi oglaša in se boji, od kje bo spet priletelo.
Lahko si mirna, vse bo v redu, tudi če pride kakšna kratka nevihta si pa po vsem kar si prestala vrhunsko opremljena, da jo boš z lahkoto v miru prevedrila.
Ne boj se, varna si in zaščitena.
Samo dihaj in bodi, uživaj vsak vdih, še bolj pa izdih, da spustiš vse, kar ni tvoje, kar ni potrebno.
Sprazni misli, sprazni obremenitve in samo bodi in vesela po svetu hodi.
Objem, cmok srčica moja  :-* :-* :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #589 on: June 19, 2015, 11:52:46 AM »

Ti pa kot da si po daljšem obdobju nemira spet malo bolj mirna, vendar te nekaj skrbi, kot da ne upaš uživati tega miru, kot da se nekaj v tebi oglaša in se boji, od kje bo spet priletelo.
Lahko si mirna, vse bo v redu, tudi če pride kakšna kratka nevihta si pa po vsem kar si prestala vrhunsko opremljena, da jo boš z lahkoto v miru prevedrila.
Ne boj se, varna si in zaščitena.
Samo dihaj in bodi, uživaj vsak vdih, še bolj pa izdih, da spustiš vse, kar ni tvoje, kar ni potrebno.
Sprazni misli, sprazni obremenitve in samo bodi in vesela po svetu hodi.
Objem, cmok srčica moja  :-* :-* :-*

Hvala Nensi, sem v mislih s teboj :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #590 on: June 19, 2015, 02:49:27 PM »
Se postavlam v vrsto, pokorno.  ;D

No torej si v vrsti  ::)
In?

aja še to sem pozabla: a ti si vedno pokorna  :-X al sam v vrsti  :D, pa a si vedno v vrsti  :embarrassed: a kdaj tud iz vrste stopiš pa si kdor si  :P in kar je pa je  :o

Hahaha, dobra! To da se vedno vn iz vrste postavlam me je kostal stabilnosti. Sam smo kdor smo, ni dost za nardit okol tega:laugh:

kaj pa je stabilnost  ;D

zakaj si se pa pol v vrsto nazaj postavla, zarad stabilnosti, pa jo zdaj imaš, je zdaj bolje, ko si v vrsti, pa kao stabilna, pa ko nisi kdor si?

Kok te je uzitek brat.  :laugh: vrsta je sredstvo do cilja ne cilj sam. Ovinki do nekonvencionalnega brez kerih se zelje ne morjo uresnict. Blo bi pa fajn, da se pocas loh sama prezivljam nad ravnjo golga zivotarjenja.  ;D

sem morala kar parkrat prebrat, da sem dojela, da je vrsta v bistvu ovinkasta ne ravna
se pravi če ni ovinkov ne moreš do cilja, tko naravnost direkt
se pravi direkt se želje ne uresničujejo?

če povzameva: počas bi se rada sama preživljala, a hiter pa ne???
pa glih tolk bi se preživljala da bi v bistvu še vedno sicer životarila, ne več gola, ampak životarila pa še bi???

daj mal za seboj preberi kar si napisala, pa poglej če kaj od tega ne rabiš več, če je lahko tud kaj drugače
 :-* :-* :-*

Uf, resno za razmislt. :) hvala ti, bomo podelal na tem. :)  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #591 on: July 05, 2015, 02:55:28 PM »
BOŽANSKE MOČI

Stara legenda pravi, da so bili nekoč vsi ljudje bogovi, toda zlorabljali so svoje božanske moči do te mere, da se je Najvišji med njimi odločil, da jim jih vzame in jih skrije nekam, kjer jih ne bi mogli najti.

Kje najti primerno skrivališče?

Manjša skupina preostalih Bogov se je posvetovala, kaj bi bilo primerno skrivališče. Predlagali so:
"Zakaj ne bi zakopali teh moči pod zemljo?"

Najvišji jim je odgovoril:
"NE. Ljudje bi zanje kopali globoko pod zemljo in bi jih našli."

Bogovi so razmislili in rekli: "Torej bomo poslali njihove moči v globine oceana."
”NE", je rekel Najvišji, "slej ko prej bodo raziskali globine oceana in jih našli, ter privlekli na površje."

Bogovi so staknili glave in oznanili: "Skrili jih bomo na najvišje gore."
Najvišji je odkimal z glavo: "Človek se bo prej ko slej povzpel tudi na najvišjo goro. Zagotovo bi našel moči in jih zopet uporabil zase."

”Ne vemo, kam bi jih skrili," so obupali ostali Bogovi. "Ne na zemlji, ne v oceanih, ne na gorah ni prostora, kjer jih človek ne bi našel."

Takrat je Najvišji vzkliknil: "Takole bomo storili s človeškimi božanskimi močmi: skrili jih bomo globoko znotraj njih, tam ne bodo niti pomislili, da bi jih iskali."

Od takrat naprej, pravi legenda, človek hodi po svetu, koplje, pleza, se potaplja, raziskuje in išče nekaj … kar že ves čas nosi v sebi …

(zgodba vir: mail)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #592 on: July 06, 2015, 02:30:43 AM »
Zelo resnično  Nensi. Ampak vir bogov je verjetno še iz daljnih časih ko so prišli na semle na Zemljo poseljevat in nižje stopnje uporabiti za svoje sužnje.  Od takrat se ni nič spremenilo. Oni so šli, ljudje pa še kar v zrak gledajo za njihovimi šefi, ki so se predstavljali za bogove.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #593 on: July 07, 2015, 09:10:37 AM »
BOŽANSKE MOČI

Stara legenda pravi, da so bili nekoč vsi ljudje bogovi, toda zlorabljali so svoje božanske moči do te mere, da se je Najvišji med njimi odločil, da jim jih vzame in jih skrije nekam, kjer jih ne bi mogli najti.

Kje najti primerno skrivališče?

Manjša skupina preostalih Bogov se je posvetovala, kaj bi bilo primerno skrivališče. Predlagali so:
"Zakaj ne bi zakopali teh moči pod zemljo?"

Najvišji jim je odgovoril:
"NE. Ljudje bi zanje kopali globoko pod zemljo in bi jih našli."

Bogovi so razmislili in rekli: "Torej bomo poslali njihove moči v globine oceana."
”NE", je rekel Najvišji, "slej ko prej bodo raziskali globine oceana in jih našli, ter privlekli na površje."

Bogovi so staknili glave in oznanili: "Skrili jih bomo na najvišje gore."
Najvišji je odkimal z glavo: "Človek se bo prej ko slej povzpel tudi na najvišjo goro. Zagotovo bi našel moči in jih zopet uporabil zase."

”Ne vemo, kam bi jih skrili," so obupali ostali Bogovi. "Ne na zemlji, ne v oceanih, ne na gorah ni prostora, kjer jih človek ne bi našel."

Takrat je Najvišji vzkliknil: "Takole bomo storili s človeškimi božanskimi močmi: skrili jih bomo globoko znotraj njih, tam ne bodo niti pomislili, da bi jih iskali."

Od takrat naprej, pravi legenda, človek hodi po svetu, koplje, pleza, se potaplja, raziskuje in išče nekaj … kar že ves čas nosi v sebi …

(zgodba vir: mail)

Hvala Nensi :-* :-*
Zelo resnično....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #594 on: July 16, 2015, 07:17:02 PM »
The more you resist, the more it persists!   :o ??? :P
 :-* :-* :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #595 on: July 16, 2015, 07:19:15 PM »
To je pa čista resnica ...
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #596 on: July 19, 2015, 04:50:38 PM »
Vsak od nas kdaj vidi ljubljeno osebo v stiski.
In si zastavljamo isto vprašanje: pripravljeni smo pomagati, toda ali je to sploh zaželjeno, ali to sploh hočejo?

Najbližjim lahko le redkokdaj pomagamo.
Bodisi ne vemo kaj ponuditi, še pogosteje pa tistega, kar ponudimo, nočejo.
Tiste, s katerimi živimo, bi morali poznati, pa jih ne.
Vseeno pa jih imamo radi. Lahko neskončno ljubimo, ne da bi dobro razumeli.

(citat iz filma Reka poje mi, "A River Runs Through It")

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #597 on: July 19, 2015, 05:55:55 PM »
Nensi, si včeraj gledala ta film?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #598 on: July 19, 2015, 07:51:42 PM »
Nensi, si včeraj gledala ta film?

Danes Rena, sem izkoristila časovni zamik  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #599 on: July 19, 2015, 07:56:57 PM »
Danes Rena, sem izkoristila časovni zamik  ;)

Ahaaaa. Jz pa včeraj, naletela slučajno. Lep film  :-*