se padoniram za nastalo zmesnjavo zaradi mojega prebliska o neki nosecnosti

kot receno, ni slo za to, da je glavobol znak nosecnosti, slo je za momentalni preblisk.
zdaj (zadnji dve leti nekje) pac povem o teh svojih iskricah, ker prej sem vedno zase zadrzala in potem nisem bila prepricana, a se mi je to res prej zazdelo ali sem razmisljala o tem sele nato, ko sem o tem bila prepricana (sem slisala, prebrala ipd.).
dete pride, ko je namenjenjo. sama sem postala slamnata vdova pri 25ih, potem me je obiskala depra in ko sem se sestavila nazaj, sem zacela ziveti v stilu kar bo, pa bo.
da je biti mama moje poslanstvo nisem nikoli razmisljala-ce bo, pac bo. in univerzum je sukal in sukal, nato pa nasukal tako, da sem pri 34ih zanosila, (res da nacrtno oz. pripravljena na otroka, se vedno pa ne v smislu, da otrok MORA biti).
ce se malo o pokazateljih nosecnosti recem: meni se je nenormalno izostril vonj. pravkar sprintan list papirja je imel tako mocan vonj, kot da imam glavo v vedru barve. ena in edina stvar. vsi tisti znaki, o katerih govorijo in pisejo-pri meni nic, njente, ziro

ah ja...no, se enkrat se opravicujem za zbrko na forumu