PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lahko preblisk, sporočilo, karkoli pač že pride.
Quote from: sasa on August 21, 2015, 03:00:25 PMLahko preblisk, sporočilo, karkoli pač že pride. Sreča ni opoteča, sreča je kot goreča sveča, ko ugasne prižgemo drugo, še lepšo, še mogočnejšo. Srečno
Danes pa jaz čist na easy, torej čas za sebe in za vas, če kdo želi intuitivni preblisk, iskrico, sporočilo, pobož … karkoli, welcome [/quotBi bila vesela sporočila.Hvala, Nensi!
Tarataratarataratara (fanfare), ekola, pa ga imamo, nov naziv delavnice za ex boljši vid, ki je po novem delavnica za celostni vid:zaČUTIM – spreGLEDAM po noVEM – uVIDIM http://www.althea.si/delavnice/delavnica-za-celostni-vid/Hvala vsem za prebliske in pomoč. Gloria tvoj preblisk "Bister vid za podarit " se me je tako prijetno dotaknil, da ti podarjam en moj IMT intuitivni mentalni trening, da bo tvoj vid še bistrejši Ko boš želela se javi, da se dogovoriva za termin
Quote from: nensi on August 21, 2015, 09:24:18 AMTarataratarataratara (fanfare), ekola, pa ga imamo, nov naziv delavnice za ex boljši vid, ki je po novem delavnica za celostni vid:zaČUTIM – spreGLEDAM po noVEM – uVIDIM http://www.althea.si/delavnice/delavnica-za-celostni-vid/Hvala vsem za prebliske in pomoč. Gloria tvoj preblisk "Bister vid za podarit " se me je tako prijetno dotaknil, da ti podarjam en moj IMT intuitivni mentalni trening, da bo tvoj vid še bistrejši Ko boš želela se javi, da se dogovoriva za termin iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela, da ti je všeč Nensi če bi zdejle videla moj nasmeh hvala ti in veš, da se bom z veseljem javila ....to pa mi je danes polepšalo dan
Quote from: nensi on August 21, 2015, 02:42:19 PMDanes pa jaz čist na easy, torej čas za sebe in za vas, če kdo želi intuitivni preblisk, iskrico, sporočilo, pobož … karkoli, welcome Bi bila vesela sporočila.Hvala, Nensi!
Danes pa jaz čist na easy, torej čas za sebe in za vas, če kdo želi intuitivni preblisk, iskrico, sporočilo, pobož … karkoli, welcome
Ooooooooooooooooooooooooooooo, prosim lepo!!Eno popotnico za novo študijsko leto. Obremenjena sem v glavi do daske. Strah. Skrbi. Slaba samopodoba. Občutek nemoči. Ego drk. Razočaranost.Hvala!
Ah seveda se javim še za intuitivni preblisk Lepo lepo prosim poslovno področje - itak