No, če je zmešnjava in sporočilo letelo name...
Ja, delam na otroku, to pomoje vsi vedo, ampak hkrati ugotavljam, da imam ogromne travme kar se tega tiče in delam na tem, da jih razrešim. Kje k***c sem staknila prepričanje, da MORA bit otrok pred 30-im, pa po možnosti še poroka, tut ne vem.
In VSAKIČ, ko sem mela te prehode Saturn -Luna in Saturn - Venera, se mi je to sprožalo. Prav spomnim se, kako sem vedno travmirala na to temo. In zdej se počutim kot en bumbar, ker sama sebe nazaj bremzam pa še dragega, ker si tudi on želi otroka neizmerno. V prvo je ratalo tko usput, zdej je ša že.. Uh, ker neki časa no, pa ni NIČ. A bejž bejž, LE ZAKAJ. Jezna sem nase, da tega morda nisem prej uspela ugotovit in potem travmiram doma in prihajam na dan mojemu, da bi se mogla poročit, da jaz se njemu prilagodim on pa meni ne. Ko me vpraša, ja kaj si se pa prilagodila ti, da je tako hudo, pa jst ne, sem pa tiho.
In ko so nekatri rekla, pa kaj se obremenjuješ z leti in tem, kdaj bo otrok pa poroka, ja, pizda, men je to res travmo povzročal no. In to potem vse potegne za sabo. Ko ni več ljubezni med seksom, ko ni več seks zaradi užitka, ampak zato, ker mora bit, ker mora bit otrok. Potem je pa na drugi strani še moja sestra, ki je pri 24 noseča in poročena, mene pa še bolj zabija.
Ja, ni moj film to, je njen, mora ona predelat svoje stvari, ravno tako kot jaz moje. Ne smem se primerjat z drugimi, ker jaz nisem moja sestra, sem Saša. Ena in edina. In ni vrag, da mam zdej pa DOST tega, da me nekaj omejuje in drži nazaj. Dobre, sej vem, da ata Saturn nekaj uči ane, prav, potem pa me nauči al kako, pa spotoma nej še odnese te travme, ker jih čisto nič ne rabim.