Author Topic: Olajšaj se malo. Osmi del.  (Read 89778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Osmi del.
« Reply #210 on: December 06, 2014, 01:22:54 PM »
...
Ja, to so nove generacije, pravijo.
...
Mhm. Kristalni, indigo in mavrični otroci, a ne? Bedarija. Egotistične Princeske in Sončki kot kilav produkt permisivne vzgoje nediscipliniranih staršev (pač rad uporabljam samostalniške besedne zveze v kratkih rafalih :P ) .

Kolegica vsa frapirana prišla v pisarno zadnjič. Je imela eno mojo študentko čez in samo za njo si je vzela čas med drugimi obveznostmi, ker dečva ima res slabo predznanje.
Kolegica njej: "Evo, zdajle imam čas, sem si ga vzela med sestankom. No, bova se lotili kar takoj najprej tegale in tegale..."
Odgovor študentke: "Super, hvala. Zelo ste prijazni. Grem lahko prej še ven na en cigaret?"

Tragikomično.  ::)

Aja, to je tista frajla, ki je glisto naštrikala.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #211 on: December 06, 2014, 01:37:28 PM »
...
...
Mhm. Kristalni, indigo in mavrični otroci, a ne? Bedarija. Egotistične Princeske in Sončki kot kilav produkt permisivne vzgoje nediscipliniranih staršev (pač rad uporabljam samostalniške besedne zveze v kratkih rafalih :P ) .

Kolegica vsa frapirana prišla v pisarno zadnjič. Je imela eno mojo študentko čez in samo za njo si je vzela čas med drugimi obveznostmi, ker dečva ima res slabo predznanje.
Kolegica njej: "Evo, zdajle imam čas, sem si ga vzela med sestankom. No, bova se lotili kar takoj najprej tegale in tegale..."
Odgovor študentke: "Super, hvala. Zelo ste prijazni. Grem lahko prej še ven na en cigaret?"

:-X  Že v moji generaciji je bilo precej izjem, ki so bile popolnoma nespoštljive do sebe in do drugih. Polni sami sebe, arogantni, jezikavi, izzivalni, razvajeni, ves čas v središču z njihovimi bedarijami. Te generacije zdaj morajo biti odštekane do kraja.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #212 on: December 06, 2014, 01:45:08 PM »
...
...

:-X  Že v moji generaciji je bilo precej izjem, ki so bile popolnoma nespoštljive do sebe in do drugih. Polni sami sebe, arogantni, jezikavi, izzivalni, razvajeni, ves čas v središču z njihovimi bedarijami. Te generacije zdaj morajo biti odštekane do kraja.

Ja, so bile izjeme te vrste, ja.
Človek bi pričakoval, da so v vsej svoji mavričnosti ( ???) nadsposobni na splošno.
Pa opazujem, da nimajo niti najosnovnejšega materiala, iz katerega bi lahko sploh črpali.
Razen zelo redkih izjem.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #213 on: December 06, 2014, 01:58:54 PM »
...
...

:o svasta no. A je sploh kaksen normalen student tam pri vas?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #214 on: December 06, 2014, 03:18:31 PM »
Se najdejo. So pa v manjšini.
Procentualno cca 10% po mojih dosedanjih izkušnjah.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #215 on: December 08, 2014, 09:51:56 AM »
Bila pri eni stranki zjutraj. In jo vprašam zakaj se ni odločila za neko stvar o kateri mi je njen mož razlagal zadnjič. In reče, ja najprej hočem videt če bo sosedom crknilo. Sploh nisem vedla kaj naj komentiram, ker je bilo mišljeno v kontekstu naj sosedu krava crkne.

Ja takle mamo  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #216 on: December 08, 2014, 01:18:20 PM »
Bila pri eni stranki zjutraj. In jo vprašam zakaj se ni odločila za neko stvar o kateri mi je njen mož razlagal zadnjič. In reče, ja najprej hočem videt če bo sosedom crknilo. Sploh nisem vedla kaj naj komentiram, ker je bilo mišljeno v kontekstu naj sosedu krava crkne.

Ja takle mamo  :-\

Ima ludih i poslije rata  8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #217 on: December 09, 2014, 06:32:40 AM »
Katastrofa. Kaksni zlobni ljudje po svetu hodijo. ???

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #218 on: December 09, 2014, 08:55:26 AM »
Vidka,

kaj pa je?
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #219 on: December 09, 2014, 12:47:57 PM »
Nikakor ne morem izstopit iz začaranega kroga razočaranj, pasivnosti, blokad, brezciljnosti, ne videnja smisla nadaljevanja.
Predolgo že traja. Kot bi bila v prisilnem jopiču. Kot bi me nekaj držalo na mestu.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #220 on: December 10, 2014, 10:20:01 AM »
Včas grem sama seb na živce.  :-\
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #221 on: December 10, 2014, 05:06:10 PM »
Zakaj me tako čudno boli glava?  :blank: :blank: :blank:
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #222 on: December 10, 2014, 05:47:17 PM »
ne bit huda, ampak, ko sem prebrala tvoj post, mi je slo skoz mozgane "noseca je"
brez heca!

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #223 on: December 10, 2014, 07:40:16 PM »
Jaz sem pa prebrala intervju z astrologom Padežnikom, nič kaj dobre stvari se nam obetajo  :blank:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #224 on: December 10, 2014, 07:50:43 PM »
Jaz sem pa prebrala intervju z astrologom Padežnikom, nič kaj dobre stvari se nam obetajo  :blank:

Hmmmm
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif