Author Topic: Olajšaj se malo. Osmi del.  (Read 89779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Osmi del.
« Reply #255 on: December 11, 2014, 01:38:20 PM »
Sanjalka, hvala za komentarje.

Ja, se res učim spuščat in tudi sedaj sem šla v dobrodelnost in sem članica Leotov, malih Lionsov, tako da delam na tem. Sem ravno tuhtala, kako mi paše na ribjo luno to. Imam pa rada zadeve načrtovane, čeprav včasih res ne gre, vem. Potem pa bi rada na silo, pa SPLOH ne gre.  ;D

Bom si še enkrat vse prebrala, da se mi malo usede.

ne, ne, na silo ne bo šlo, še tegale urana imaš na asc in neptuna v 1. hiši....ja, ja, spuščati in se prepuščati, če boš preveč toga in saturnska, ti bo tale uran dal vetra ;)

A to je to?  :o
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #256 on: December 11, 2014, 01:47:12 PM »

Ja, se res učim spuščat in tudi sedaj sem šla v dobrodelnost in sem članica Leotov, malih Lionsov, tako da delam na tem. Sem ravno tuhtala, kako mi paše na ribjo luno to. Imam pa rada zadeve načrtovane, čeprav včasih res ne gre, vem. Potem pa bi rada na silo, pa SPLOH ne gre.  ;D

ja, če smo preveč saturnski, nam uran ven useka in če smo preveč uranski, nas saturn "tepe"...
upoštevati je potrebno oba ;)

ne, ne, na silo ne bo šlo, še tegale urana imaš na asc in neptuna v 1. hiši....ja, ja, spuščati in se prepuščati, če boš preveč toga in saturnska, ti bo tale uran dal vetra ;)

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #257 on: December 11, 2014, 01:55:53 PM »
Vsakič k se z eno kolegico dobim, njej zboli otrok. Zdej pa res ne vem več a je z mano kej narobe al z njo  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #258 on: December 11, 2014, 01:56:00 PM »

ja, če smo preveč saturnski, nam uran ven useka in če smo preveč uranski, nas saturn "tepe"...
upoštevati je potrebno oba ;)

Zastopim, ja. Bom šla še mal delat na tem.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #259 on: December 11, 2014, 02:58:21 PM »
Dobrodošla nazaj Sanjalka. Paaaaaaaandeeeee uuuuuuu to ti pa zavidam  :D ;D . Vse ostalo lahko kadarkoli, samo paaaaaandeeee iiiiiiiiiiiiiiiiii.

Saša saj veš, ko sem ti najedala, da zaboga ne pusti salse... No tako nekako. Saj je polka na veselici čisto kul, samo koliko sebe daš v neko polko, če primerjava recimo s salso, bachato, zoukom...  ;) To sem ti želela dopovedati. Neptun hoče svoje.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #260 on: December 11, 2014, 03:02:50 PM »
sej je šla slikat zdej. Ne vem kolk bi se Jože strinjal da hod na salso brez njega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #261 on: December 11, 2014, 03:06:19 PM »
se padoniram za nastalo zmesnjavo zaradi mojega prebliska o neki nosecnosti ;D :laugh:
kot receno, ni slo za to, da je glavobol znak nosecnosti, slo je za momentalni preblisk.

zdaj (zadnji dve leti nekje) pac povem o teh svojih iskricah, ker prej sem vedno zase zadrzala in potem nisem bila prepricana, a se mi je to res prej zazdelo ali sem razmisljala o tem sele nato, ko sem o tem bila prepricana (sem slisala, prebrala ipd.).

dete pride, ko je namenjenjo. sama sem postala slamnata vdova pri 25ih, potem me je obiskala depra in ko sem se sestavila nazaj, sem zacela ziveti v stilu kar bo, pa bo.
da je biti mama moje poslanstvo nisem nikoli razmisljala-ce bo, pac bo. in univerzum je sukal in sukal, nato pa nasukal tako, da sem pri 34ih zanosila, (res da nacrtno oz. pripravljena na otroka, se vedno pa ne v smislu, da otrok MORA biti).

ce se malo o pokazateljih nosecnosti recem: meni se je nenormalno izostril vonj. pravkar sprintan list papirja je imel tako mocan vonj, kot da imam glavo v vedru barve. ena in edina stvar. vsi tisti znaki, o katerih govorijo in pisejo-pri meni nic, njente, ziro  ;D

ah ja...no, se enkrat se opravicujem za zbrko na forumu  8)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: December 11, 2014, 03:12:21 PM »
Dobrodošla nazaj Sanjalka. Paaaaaaaandeeeee uuuuuuu to ti pa zavidam  :D ;D . Vse ostalo lahko kadarkoli, samo paaaaaandeeee iiiiiiiiiiiiiiiiii.

Saša saj veš, ko sem ti najedala, da zaboga ne pusti salse... No tako nekako. Saj je polka na veselici čisto kul, samo koliko sebe daš v neko polko, če primerjava recimo s salso, bachato, zoukom...  ;) To sem ti želela dopovedati. Neptun hoče svoje.

sej je šla slikat zdej. Ne vem kolk bi se Jože strinjal da hod na salso brez njega.

Tejka, dejansko niti ne želim več toliko na salso, če verjameš ali ne. Nekako sem se vedno čudila, kako ti lahko si toliko tam. Jaz enostavno sem, žal, hodila tja na nek način iskat pozornost. Pa ne gre se za to, da men moj ne bi pustil, daleč od tega.

Enostavno mi ni več toliko do plesa, tudi ko sem plesala, sem več ali manj poleg pela.  ;D ;D ;D

Bom ga pogruntala, brez skrbi, in ja, sem šla sedaj v slikanje.  :P

Trenutno mi čisto ustreza tako, kot je, ker se ukvarjam z marsičem, šla sem v dobrodelnost, na tečaj k Tei, premikam se. Enostavno pa salsa res ni bila moja. Vsaj tako kot kaj drugega ne. Težko si je bilo priznat, ampak žal, tako je.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #263 on: December 11, 2014, 03:18:14 PM »
Hehehe po želji. Vem... Ti si bolj iskala pozornost, tipa, prijateljstvo, jaz pa pridem plesat in me ostalo niti ne zanima  ;)

Ti bi rabila ples ples... Mogoče kaj drugega kot salso, kakšne solo zadeve. Pa seveda petje, umetnost, risanje, dobrodelnost. Si boš že našla pravo smer zate. ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: December 11, 2014, 03:35:34 PM »
Hehehe po želji. Vem... Ti si bolj iskala pozornost, tipa, prijateljstvo, jaz pa pridem plesat in me ostalo niti ne zanima  ;)

Ti bi rabila ples ples... Mogoče kaj drugega kot salso, kakšne solo zadeve. Pa seveda petje, umetnost, risanje, dobrodelnost. Si boš že našla pravo smer zate. ;)

No, prav si mela, haha. Si ne predstavljam več, da bi hodila po plesnih festivalih. Sem izživela ta del.

Ja, grem v tej smeri, da najdme ta pravga Neptuna zame.  ;D
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #265 on: December 11, 2014, 04:10:39 PM »
Zanimivo, pa niti en od teh ni bil baš... No ja pa mandale in levčki  :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #266 on: December 12, 2014, 07:25:24 AM »
Pokonci od treh  :-\ :-\ ???

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #267 on: December 12, 2014, 08:52:54 AM »
Oh, Jane, kaj pa tebe daje?  :-\
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #268 on: December 12, 2014, 08:55:20 AM »
Pokonci od treh  :-\ :-\ ???

Jaz sem se včeraj zbudila ob 1:11. Gledala sem na uro še ob 3:33 ... In še naprej.
Danes sem se zbudila enkrat pred polnočjo že, potem ob 2:20 ...
Potem se mi je pa še sanjalo do jutra ...  :blank:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #269 on: December 12, 2014, 08:57:17 AM »
Oh, Jane, kaj pa tebe daje?  :-\

Čist nič, očitno mam 6 ur spanja na noč dost. Sam pismo k sem zaspana že ob osmih da komi gledam, pol sem pa ob treh že ko sova  ::)

Moja astro karta